reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Mój jak mnie łapie za biust to jest bardzo zadowolony, a ja go wtedy besztam, że "zawsze wiedziałam, że lubisz duże cycki", a on na to " wcale nie lubię", na to ja "taaaaaaaaaaaaaaaak ?" no i wtedy mój kochany mąz dyplomatycznie stwierdza " Twoje lubię bo sa Twoje niezaleznie w jakim rozmiarze" Kochany męzuś ;-):-D

Tak czy inaczej cycki wiszą, ale dzisiaj doszla ta sukienka ( UROCZE SUKIENECZKI CIĄŻOWE ROZMIAR ''M/L'' === (601084449) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. ) i bez stanika wyglada OK :-) Naprawde jest super :-)

reklama
Tricolor, zauważyłam, że zamówiłaś kocyk taki w paseczki z zebrą (tak mi się wydaje, że to zebra :-)), a ponieważ sama się nad nim zastanawiam to daj znać czy już go masz, jeśli tak to czy jest milutki i w ogóle ;-).

Tricolor, zauważyłam, że zamówiłaś kocyk taki w paseczki z zebrą (tak mi się wydaje, że to zebra :-)), a ponieważ sama się nad nim zastanawiam to daj znać czy już go masz, jeśli tak to czy jest milutki i w ogóle ;-).

To chyba żyrafa, no ale tak czy inaczej jeszcze nie doszedł. Dam znac jak go dostanę :-)

Tricolor- sliczna ta kiecuchna.

Co do piersi to moje tez takie obwisle i jeszcze na boki sie rozeszly:-(Ale uroki ciazy.

Moje też jakos pod pachy uciekają ;-):-D

Mój jak mnie łapie za biust to jest bardzo zadowolony, a ja go wtedy besztam, że "zawsze wiedziałam, że lubisz duże cycki", a on na to " wcale nie lubię", na to ja "taaaaaaaaaaaaaaaak ?" no i wtedy mój kochany mąz dyplomatycznie stwierdza " Twoje lubię bo sa Twoje niezaleznie w jakim rozmiarze" Kochany męzuś ;-):-D

Tak czy inaczej cycki wiszą, ale dzisiaj doszla ta sukienka ( UROCZE SUKIENECZKI CIĄŻOWE ROZMIAR ''M/L'' === (601084449) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. ) i bez stanika wyglada OK :-) Naprawde jest super :-)
Tricolor- super ta sukienka! Strasznie mi się podobają takie ciuszki , na wzór ciążowych, ale nie koniecznie. Tylko, że ja po pierwsze nie mam ogródka, w którym bym mogła w niej chodzić, a po drugie, wątpię czy pogoda by mi na to pozwoliła ( szczerze wątpię:no:).
Co do cycków, to zawsze chciałam mieć ciut większe, choć mój T zawsze twierdził, że są super. Teraz nawet mi się podobają, choć zwiększyły się o 2 rozmiary:szok:!! Ale jak dla mnie mogłyby zostać, nawet jak nie stoją już tak jak kiedyś ( jakby stały , to bym brzucha nie widziała :-)). A mój T, tak jak Twój twierdzi, że i tak są najładniejsze na świecie, bo moje;-) Ale z nich dyplomaci, nie?

Tricolor-jaki kolorek sukienki wybrałaś. Ja nie umiem się zdecydować. Czerwona jest bardzo ładna -ale nie chcę się rzucać w oczy. Czarna może być zbyt kontrastująca z moją cerą. Białej nie chcę. ???nie umiem podjąć decyzji
A to spódnica, która dzis mi doszła.
SPODNICA CIAZOWA JEANS KONTRAFAŁDAroz(36-46)roz42 (595200407) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Tylko kolor jest ciemny-dużo ładniejsza niż na zdjeciu. Dużo miejsca na brzuszek-regulacja. Spódnica jest cieniutka,wygodna- a jakościowo nie odbiega od tych 3 razy droższych w sklepie ciążowych.

Dodatkowo dostałam dziś śliczną bluzeczkę od mojego S. Aż w szoku,bo jest śliczna. Muszę teraz zrobić sesje w święta,by sie pochwalić.

reklama
do mierzenia temperatury rektalnie:tak:

rektalnie znaczy?

Ja pamietam, jak sama bylam dzieciakiem i na kazdy bal przebierancow mama szyla mi sama jakies ciekawe kostiumy (biedronka, alladyn, itp :-D) a ja zawsze zazdroscilam wszystkim "ksiezniczkom", ze moga w takich slicznych sukienkach wystapic :-D

...do czasu az moj alladyn dostal 2 nagrode za najlepszy kostium :-p

co do koloru rozowego, sama nie lubie, nie nosze i chyba nie mam ani jednej rzeczy w kolorze pastelowym (w ktorych zreszta i tak mi nieladnie), ale takie rzeczy podostawalam i takie najczesciej szyja dla malych, a ja patrzylam zawsze na kroj. A skoro i tak kazda dziewczynka przechodzi faze "rozu", czemu mialabym pozniej odmawiac tych malych przyjemnosci wlasnemu dziecku. I tak z tego wyrosnie i pewnie jeszcze bedzie naciagac mame na glany :-D

Andzia, Sterntaler to bardzo dobra firma z tego co tu czytuje. Ja mam od nich upatrzona pozytywke pluszowa, tylko nigdzie w zwyklych sklepach z ta melodia co chce (osiolek - kolysanka Mozarta) akurat juz nie ma.

Ostatnia edycja:
Do góry