Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

A dzis mi Maciek zwial z domu
B wyszedl z domu razem z Kuba, pakowali sie na lotnisko po dziadkow i bylam pewna, ze sa przed domem przy aucie i ze Maciek z nimi tam urzeduje. A oni poszli do sasiada za dom, zostawili otwarte drzwi i Maciejka wykorzystal moment i poszedl sobie na spacerek. Z golymi stopkami bez skarpeteczek przeszdl caly podjazd i wychodzil juz za bramke jak go znalazlam
Musze teraz pilnowac drzwi, bo on to by najchetniej zamieszkal na dworze. 
moge przywiesc swoje krzeselko ;-):-)

za jednym zamachem. Swoją drogą to a tak tu Was dużo jakby to było normalne, a to chyba nie jest takie powszechne.

. Ale ja akurat nic szczególnego nie szykuję, zwłaszcza że mój Łukasz pracuje w niedziele. Ominie mnie świąteczne śniadanie, chociaż ja bardzo lubię tą atmosferę świąt. Ale na pewno będzie barszcz biały z kiełbasą i jajkiem.

jestem szczesliwa,bo bardzo lubie tych ludzi do ktorych sie wybieramy ,dawni znajomi,jeszcze z PL.Zrobie tylko jakos sałateczke ,moze jakis miesko i w droge

smiac mi sie chce jakie ludzie maja problemy. Ja mialam gosci ubranych na bialo,czarno, kolorowo. Balam sie tylko zeby nie powiedziec: "i nie dopuszcze Cie az do smierci" i zeby sie nie wypieprzyc na srodku kosciola
Reszta to pikus