reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Dziewczynki co do piwka czy winka to mi sama ginka powiedziała, że od czasu do czasu lampka winy czy szklaneczka piwa nie zaszkodzi, ale po swojej ostatniej przygodzie powiedziałam nigdy więcej ;-) chociaż może czasem załyczę od męża, ale takie bezsmakowe jak radzi miran ;-)
Jakoś nigdy za alkoholem nie przepadałam, za piwem to już w ogóle nie! no, ale miałam wtedy taką zachciewajkę na to piwko, że nie umiałam sobie odmówić ;-)

Dobranoc

reklama
Chciałam złożyć Wam jeszcze życzenia spokojnych, rodzinnych i pogodnych Świąt Wielkiej Nocy!

- Dobrego samopoczucia przez całe święta i wiele radości wynikającej nie tylko ze świąt, ale i z tej cudownej świadomości, że czekamy na nasze małe-wielkie skarby!:tak::happy:

Też non stop krzycze, marudze, a mój Ł to dzielnie znosi. MAm wyrzuty sumienia, że tak się zachowuje, ale to jest silniejsze ode mnie. Nie potrafię nad tym zapanować. Jak mnie weźmie złość to już na dobre...

Kochane, życzę Wam Świętowania bez mdłości i wstręu do jedzenia :-)

u mnie jeszcze za wczesnie na brzuszek choc dzinsy biodrowki mnie uwieraja. w ogole wole nosic luzne ubranka bo jak mi cos przyciska brzuch to mi sie wymiotowac chce :-D
ja tez czuje ze jestem okropnie glodna a jak zaczynam jesc to mnie na nudnosci bierze. :-(

co do wesela to ja tez bede miec ale nie swoje w ... lisopadzie wiec jezeli dzidzius wczesniej nie przyjde bede jak ciezrowka ale na razie o tym nie mysle :-p

cześć ciężarówki :)

jestem aktualnie w 9 tygodniu ciąży. termin mam na 14 listopada ( ale po drugim USG to się jeszcze może zmienić). na pierwszym USG ( 5 tc) widziałam już bijące serduszko, więc mam nadzieję, ze wszystko z dzidzią jest dobrze.
aktualnie minęły mi wszystkie objawy ciąży oprócz bolących piersi. ahhh udręka z tej rosnącej mleczarni :))

trzymam kciuki za szczęśliwe i zdrowe 7 jeszcze miesięcy, które przed Wami ( i przede mną )

RADOSNYCH ŚWIĄT I BOGATEGO ZAJĄCZKA

Milencia moja kuzynka była w styczniu na weselu z taaaaakim brzucholem:szok:
\a na począte marca miała termin.... tyle że ona jest przy kości...
no i bylo wszytko ok.....

a co do mojego D to też dzielnie wszystko znosi:tak:
biedak mój kochany.... hiiiii.... będzie miął ze mną ciężko przez te jeszcze 7 miechów ;-)
ale wiem że da radę.....

mam nadzieję że święconka wam smakowała i nikogo nie zemdliło na widok kiełbaski i ciasta.... hehe
ja zjadłam wszystko besz większego problemu i bardzo się cieszę :-)

Milenciu ja kilka dni temu pozegnalam moje "dzynsy" ;) bo zapiac to zapielam ale uwieralo piekielnie!! poza tym od prawie 3 tyg przytylam 700gramow, ale talia mi sie splycila, boczki zaokraglily i tluszczyk na brzuszku zwiekszyl;) chodze w luznych albo rozciagalnych rzeczach :)
no i strasznie mi sie chce jesc, ale jak wezme 2 kesy, to czuje ze jestem syta.. odstawie i znowu glodna.. mdlosci od zeszlego tyg nie zarejestrowalam, oprocz tych kiedy smieci wynosilam;) na wdechu :D
mam nadzieje ze czujecie sie dobrze i lezycie fasolinkami do gory. pozdrawiam serdecznie

reklama
Anadri gratulacje:)

a moja gin pozwolila mi na swieta 1 lampke wina czerwonego wytrawnego.. ucieszylam sie bo moj tesc robi niesamowite wino z wisni i te lampke to saczylam pol dnia :) bylo pycha!

Do góry