reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Kobiety to kiedy jest to spotkanie w czwartek, czy w piatek i o ktorej?Ja tez bym sie chetnie wybrała i KATIN i Roksanna czy moge sie zabrać z WAMi i gdzie to spotkanie na WYKU?

CO do sukienki to normalnie nie moge rpzezyc:-(ale ja przecierz jestem zwykłym gosciem nie swiadkowa:/. A pozatym mama brzuszek same bd mialy okazje zobaczyc i wyobrazcie sobie mnie w kolorowej kiecce to dopero byłby smiech na sali:-D:-D:-D
A owszem moglam kupić biała, to nie wiem ktora by zostala wzieta za panne młoda:D.Powinna sie cieszyc ze kurcze bedzie maila gosci a nieeeeeee

A ja tez mialam konflikt krwi z moim mezusiem i po porodzie dostałam taki zastrzyk w d.........:no::no:że 2 dni czułam:D:-D:-D

reklama
Czesc dziewczyny:-):-)
BOZENA M-tez mi sie wydaje ze ta Twoja kolezanka tak powiedzila przez stres przedslubny,ale z drugiej strony rozumiem Twoj gniew:tak:wklej zdjecie to my Ci powiemy:-p;-)
KASIA J-to Twoja tesciowa przyjechala z tesciem,tak??/no to macie wesolo:-Dale ten Wasz Maciek jest udany:-D:-D:-Dbez skarpetek uciekl:-Doj te dzieci .....:-Dtylko poczuja wolnosc i zobacza ze nie sa obserwowani i zaraz korzystaja:-D:-D
A jak tam grill u sasiadow?/to sa anglicy??
MARTA84- ale chodzi Ci o te szczepienie co jest w ksiazeczce??czy jakies dodatkowe??Jesli Ci chodzi o te poza ksiazeczka to ja nie szczepilam:-)

Ostatnia edycja:
Bożena spotkanie będzie koło tych nowo wybudowanych domów, jeden przystanek przed Prospectem:tak:
Mi godzina i dzień bez różnicy i dostosuje się do reszty:-)

Kasia.j powiesz mi skąd macie internet?? Tzn od jakiego dostawcy?? Ile płacicie i czy musicie miec aktywną linię tel???

Marta84 rotawirusy to chyba dodatkowo:baffled: jeśli tak to ja nie szczepiłam:no:

Ja tez sie z Wami witam.
Jedno dziecko juz w szkole,drugie pije ile tylko maoze.Przegapiłam pierwsz sikanie i teraz go poje ,zaraz musze zanies mocz do przychodni.,a wiem ze długa droga jeszcze do tego:szok:

I ja się witam
Katin
biedne dziecko zamiast śniadania szklanka wody :-D:-D:-D:-D:-D. Ja pamiętam jak Mati pobierałam mocz do badania jak miała 7 miesięcy. Tylko jak dzieci są małe to montuje im się taką torebeczkę. Zaglądam do pieluchy a w torebeczce zamiast siku kupa. Oczywiście kupiłam tylko jedną , cała ja. Więc musiala na nocniku. Tak bidulka siedziała i piła. :-D:-D:-D:-D:-D
BożenaM bo Ty źle rozmowę zaczełaś. Trzeba było powiedzieć że chyba nieprzyjedziesz bo kiecke kupiłaś ale nie wiesz czy możesz bo taka a taka. Wtedy by była inna odpowiedź.:-D:-D:-D:-D Oczywiscie żartuje.
Możemy się umówić w mieście wszystkie. Może wspólnymi siłami jakoś trafimy. A Ty będziesz z wózkiem:confused::confused::confused:
Doris gdzie wczoraj byłaś
Marta84 ja też mam szczepienie tylko te obowiazkowe. Z resztą połowe miałam w Polsce, połowe tutaj. Trochę mam bałaganu. Ale teraz ide już kalendarzem tutejszym. A trochę sie różni od tego w Polsce.

