dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
moli JAK NACISNIESZ odpowiedz PO lewej stronie to spinacz bedziesz miala w ramce u gory tak po srodku On tej taki czarny Ja tez go nie widzialam :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
KATE,kurcza albo jestem ślepa albo nie mam tego spinaczaKlikam w odp i nie wiem gdzie on jest
?Tłuk panerny ze mnie chyba
![]()
powodzenia na szczepieniu aby Sebcio nie płakała za dużoWitam poniedziałkowo.
No i już święta tuż, tuż.
Dziś mamy wizytkę i pewnie szczepienie.
Oczywiście lista z zapytaniem przygotowana leży - ale jeszcze zaraz ją zweryfikuję.
Chyba poczytam co u Was i nadrobię zaległości;-)
![]()
Bajer ale ci zazdroszcze tego morzaFotki z nad morza;
04.04.2009 Morze i P...jpg | warmonka | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl
ok,skorzystałam z fotosik.pl,zobaczymy;-)
No faktycznie dziś rano kupa taka że aż pod pachy właziła. :-)Ale to dobrze ciesze sie że zrobił.Bidulek,może coś nowego zjadł i brzusio się męczył?Jak zaczęłam wprowadzać Mikiemu nowe jedzonko i nie było kupki 2 dni,to aż sobie przypomniałam jak się obgryza paznokcie,bo bałam się zaparć,miał wcześniej takie kolki,że już widziałam powtórkę z rozrywkiAle potem jak zasadził kupala,to wszytsko było urabane
no ale brzusio się przynajmniej wypróżnił
Pewnie Maksiu też wkońcu zapoda taką kupkę mamo,że się nie pozbierasz
;-)
No jakos tak wychodzi że spać w nocy nie mogeMamo Maksa - o której Ty godzinie śmigasz bo BB. Bój sie Boga;-)
.
u nas ogrzewanie wyłączone i mały smiga w krótkim rękawku i krótkich spodenkach i skarpetach. Dopiero póżnym popołudniem go przebieram w dłuzsze spodnie i długi rękaw. Ale u mnie to zasługa tego że okna mam na wschód i południe wiec przez prawie cały dzień słoneczko nam ogrzewa mieszkanie:-)Czy teraz jak jest tak ciepło ubieracie dzieci cieniej w domu np. w krótki rękawek???
Super foteczki. Ale wam zazdroszcze tego morzaFotki z nad morza;
Malena juz mielismy sprawe i Rozwodu nam nie dali Pisalam wczesniej dlaczego :-(A teraz jakos zyjemy Tzn jestesmy tylko razem dla Oliwi Staramy sie aby ona niczego nie czula I jakos te dni mijaja A jak bedzie to sie zobaczy kiedys Zycie samo zweryfikuje
Nie pojechałam do banku - sprawdziałam rano konto i pobrali wszystkie opłaty, a dopiero dzis zaksięgowali (pierwszy raz coś takiego mi sie zdarzyło), więc wszytko ok. Oczywiście pieniędzy brakuje, ale dlatego, że dużo opłat, a nie, że ktoś sobie pożyczył![]()
Czy teraz jak jest tak ciepło ubieracie dzieci cieniej w domu np. w krótki rękawek???
Fotki z nad morza;
Gratki dla Szymusia.
Zebys wiedziała że własny samochód to duże udogodnienie. Ja sie ciesze że mam własny a kierowca ze mnie tez jeszcze lichy bo prawko robiłam w ciąży. Egzamin zdawałam w 8 miesiącu z ogromnym brzuchem.Witam Kobiety
Ja oczywiście na chwile bo przez te pogody cały czas siedzimy na dworze i nie mam kiedy tu zajrzeć i was poczytać.Dziś chłodniej o wiele ale tez idziemy jak Jagunia wstania a ja póki co musze sie ubrać bo siedze jeszcze w pidżamie.Dziś Jagunia zrobiła prezent mało leka wypiła na noc to mówie pewnie w nocy bedzie sie domagać noi o po 6 chciała mleczko dostała i już nie chciała spać i se gadała to ją wziełam do nas do łóżeczka a ona nie chciała sie bawić zabaweczkami i poszła spać do 9Hhehe I teraz też drzemke łapie.
Ja mam w domku chłodniej bo my mamy po tej stronie pokoje co słoneczko jest tylko chwileczke wiec zażucam po wstaniu Jaguśce na plecy kamizelke.
A mój K sprawił mi autko tak sie ciesze bardzo chciałam mieć auto być taka niezależna no ale teraz musze wprawić sie w jeżdzeniu bo prawko mam ale kierowca ze mnie lichy
Wanilka my od kilku lat mamy taką kołdrę cudowna sprawa bo jak są ciche dni to on w jednym koncu łóżka ja w drugim ale pod jedną kołdrą i zimno nie jest
Ide sie ubrać.BuśkiA potem nie jeździłam i dopiero samochód dostałam od Adama ze trzy miesiące temu więc sie dopiero wprawiam ale mam nadzieje że będzie lepiej.
![]()
Gratki dla Szymusia.
Zebys wiedziała że własny samochód to duże udogodnienie. Ja sie ciesze że mam własny a kierowca ze mnie tez jeszcze lichy bo prawko robiłam w ciąży. Egzamin zdawałam w 8 miesiącu z ogromnym brzuchem.A potem nie jeździłam i dopiero samochód dostałam od Adama ze trzy miesiące temu więc sie dopiero wprawiam ale mam nadzieje że będzie lepiej.
![]()