reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
wlasnie dzwonilam do taty i ..... :-(:-:)-:)-:)-(
guz na plucu,guz na nadnercze, guz na watrobie, i gdzies tam jeszcze jeden jest ( niezrozumialam gdzie :zawstydzona/y: ) :-:)-:)-:)-:)-( Beda chcieli pobrac wycinki do badania :-(
Po glowie slychac ze tata zalamany :no:

Trzymaj się Jagienka bo teraz będzie to tacie potrzebne dopóki sie nie dowie co dalej i co to guzy. Bo nie jest jeszcze wiadome co to tam siedzi.
Trzymam kciuki, żeby wszystko skończyło ie dobrze.

Emma ale masz se teściową. Najgorzej chyba masz w święta jak sie musisz dzielić z nią opłatkiem:crazy:

Ja muszę lecieć Lachonarium do mojej matuli. Moja matula też ma straszne problemy ze zdrowiem. Siadają jej stawy i dostaje zastrzyki w nie. Do tego zaczyna wypadać jej macica i też chyba będzie mieć operacje. Umówiłam ją do mojego Super G na piątek.
Lece jej trochę pomóc.

Bawcie sie i nie skrobcie tyle.

Zajec wyślij mi wymiary jak będziesz miała czym. W cycu, pod cycem w brzuchu (najszersze miejsce) i pas. Będę za jakieś 3 godzinki.

Pa

guz na plucu,guz na nadnercze, guz na watrobie, i gdzies tam jeszcze jeden jest ( niezrozumialam gdzie :zawstydzona/y: ) :-:)-:)-:)-:)-( Beda chcieli pobrac wycinki do badania :-(
Kochanie bardzo mi przykro.moj tata tez jest swiezo po operacji serca i jeszcze wykryli u niego guza na plucach.na szczescie okazalo sie,ze to tylko zwapnienie.pamietaj,ze duchem jestesmy z toba.trzymaj sie .

guz na plucu,guz na nadnerczu, guz na watrobie, i gdzies tam jeszcze jeden jest ( niezrozumialam gdzie :zawstydzona/y: ) :-:)-:)-:)-:)-( Beda chcieli pobrac wycinki do badania :-(
Słoneczko jeszcze za wczesnie na smutanie sie!!! nie ma djagnozy to i duza nadzieja!!!! najwazniejsze zeby wezly chlonne byly czyste!!!! :sorry: a tu widze ze o węzlach nie pisalas! moga to byc kompletnie nie grozne guzki tak jak kobiety miewaja w piersiach! dopiero po biopsji sie watpliwosci rozwieja .... ale bądz dobrej mysli i informuj nas na bierząco jak co to zawsze pomozemy! ja wiem co to znaczy ... :confused2:

witam sie w poludnie, tylko zeby nie bylo ze tak dlugo spie !! Wrocilam od ginka. Okropna jedza, wloska menda jedna. Idiotka ci mi w twarz smieje bo ku... nie zrozumialam 2 terminow medycznych w obcym k.. jezyku ktorego ucze sie mniej niz 3 lata. Sorry ze nie jesetem po studiach medycznych we wloszech i nie kumam. Idiotka

W kazdym razie zrobila mi usg dowcipne i orzekla , ze wszystko ok - i tyle. Jak zapytalam czy widac i gdzie ijaki duzy pecherzyk. To odpowiedziala ze w jajniku prawym i skonczyla badanie. Nawet nie zechciala go zmierzyc. Nawet nie rzucila okiem na wyniki hormonkow. Szlag mnie trafia. Pytam ja o prolaktyne bo mam nieznacznie podwyzszona ( 32) i progesteron (1,15) wg ichnich norm. Mowie ze jajnik lewy mnie pobolewa czesto i mam plamienia przed okresem 3-4 dni a w zeszlym cyklu 7 dni. A ona ze to normalne, i nic sie nie dzieje. Powiedziala ze mozna zaczac sie juz przytulac bo bedzie tak z polowa cyklu (9 dzien) ale kurde nawet nie powiedziala jak duzy ten pecherzyk, wiedzma jedna. Zeby ja szambem zalalo !!!

Czy to normalne , ze boli mnie lewy jajnik w czasie owulacji a pecherzyk jest w prawym??? Cos mi tu nie pasuje. Gluuuupia krowa wloska, zeby jej ktos zmazal z geby ten durny, debilowaty usmiech. Jak tacy ludzie koncza medycyne?? Pewnie nie zna nawet 1 jezyka obcego. Ja znam 2,5 a ona mnie wysmiewa!!!

Ok, wyplulam to z siebie, juz mi lepiej. Jeszcze zjade mojego kochanego jak wroci i powiem mu ze wszyscy wlosi to debile :tak: i ignoranci

Witam się w piękny dzionek!!!
Jeżeli chodzi o Kod Leonarod..., to książka sto razy lepsza, według mnie:-)

Idę spać, jutro rano na uczelnię, mam nadzieję, że mój promotor przeczytał to, co mu oddałam i że mu sie podoba:-), Potem idę na badmintona, może na jakieć zakupy, więc w domku pewnie późnym popołudniem będę..
Buziaki i kolorowych snów:-D

Grasz w badmintona? Ja chyba od czasów podstawówki w to nie grałam.! Kochałam ponad życie kiedyś tą grę:tak: Chetnie zagrałabym teraz , po latach:tak::tak::tak:

ja też już ide spać, spróbuje przespać całą noc ;-D
dobranoc ;*

Jak tam noc? Wiem, że psiak cię obudził ale tak poza tym to lepiej ci się spało? Może jakiś długi, wieczorny spacer pomógłby ci przespać całą noc?

