dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Ja dziw wyjatkowo WYPOCZETA
byla chrzestna niuni a Ona zawsze ja nosi i bawi wiec ja odpoczywam.Goscie byli i bylo bardzo bardzo milo Jejku jak ja uwielbiam miec gosci 

Chyba jeszcze zaraz poprasuje bo mam tyle sil jak NIgdy
Bylismy na 2 spacerkach I w kosciolku W kosciele Oli sie obudzila i jak zaczela marudzic G wzial ja na rece a Ta sie rozgadala ze na caly kosciol byla ja slychac A my mielismy niezly ubaw

Po obiedzie byl drugi spacer Od kad mamy 2 spacery To niunia spi tylko na spacerach A w domu wcale 
;-)
A no jakos ostatnio wraz z wiosna mam lepszy humorek Ale tez zdalam sobie sprawe ze nie bede sie juz tak bardzo wszystkim przejmowala Chodzi o G jak mnie wkurza Teraz zaczelam to olewac i byc OBOK szkoda mojego zdrowia Nie ma zle nie powiem ale ucze sie nie przejmowac
Co do snu Oli to juz probowalismy ja llasc o 21 Ale jak nie ma spacerku kolo 18 to ona nie umie wytrzymac do 21 Czesto nawet aby poszla spac o 20 to ja przetrzymujemy Dzis juz chce jej sie spac o 18,30 ale wstrzymujemy ja jak najdluzej sie da Moze po 20 uda sie ja kapac i przed 21 spac
Ja bym chciala ja klasc po 21 ale jakos ona nie chce
MADZIU ja tez pomyslalam o siostrzycce skoro bylo MAMA

Zapomnialam dodac ze Oli dstala sliczna sukieneczke od chrzestnego i kapelusik do tego Ale wiecie jakie dziwne rozmiary oni robia Ta sukieneczka jest od 9-12 miesiecy Masakra jak Oli w niej do 9 pochodzo to bedzie dobrze a ona powinna byc od 9
Chyba slepi lub tacy co dzieci na oczy nie widzieli szyja czasem te ciuszki 
EVELAJNA witaj w PL

Bylismy na 2 spacerkach I w kosciolku W kosciele Oli sie obudzila i jak zaczela marudzic G wzial ja na rece a Ta sie rozgadala ze na caly kosciol byla ja slychac A my mielismy niezly ubaw

SUPER ale jak wczesnieWitam niedzielnie.
Wiosna pełną gębą i ciesze się bardzo.
Święta też zapowiadają się cieplusio.
Nie dam rady nadrobić stron - poczytam w wolniejszej chwili.
Mam nadzieję, że wszystko dobrze u Was.
Ja zabiegana w sprzątaniu, spaceruję sporo z Sebciem i wykorzystuję tą pogodę.
No i wreszcie doczekałam się wyraźnego, najwspanialszego słowa - MAMA.
Aż miałam łzy w oczach - moje kochane szczęście.

Dobry pomysl z tymi zabawkami w wozkuno no miziaj sie miziaj nie ma to jak miły dotykJa na spacerach mam pełny koszyk zabawek pod spodem aby Sami sie nie nudził
Widze Dorotka że z dnia na dzień masz lepsze humorki i powoli sie u ciebie układaa takie spotkanko ze znajomymi to bardzo faj na rzecz;-)
I tak myśle ze moze Oli powinna później chodzić spać wtedy lepiej śpi????
Magdziunia GRATKI DLA SEBCIA AŻ MAM CIARKI NA SKÓRZEteraz czas na siostrzyczke jak było MAMA
![]()

Ja bym chciala ja klasc po 21 ale jakos ona nie chce

MADZIU ja tez pomyslalam o siostrzycce skoro bylo MAMA

Super ze z Hani ok A dla Ciebie zdrowkaWitojcie.
Jaos weny do pisania i czytania brak. Mam nadzieje, ze wybaczycie;-0
Hanusia juz zdrowa. Widac na czas dostała leki i ani nie kaszle, ani nie psika i oczka też ok. Za to mnie gardło podle boli![]()

Jejku wspolczuje takiego zasypiania Tez bym sie poryczala Jakos u Ciebie ostatnio jest troche tego marudzenia Mnie sie wydaje ze na zebyWitam! Własnie pojechała od nas moja szwagierka i mam chwilkę żeby napisać. W piatek wybrałyśmy sie na Wesołe Miasteczko (może wstyd się przyznac ale uwielbiam karuzele :-) ) Wczoraj 2 spacerki były a wieczorem masakra :-( Macio był tak zmęczony że z tego zmęczenia zasnąć nie mógł. Jeszcze nigdy tak nam nie płakał. Trwało to jakieś 3 godziny. W końcu zaczęłam płakać z nim, z bezradności. Tak mi go żal było i serducho mi ściskała bo nie wiedziałąm jak mu pomóc. Nic nie pomagało. Przed 1.00 zasnął, potem budził sie jeszcze kilka razy i spał do 9.00. Teraz już jest lepeij, śmieje sie i ma lepszy humorek. Zaraz przyjeżdza do niego mój brat (jego chrzestny) to sobie troszkę odpoczne bo spałam ze 3 godziny maksymalnie. Idę Was troche poczytac póki Maciejka śpi.

Wiolu wiesz pusto bo WEEKEND I SLONECZKO ZA OKNAMI ;-)Matko, ale pusto, myślałam ze forum pomyliłam,
Jejku serio OTYLIA na tu rosnieZmęczona... Rano byliśmy w Smyku i trochę na zakupach, ale marnie, nic prawie nie kupiłam tylko miseczkę dla Mariczki i małego niekapka TT.
Potem basenik, ale był czad. Marika szalała, dostała od razu rękawki i deskę :-):-):-):-) i instruktor pokazywał na niej wszystkie ćwieczenia, taka była dzielna. Rozpłakała sią tylko jak znienacka ją zanurzył pod wodę - chyba się przestraszyła, ale musi się oswajać.... Tak tam chlapała, uwielbia wodę, a my się cieszymy, że fundujemy jej tyle radości. Fajne te zajęcia, tyle fajnych ćiwczeń i zabaw. Radocha dla maluszków!!!

Super imprezka udana Ale podziwiam ze dalas dare tak dlugo usiedziec Ja to bym padla Wiec nie dziwota ze zmeczona jestesHej dziewczyny!! oj pusto tu pusto...
A ja konam..ledwo widzę... wczoraj przyjechali do nas znajomi, część już o 14. Łącznie 10 osób + mała Weronika + Natalia i Hugo w drodze... Impreza bardzo się udała, posiedzieliśmy do 4-ej... Problem jedynie taki, że jak położyliśmy się spać po 4, to Szymek się obudził i prawie godzinę grasował, a potem o 06:40 wstał już na dobre.. część osób została do rana, więc wspólne śniadanko, kawka, potem baseno, obiad i tak minął cały dzień, a ja konam...
Zapomnialam dodac ze Oli dstala sliczna sukieneczke od chrzestnego i kapelusik do tego Ale wiecie jakie dziwne rozmiary oni robia Ta sukieneczka jest od 9-12 miesiecy Masakra jak Oli w niej do 9 pochodzo to bedzie dobrze a ona powinna byc od 9

EVELAJNA witaj w PL