reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
anadri super xD
Ja brałam tylko dwa miesiące tabsy...i tu popatrz niespodzianka...niby szansa 1:1000 ^^^ ale moja gin chyba do teraz nie może w to uwierzyć :)
Zresztą chciała mi zapisać inne, ale ja się uparłam na yasminelle xPP No i mam swojego Jaśminka albo Jaśminkę x)

hehehe a może zapomniałaś kiedyś tabsy albo wymiotowałaś, miałaś rozwolnienie, brałaś antybiotyki? bo to zawsze osłabia działanie anty.

Nic z tych rzeczy; byłam zdrowa jak ryba i brałam zawsze :)
Naprawdę nie wiem dlaczego..ale matka natura spłatała nam figla, tak jak my jej krzyżujemy palny tabletkami albo prezerwatywami...lubi się czasami odwięczyć...

A będą bliźniaki? podobno po tabsach to bardzo prawdopodobne...u mnie to chyba będą zawiedzeni jak nie będzie bliźniaków:laugh2:
Nawet chlopak się nastawił do tego pozytywnie :-)

Nooo prawda xD
Ale i dwa razy więcej pracy hehe..ale jakoś dało by się radę...
u mnie i mojego chłopaka w rodzinie były bliźniaki xD
No ale muszę narazie studia skończyć, a potem cieszyć się wolnością

Aniu tak mi przykro :(

Dziewczyny witam Was wszystkie goraco - termin mamy na 16 listopada :) choc z wyliczeniami jest roznie :) pozyjemy zobaczymy :) mamy dumne prawie 6 cm :)

Natalunia mam podobnie :| od tygodnia wymioty :| brzuch juz jest duzy, spac na nim nie moge, na boku tez mi jakos niewyraznie :| zostaje na plecach a to wtedy spie jak paragraf i mnie krzyze bola strasznie :( Zastanawiam sie bo coraz czesciej wymiotuje... Jak u Was z praca? chodzicie? jak dlugo planujecie chodzic?

pozdrawiam Was serdecznie

reklama
ja wlasnie ide po zwolnienie
zaczal mnie bolec brzuch co uniemozliwialo mi prace wiec moja kierowniczka dala mi 3 dni urlopu i kazala sie przebadac i zebym nie robila z tego zartów zebym szla na zwolnienie jak zle sie czuje.... no to ide narazie do konca miesiaca

Do góry