reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Czesc dziewczyny
Rotawirusy to te ktore powoduja tzw "grype zoladkowa" szczepi sie dzieci do 6 mc zycia. To jest szczepienie dodatkowe i sie wlasnie zastanawiam. Takie male dzieci jak to lapia to nie zostaje nic innego tylko hospitalizacja.

aniteczka1981 - Dzieci ktore rodza sie tutaj dostaja ksiazeczke juz w szpitalu. Przejdz sie to surgery przed szczepieniem i powiedz, ze nie masz. Mysle, ze to nie bedzie problem. Ja ostatnio zapomnialam naszej jak szlam na szczepienie - a mialam wziasc tylko dziecko i ksiazeczke:-D

reklama
Dzieki wszystkim z pomoca z tymi suwaczkami zrobilam tak jak pisalyscie i suwaczek jest na moim profilu a pod wpisami na forum nie ....
sylwia.m a Ty na kiedy masz termin ?

Hej
podczytuję na bierząco ale zdecydowanie trudniej mi pisać:tak: mam teraz chwilkę więc się odzywam :tak: Kacper jest jak narazie w miare spokojny ,awanturki wtedy gdy jest głodny ,czyli jak kazdy facet ;-) ,najchetniej cały czas spędzałby przy cycu ,hm to tez dość męskie nie?? :-D na wadze przybiera żółtaczka zaczyna ustepować więc wszystko ok .coraz częściej się rozgląda i ma dłuższe przerwy w spanku
My też mamy konflikt krwi ,ale z badań które mi robili wynikało ze nic się z dzieckiem nie dzieje i będzie miał mojego minusika :tak: i tak tez jest
niestety ja się jeszcze na domowe spotkanka nie pisze :-( ,choć bym chciała ,ewentualnie jak bedzie pogoda to do parku :tak:
no i jeśli pogoda dopisze napewno smigniemy z koszyczkiem

Katin - dziekuje
Aniteczka- jaki interes?;-):baffled:
Monika1218- witamy po dłuzszej przerwie:).:tak:

słuchajcie jezeli na kartce jest close - 08.04.2009 -tzn ze w srode jeszcze ida do rpzedszkola czy juz nie tylko jutro?.Jak nie uzyskam od was odp jutro musze sie sama produkowac w rpzedszkolu:-D:-D:-DALe Marcel nie chche miec wolnego?!:/, musze mu ajkos czas zorganizowac:D

Bozena u mnie pisze tak samo,i dzieci w srode jecze ida:tak:
Monika1213 witam, Fajnie masz w domku,trzech chłopcow;-)a kazdy napewno wymagajacy ,jak to faceci:-D

reklama
Do góry