A ja dopiero wróciłam do domu byłam na zakupach a potem wstąpiłam do koleżanki na piwko i tak mi cały dzień zleciał.Oczywiście zadzwonił mój M i nie wytrzymałam i sie popłakałam że znowu się nie udało:-(.Tak bardzo pragnę dzidziusia.Mam nadzieje że kiedyś poczuje jak to jest mieć w sobie taką małą istotkę. Tak jakoś mi smutno:-:)-(

Poczujesz, poczujesz! Ja co miesiąc płakałam, że się nie udało. Trzeba myśleć pozytywnie! Uda się następnym razem! :tak:

witam was dziewczyny tego słonecznego ranka!!!
ide dzisiaj do swojej ginekolog i dowiem sie czy mi ta prolaktyna spadła po bromku i ciekawa jestem co mi powie na to że danej nie ma fasolki, zapytam o clo czy może powinnam brać.

Daj znać jak wrócisz!

Witajcie Kochaneczki... jeszcze nic nie czytałam więc nie wiem co i jak.
Uwaga Chwalę się:
Pisemny 4,5, ustny na 6:-D:-D Ogólna ocena z kursu: Bardzo dobry.:-):-)
huraaaaaa, mam to już z głowy...
Od dzisiaj nalot na sprzątanie.... Idę czytać:-)

Hania!!!!!! do raportu, zaintrygowałaś mnie strasznie:-)
Gratulacje!!!! Niezły wynik!;-)

Czesc dziewuszki!podczytalam troszke i moge sie dolaczyc w sprawie tesciow,a raczej tesciowej.w 2000 roku mielismy duzy kryzys malzenski i chcielismy sie rozwodzic.slowa mojej tesciowy do swojego syna jedynaka brzmialy tak:"...mam dobrego adwokata,zostawimy ja bez niczego".moge tylko dodac,ze to ja chcialam rozwodu,a M strasznie cierpial,bo czul sie winny za to co sie stalo,ale bardzo mnie kochal i chcial temu zapobiec.zwrocil sie z pomoca do mojej mamy i to dzieki niej udalo sie wszystko uratowac.od tej pory jestesmy szczesliwym malzenstwem i w tym roku bedziemy obchodzic 12 rocznice naszego slubu.licze na to,ze juz w czworke(mamy juz synka).tesciowa w deche!!!nie sadzicie?teraz caly czas udaje,ze mnie lubi,ale ja jej tego nigdy nie zapomne.:wściekła/y::wściekła/y:!!!

Co za franca! Jędza jakaś! Ja mam fajną teściową. Nawet czasem wolę u niej posiedzieć niż u mojej mamy. Teściowa jest młodsza od mojej mamy, taka większa luzara. No i przede wszystkim wie, że nie może się za bardzo wtrącać:tak:

Witajcie dziewczynki. Ja właśnie wróciłam z zakupów. Tak mnie dzisiaj brzuch boli że szok:wściekła/y:Lilu19 tak mi przykro z powodu twojego taty. Miejmy nadzieje że wszystko będzie dobrze.
A ja sobie dzisiaj zamówiłam testy owulacyjne i zobaczymy co one mi wykażą.

kingus - ja mam psiapsiole, ktora ma podobna historie rodzinna. TZn, tesciowa fajna, wyluzowana itp ,itd do momentu kiedy nie zaszla w ciaze (jej corka sie stara od b. dawna i nic). Zaczely sie od ignorowania, potem docinki, szykany, skonczylo sie na tym ze moja kolezanka scisnela meza za klejnoty (ktory to nie dostzregal problemu) i sie wyprowadzili. Mieszkali w jednym mieszkaniu, jak dzidzia sie urodzila to tesciowa nie chciala nawet na godzinke sie nia zajac, musiala zaprowadzac dziecko do sasiadek. Duzo by opowiadac. W kazdym razie ja bym odplacila pieknym za nadobne, na ozieblosc i brak zainteresowania - tak samo bym reagowala.

Lilu19 3maj sie dzielnie, jak mas zochote to sie wyrycz bo nam kobietom to pomaga, mnie po wyciu przychodzi taka migrena ze zaraz ide spac i przynajmniej nie mysle, a na drugi dzien daje rade lepiej ogarnac mysli. 3mamy wszystkie kciuki

reklama
Emma ale masz se teściową. Najgorzej chyba masz w święta jak sie musisz dzielić z nią opłatkiem:crazy:

Ja muszę lecieć Lachonarium do mojej matuli. Moja matula też ma straszne problemy ze zdrowiem. Siadają jej stawy i dostaje zastrzyki w nie. Do tego zaczyna wypadać jej macica i też chyba będzie mieć operacje. Umówiłam ją do mojego Super G na piątek.
Lece jej trochę pomóc.

Zajec wyślij mi wymiary jak będziesz miała czym. W cycu, pod cycem w brzuchu (najszersze miejsce) i pas. Będę za jakieś 3 godzinki.

Pa

Oj to ma ta twoja mama tez za sowje...zdrówka dla niej kochana!
A te zastrzyki to w co dostaje??? Kwas hialuronowy czy cus innego?

A zajaczek max to ma ale chyba w biodrach a nie w brzuchu:laugh2:

Kochanie bardzo mi przykro.moj tata tez jest swiezo po operacji serca i jeszcze wykryli u niego guza na plucach.na szczescie okazalo sie,ze to tylko zwapnienie.pamietaj,ze duchem jestesmy z toba.trzymaj sie .

jej-no to sie normalnie dzieje wszedzie z tymi operacjami...moja mam ma miec na otwartym kregoslupie za 2 tygodnie....
Zdrówka dla taty!

Do góry