czarna79
Fanka BB :)
no no miziaj sie miziaj nie ma to jak miły dotykMatko to ja nie wiedzialam ze te inhalatory sa takie drogie...Wiola o takiej koldrze marze bo ta ciagle za waska...
my tylko godzine na spacerku bo maly ma ostatnio faze na ostre darcie sie w wozku....juz myslalam ze mu za cieplo ale dzisiaj byl w samym pajacy i cczace i dalej to samo.pic mu dalam i nie pomoglo.chyba sie nudzi...
a mnie dzisiaj jakby prawie nie ma bo miziam sie z Wojtkiem))trzeba naladowac akumulatory na caly tydzien:/

Ja na spacerach mam pełny koszyk zabawek pod spodem aby Sami sie nie nudził
Wow jaka dzielna Patrycja złoto dzieckoHeloł z Polski!
Lot był super udany - dziękuję za kciukasy! Tuśka zasnęła zaraz po starcie i zbudziła się na lądowanie. Stewardesy oczarowała uśmiechami. W aucie też spała całą drogę z Krakowa do Rzeszowa - mam udane dziecko na podróżowanie!
Nie poczytam Was, bo wiadomo - siedzimy z rodzinką. Ale pewnie nie naprodukujecie w weekend, to w poniedziałek zdążę z czytaniem
A pochwalę się, że na dzień dobry poprałam zasłony i firanki i walkę z kurzami zwyciężyłam![]()
No i nie ma nam co irlandzkiej pogody zazdrościć, bo ja jestem w szoku - tu jest lato!!!Od wczoraj ganiam w krótkim rękawku, Tuśka też lekko ubrana i czapki odmawia - temp. ponad 20 st. C!
Ściskam Was popołudniowo-wieczorowo
i no i najważniejsze witamy w PL. A takie mam pytanko wy wróciliście do swojego mieszkanka że porzadkowałaś ????Czasami są dni gorsze i nie am sie na to wpływu;-) A z tą kasą to jakiś zonk normalnie zjadłabym ich tam wszystkichZnowu się nie odzywam... Mama się rozchorowała, ale już dziś lepiej. Wczoraj szczepienia i wprowadzanie marchewki do diety... Dziś od rana homor jakiś wisielczy - Marika mnie denerwowała. Byłam na 2 spacerach, a potem byliśmy w trójkę w lesie w chuście.
Zmęczona i zła, bo mi zniknęło z konta 1tys zł... chyba mi zeskanowali kartęw pon. muszę jechać do mojego oddziału.

Widze Dorotka że z dnia na dzień masz lepsze humorki i powoli sie u ciebie układaWitajcie
WIOLU dobrze ze mimo katarku wyszlas z Malym na spacer:-) Zdrowka dla was :-)A zapodaj linka do poscieli .chetnie zobacze to twoje cudo :-)
KATE jejku wspolczuje z ta kasa I zycze aby sie to wyjasnilo Ale jak to zaskanowali? Mowisz o tych oszustwach na kartach ? Jejku az strach miec kase w banku wwwwwrrrrr
ASIU Ty to szalejesz z W :-) Moja Oli tez jakos placzaca ostatnio na spacerze :-(
CZARNA a no imprezuje sie heheh Dzis ma byc chrzestny niuni z zona i dzieckiem i z jednym dzieckiem w brzuszku heheheh
I chrzesta z mezem wiec bedzie wesolo :-)
Wczoraj juz nie mialam czasu do was wieczorem zajzec
Wieczorem byly zakupy Oli sie strasznie podobalo w auchanie i wsio obserwowala :-) Poszla spac pozniej po 21 Obudzila sie o 24 o 4 i tu bylo mleczko a pozniej od 6 juz nie spala ale lezala w lozeczku Tancowala na nim bo przybierala takie pozycje heheh I sama zasnela Co ja bylam w szoku bo nigdy sie jej to nie zdarzylo i spala do 7,40 Wiec nawet sie wyspalam
Teraz sniadanko Niunia zje bananka I na 10,30 idziemy do kosciola z palma i Oliwia :-)
MILEGO DNIA
a takie spotkanko ze znajomymi to bardzo faj na rzecz;-)I tak myśle ze moze Oli powinna później chodzić spać wtedy lepiej śpi????
Magdziunia GRATKI DLA SEBCIA AŻ MAM CIARKI NA SKÓRZE

teraz czas na siostrzyczke jak było MAMA
Kaka baba jago co sie nie odzywasz???????? Jak Hanulka????????
A po za tym co tu tak pusto

U mnie nic ciekawego wszystko to samo

Pogoda sie troche popsuła ale mam nadzieje ze sie rozpogodzi i fajny spacerek po obiadku bedzie