Mama Maksa
październikowa mama
KATE ja chętnie na spacer. Ale ja nie trafie na żadne Pola Mokotowskie
Niby mieszkam w Wawie od 4 lat ale sama sie raczej nigdzie nie wypuszczam a i orientacji w terenie nie posiadam. Poza tym dziś chyba kiepska pogoda bo zapowiadają burze więc wolę dziś koło domu chodzić. Ale jak zapytam A jak tam dojechać to po świętach bardzo bardzo chętnie. No chyba że wpadniesz do mnie ja mam bardzo blisko do Lasu Kabackiego więc też jest gdzie spacerować. ZAPRASZAM
ANIA ty masz tak z teściami. A ja z własną mamą. Choć ją kocham nad zycie to niestety wtrąca sie we wszystko i wszystko lepiej wie. Ale tak to jest kochana i Maksia kocha bardzo.
WESOLUTKA ty sie trzymaj. Mam nadzieje ze to tylko ta jedna noc i juz bedzie lepiej.
KAKA będzie dobrze na szczepieniu.
U nas noc ok. Wstaliśmy o 9. Mleczko dla Maksia a kawka dla mamy. Pogoda do bani. Ale i tak spacer zaliczymy. Lece poczytać dalej

ANIA ty masz tak z teściami. A ja z własną mamą. Choć ją kocham nad zycie to niestety wtrąca sie we wszystko i wszystko lepiej wie. Ale tak to jest kochana i Maksia kocha bardzo.
WESOLUTKA ty sie trzymaj. Mam nadzieje ze to tylko ta jedna noc i juz bedzie lepiej.

KAKA będzie dobrze na szczepieniu.
U nas noc ok. Wstaliśmy o 9. Mleczko dla Maksia a kawka dla mamy. Pogoda do bani. Ale i tak spacer zaliczymy. Lece poczytać dalej