Sylwia :confused::confused::confused:"Bożenaspotkanie będzie koło tych nowo wybudowanych domów, jeden przystanek przed Prospectem
yes2.gif
Mi godzina i dzień bez różnicy i dostosuje się do reszty"
Ja myślałam że Ty chcesz nas do domu na swoje podwórko zaprosić:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dziendobry

My tez juz po sniadanku. Kuba sie bawi z babcia w chowanego, a Maciek za nimi biega :-D

BozenaM - dawaj fotke to Ci obiektywnie powiemy :tak:

Sylwia - mamy od firmy BE (specjalizuje sie tylko w dostarczaniu internetu), wg B najlepsza w UK, a on rozne rzeczy robi,wiec potrzebuje szybkiego i dzialajacego netu, potrzeba do tego linii tel, dlatego tak dlugo czekalismy bo tu nie bylo, placimy na miesiac 21f za net plus za telefon

Doris - oj wesolo jest i halasliwie od rana :-) a sasiedzi to wszyscy anglicy, bardzo mili, juz dwie osoby mi tu zaproponowaly, ze jakbym nie mogla z jakiegos powodu odebrac Kuby ze szkoly to moga to zrobic, non stop jakies ciuchy mi przynosza po swoich dzieciach :tak: Kuba najbardziej jest zadowolony ze stroju spidermana i ciagle nas pyta kiedy jest ta imprezka przebierana (czyli sylwestrowa :-D) w sobote bylismy u naszych landlordow, ale to nie byl grill tylko taka imprezka take away, czyli zamowilismy zarelko z restauracyjki; po swietach nasza kolej w koncu zorganizowac cosik w naszym domku :-D jestem bardzo zadowolona, ze sie tu sprowadzilam

WItam!
Mam chwilke bo mały jeszcze w przedszkolu do 11.15 tak wiec klikam.Zaraz WAm pokaze kiecke, ale nie jestem w nia ubrana tylko zarzuciłam nie mama ochoty sie rpzebierac.A dzisiaj mam srtaszny dzien jakas zla chdz ei wogle:/.

SylwiaM- włansie spotkanie koło Prospectu, oby nam pogoda dopisąła jak nas nie chches zw domciu lub w ogrodzie:d:-D:-D:-D;-)
Roksanna1- jak juz ustalicie w koncu kiedy i czy spotykamy sie w miescie to dajcie znać.A ja nie bede miala wozka.Marcelo bd musial dac rade bez zreszta jak to robi od prawie roku:D:tak:;-)

Dzownilam do agencji i dalej nicccccc jestem bezrobotna:/:-:)wściekła/y:

Załączniki

• Manchester 006-1.jpg
    Manchester 006-1.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 45
czesc dziewczynki:-)
witam po dllluzszej przerwie:sorry::sorry::sorry:

ząb mnie bolal od piatku i nie mialam weny na pisanie..:no: mialam wyrwac ta osemke jeszcze w Polsce ale ja to mam tak,że wszystko na ostatnią chwile i sie doczekalam:happy:
bozena-sukienka bardzo ładna i wcale nie czarna tylko czarno-biala:tak: slyszalam o roznych zabobonach ale zeby panna mloda tak zareagowala:szok:
ja tez na wesele sie ubralam w czarna sukienke w biale male groszki i do tego satynowy czarny żakiecik i jakos mi nikt nic nie powiedzial,a i chyba ze dwie kobitki mialy czarne sukienki z gorsetami:tak:
a ja na uzupelnianie musze sie do Ciebie zabukowac;-);-);-)

dostalam wezwanie na szczepienie i pisza o jakiejs czerwonej ksiazeczce:eek::eek::eek:
idziemy pierwszy raz do przychodni..jak myslicie chyba mi to wyrobią?:confused:

sylwia-to spotkanko u Ciebie tak? moge tez wpasc? znajdziesz krzeselko?:laugh2:
katin-i jak tam pojenie? nie przesadziłas?:-D:-D:-D

dobra ide druga kawke walnac i za okna sie trzeba wreszcie wziasc,bo juz od zewnatrz mi dzisiaj umyli..wiec glupio tak:baffled::-):-):-)
pozdrowka dla wszystkich i witam rowniez nowe koleżanki:-)

Aniteczka- WITAMY:tak:własnie maialm pisac gdzie sie laskie podziewaja.Oj zeby to najgorsze co moze byc:/:-(
A co do pzaurków to na kiedy musisz mi dac, znać bo ja po siwetach lece do PL.O ile w firmei PAwla cos nie ulegnie zmianie bo cos tam o urlopy chodzi:/.ALe lece 22.04 - 03.05.
A w tym tyg to mam juz rpawie cały zabukowany:).Jak cos pisz na priva......;-), dla Ciebie zawsze cos sie znajdzie:)

reklama
Do góry