reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Hej dziewczyny
Ja wczoraj znowu caly dzien poza domem bylam u mojego siostry w ogrodku- bo ja to na te ogrodki sie wpraszam gdzie tylko moge:-D:-D:-D Podjadlam golabkow, dziadki sie zajeli wnusiem a ja poprzytulalam mala dzidzie:tak::-)
Sylwiam- ja moge na pupie siedziec i dawaj ten przepis na kurczaka z kalafiorem jak rafalowi tak smakuje:-p
kasiaj- mi tez sie wlasnie to w Menston podoba- spotkania z sasiadami, wspolne zarelko i bardzo przyjazna atmosfera - wlasnie po sniadaniu swiatecznym jestesmy zaproszeni na imprezke z dzieciaczkami a my sobie robimy karaoke- bedzie ubaw po angielsku spiewac:-D:-D:-D
Roksanna1,katin , bozenaM- ja tez sie chetnie w centrum spotkam zanim pojedziemy do Sylwii . Mi pasuje czwartek bo od piatku artur ma 4 dni wolne:tak:
Monika1213- ja i Dorota idziemy na 13.30 swiecic jak chcesz sie dolaczyc:tak: i super ze synus taki grzeczniutki;-)

Ide troche posprzatac bo przez ta pogode to caly czas poza domem jestem a w chacie brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr wole nie myslec:szok:

BOZENA M-sukienka bardzo fajna:-)no i wcale nie pogrzebowa:no:
ANITECZKA-Wyke to jest dzielnica na bd 12 tam wlasnie mieszka Sylwia i Ja:-):-)
AMPAR- no to fajnie,spedzicie swieta po polsku i po angielsku
KASIA J- fajnie jak ma sie tak milych sasiadow,no i przy okazjii angielski szkolisz

Ja myślałam że Ty chcesz nas do domu na swoje podwórko zaprosić:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No cośty,ja nie mam domu:no: mieszkam na ulicy i tam też was zapraszam:-D

sylwia.m a Ty na kiedy masz termin ?

Ja mam na 2 lipca:tak: Jeszcze tylko 3 miesiące:-)
A Ty dołączysz do nas w czwartek??

sylwia-to spotkanko u Ciebie tak? moge tez wpasc? znajdziesz krzeselko?:laugh2:

Oj nie wiem, nie wiem:baffled: Będę musiała jeszcze to przemyślec:baffled:
Oczywiście, że możesz:tak:

dziewczyny co to jest to WYKE?:happy::happy::happy:;-)

To jest coś jak Beverly Hills w Ameryce:-D:-D
Wiesz, taka zaj...sta dzielnia gdzie mieszkają sami wypasieni ludzie:-p:rofl2:

Sylwiam- ja moge na pupie siedziec i dawaj ten przepis na kurczaka z kalafiorem jak rafalowi tak smakuje:-p

Normalne kotlety z gotowanym kalafiorem, nie wiem co on w tym widzi:-D
Fajnie, że możesz na pupie siedziec ale czemu mi to mówisz:szok::rofl2:

Doris - mi tez sie podoba:D
Aniteczka - ylwia najlepiej Ci opisala co to WYKE:-D:-D:-D<tam mailam 1 i najlepsza do tej pory prace:)>
Ampar- a Świecenie to zaczyna sie od 14 po przerwie, chyba ze chchesz poplotkować:D;-):tak::-D.O ile to ja znaowu godzin nie pomerdałam:D.

A co z tym kurczakiem?......Ja włansie zjadłam cycuszki zapiekane zcebulka i pieczarkami w sosie majonezowo ketchup[owym :), a pozniej rozpaczam ze WIELKA jestem:-D, jak foczka;-)

BozenaM- cycuszki???????????????/:szok::-D:-D:-D To doris mi powiedziala ze na 13.30 ale to chyba dlatego wlasnie ze chce ze mna poplotkowac:-D:-D
SylwiaM- no ze gdzies tam ja zawsze posadze swa szanowna nie lam sie ile masz krzesel wiec;-) To chyba ten kalafior tak uwielbia- a ty mu czegos nie robisz po tym obiedzie co on bardzo lubi:-p:-p:-p
Doris78- no wlasnie super fajnie z tymi swietami ze Artura rodzice sa i jedziemy do magdy bo ja sie znowu na ogrod wprosilam a potem juz tu na miejscu dzieciaczki sie pobawia i my przy okazji. A ty jak chcesz pogadac przed swieceniem to ja sprobuje byc na 12.30:-D:-D:-D:-D:-D

sylwia.m no pewnie ze dolacze dzieki za zaproszenie daj znac tylko gdzie i o ktorej :) w sumie przyda mi sie gdzies wyjsc bo narzeczony mnie zostawil jak bylam w 15 tyg ciazy i od tego czasu nigdzie nie bylam :(

reklama
Do góry