küçük
Fanka BB :)
no, zachciało mu sie na dwór wyjść akurat o 6No masz...jak nie to to pies
A nick-słodki....:-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no, zachciało mu sie na dwór wyjść akurat o 6No masz...jak nie to to pies
A nick-słodki....:-)
wlasnie dzwonilam do taty i ..... :-(:--
-
-(
guz na plucu,guz na nadnercze, guz na watrobie, i gdzies tam jeszcze jeden jest ( niezrozumialam gdzie) :-
-
-
-
-( Beda chcieli pobrac wycinki do badania :-(
Po glowie slychac ze tata zalamany![]()
Kochanie bardzo mi przykro.moj tata tez jest swiezo po operacji serca i jeszcze wykryli u niego guza na plucach.na szczescie okazalo sie,ze to tylko zwapnienie.pamietaj,ze duchem jestesmy z toba.trzymaj sie .wlasnie dzwonilam do taty i ..... :-(:--
-
-(
guz na plucu,guz na nadnercze, guz na watrobie, i gdzies tam jeszcze jeden jest ( niezrozumialam gdzie) :-
-
-
-
Słoneczko jeszcze za wczesnie na smutanie sie!!! nie ma djagnozy to i duza nadzieja!!!! najwazniejsze zeby wezly chlonne byly czyste!!!!wlasnie dzwonilam do taty i ..... :-(:--
-
-(
guz na plucu,guz na nadnerczu, guz na watrobie, i gdzies tam jeszcze jeden jest ( niezrozumialam gdzie) :-
-
-
-
Jeżeli chodzi o Kod Leonarod..., to książka sto razy lepsza, według mnie:-)
Idę spać, jutro rano na uczelnię, mam nadzieję, że mój promotor przeczytał to, co mu oddałam i że mu sie podoba:-), Potem idę na badmintona, może na jakieć zakupy, więc w domku pewnie późnym popołudniem będę..
Buziaki i kolorowych snów![]()
ja też już ide spać, spróbuje przespać całą noc ;-D
dobranoc ;*
A ja dopiero wróciłam do domu byłam na zakupach a potem wstąpiłam do koleżanki na piwko i tak mi cały dzień zleciał.Oczywiście zadzwonił mój M i nie wytrzymałam i sie popłakałam że znowu się nie udało:-(.Tak bardzo pragnę dzidziusia.Mam nadzieje że kiedyś poczuje jak to jest mieć w sobie taką małą istotkę. Tak jakoś mi smutno:--(
witam was dziewczyny tego słonecznego ranka!!!
ide dzisiaj do swojej ginekolog i dowiem sie czy mi ta prolaktyna spadła po bromku i ciekawa jestem co mi powie na to że danej nie ma fasolki, zapytam o clo czy może powinnam brać.
Gratulacje!!!! Niezły wynik!;-)Witajcie Kochaneczki... jeszcze nic nie czytałam więc nie wiem co i jak.
Uwaga Chwalę się:
Pisemny 4,5, ustny na 6Ogólna ocena z kursu: Bardzo dobry.:-):-)
huraaaaaa, mam to już z głowy...
Od dzisiaj nalot na sprzątanie.... Idę czytać:-)
Hania!!!!!! do raportu, zaintrygowałaś mnie strasznie:-)
Czesc dziewuszki!podczytalam troszke i moge sie dolaczyc w sprawie tesciow,a raczej tesciowej.w 2000 roku mielismy duzy kryzys malzenski i chcielismy sie rozwodzic.slowa mojej tesciowy do swojego syna jedynaka brzmialy tak:"...mam dobrego adwokata,zostawimy ja bez niczego".moge tylko dodac,ze to ja chcialam rozwodu,a M strasznie cierpial,bo czul sie winny za to co sie stalo,ale bardzo mnie kochal i chcial temu zapobiec.zwrocil sie z pomoca do mojej mamy i to dzieki niej udalo sie wszystko uratowac.od tej pory jestesmy szczesliwym malzenstwem i w tym roku bedziemy obchodzic 12 rocznice naszego slubu.licze na to,ze juz w czworke(mamy juz synka).tesciowa w deche!!!nie sadzicie?teraz caly czas udaje,ze mnie lubi,ale ja jej tego nigdy nie zapomne.!!!
Emma ale masz se teściową. Najgorzej chyba masz w święta jak sie musisz dzielić z nią opłatkiem
Ja muszę lecieć Lachonarium do mojej matuli. Moja matula też ma straszne problemy ze zdrowiem. Siadają jej stawy i dostaje zastrzyki w nie. Do tego zaczyna wypadać jej macica i też chyba będzie mieć operacje. Umówiłam ją do mojego Super G na piątek.
Lece jej trochę pomóc.
Zajec wyślij mi wymiary jak będziesz miała czym. W cycu, pod cycem w brzuchu (najszersze miejsce) i pas. Będę za jakieś 3 godzinki.
Pa
Kochanie bardzo mi przykro.moj tata tez jest swiezo po operacji serca i jeszcze wykryli u niego guza na plucach.na szczescie okazalo sie,ze to tylko zwapnienie.pamietaj,ze duchem jestesmy z toba.trzymaj sie .