reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u gin, zdjęcia USG, mama w połogu.

witam wieczorową porą!!!

byłam dziś na usg, wszystko w porządku 13t 4d mamy obecnie, przezierność karkowa w normie jak i wszystkie inne parametry, wizyta trwała krótko, ale na temat, ale idę na dłuższą pogawędkę za 10dni. dziś tylko spr karku i takie tam.
aha, serduszko bije równiusieńko, a moje Malństwo dziś się nie wierciło, było spokojne, miało zgiętą rączkę pod główką i wyglądało jakby było (leżało) na plaży, aż gin się zaśmiał ;-) postukał lekko w brzuch, a Dzidzia się obróciła, na co gin powiedział: ok ok, już przestaję podglądać, śpij dalej słodkich snów:-)

także krótka, ale fajna wizyta ;-)
hihi no to fajnego masz gina:tak: Pozazdrościc:-)

reklama
Jakie tu miłe wieści i piękne zdjęcia...

ja na usg idę we czwartek, juz mam stresa, bo to bedzie moje pierwsze usg:baffled:

Ja też byłam dzisiaj na USG. Wszystko w porządku, dzieciątko rośnie książkowo, wszystkie parametry w normie:tak::-)Najbardziej wzruszył mnie widok paluszków u nóg, takie maluśkie. Cudo.
Mam śliczne zdjęcie ale zeskanuję dopiero jutro w pracy.

Dziewczyny,
gratuluję super zdjątek. Też już nie mogę doczekać sie kolejnego usg ale wizytę mam dopieor 04.05 mam nadzieję że uda sie dowiedzieć co tam między nóżkami się chowa:)

Teraz muszę Wam zdecydowanie przyznać, ze to niesamowite!!! :rofl2:

byłam w poniedziałek na USG. było cudnie :-D co prawda szalona przezierność karkowa jest na granicy, ale... chyba nie ma co się stresować - stres tylko szkodzi ;)
Maluszek jest cudny :-):-):-):-):-):-)

Załączniki

• 12t_.jpg
    12t_.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Nutria fotka super:-) I nie ma na pewno co sie przejmować, ja dowiedziałam sie na USG, że fałd karkowy nie przerośnięty bez żadnych pomiarów ale lekarka powiedziała, że wszystko dobrze wiec napewno jest ok.;-)

Do góry