reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

gawit napisz jhak po wizycie...
ja trzymam kiuki że będzie wszystko ok....
jutro znów do pracy więc będę dopiero wieczorem.....

zatem życzę miłego dzionka......
i ładnej pogody :tak:

reklama
Milenciu ja kilka dni temu pozegnalam moje "dzynsy" ;) bo zapiac to zapielam ale uwieralo piekielnie!! poza tym od prawie 3 tyg przytylam 700gramow, ale talia mi sie splycila, boczki zaokraglily i tluszczyk na brzuszku zwiekszyl;) chodze w luznych albo rozciagalnych rzeczach :)
no i strasznie mi sie chce jesc, ale jak wezme 2 kesy, to czuje ze jestem syta.. odstawie i znowu glodna..

właśńie sobie tak doczytałam... i trochę jestem w szoku:szok: hehe
bo moje jeansy spadają mi z tyłka.... a jestem tydzień dalej niż Ty....
ale jeśli Twój maluszek potrzebuje to dużo jedz.....:tak:
ja znów narzekam na moje piersi... bo są jak 2 arbuzy....
nie dość że jak na rozmiar 36-38 nosiłam stanik D
to teraz jeszcze mam większe:baffled: normalnie tak mnie wkurzają....:angry:

Cześć :)
Ja jestem w 8 tc i najprawdopodobniej urodzę na przełomie listopad/grudzień.
Pierwsze USG już miałam. Wyszło, że dzidzia ma aż 2 cm xD ale dziwi mnie dlaczego mam ustaloną wizytę 10 dni po 1 USG..?
Hehe na 1 bylo widać małą kropeczkę, więc na drugim pewnie będzie większa :-D
A co do dzieci urodzonych zimą (późną jesienią) - są podobno zdrosze, bo mama odżywiała się lepiej :)
pozdrawiam was przyszłe mamy :-)

Witajcie :)
ja dzis ide do gina po zwolnienie :) i wreszcie czuje ze zyje... nic nie musze na siłe robić moge sie położyć i przeleżeć cały dzień... w sumie teraz jak juz wolne mam to czuje ze moge wszystko... :) i jechac do miasta mi sie chce i bym meble przestawiała :) słonko świeci pogoda wspaniała :) jest tylko jeden minus hehe Maż poszedł do pracy i sama zostalam :p no ale zaraz cos sie wymysli :) na 11 do lekarza a pozniej pojade do pracy i jakos czas zleci :)
a wczoraj byłam na imprezce w pubie i było zajebiscie :) w sumie byłam jedyna niepijąca :) i fajnei popatrzec jak ktos głupoty wygaduje :D hehe wszyscy byli zachwyceni brzuszkiem :) czuje ze staje sie matka :) ze jak maleństwo przyjdzie już na świat to bedzie dużo obowiazkow itp ale dla takiego maleństwa wszystko warte :)
eh...
Buziaczki Kochane Mamusie :) :-)

Miran gratuluje. To wspaniałe uczucie zobaczyć bijące w Twoim brzuszku maleńkie seruszko.

Gawit czekamy na inormacje z niecierpliwościa, ale wiem że wszystko będzie dobrze.

Ka...M miłej pracy :)

Kasiiula miłęgo dzionka. Ja też dziś w domku, ale z mężusiem :)

U mnie np. pierwszym objawem było odrzucenie od alkoholu hehe...
pamietam to jak dziś: urodziny u szwagierki, drink zrobiony i już go miałam wypić jak nagle po samym zapachu mi sie niedobrze zrobiło...posmakowałam, ale znów odruch zwrotny...pomysleli, że za mocny ten drink, więc zrobili słabszego....nic z tego nie wypiłam już ani kropelki...i tak do dzisiaj xD

ja to mialam przeczucie i jakos czulam ze chyba jestem ale wstrymywalam sie z testem bo chrzcilam koniec lutego a podobno kobieta w ciazy nie moze wiec wolalam nie wiedziec przed chrzcinami ;) ale po chrzcinach odrazu wyszly 2 krechy hehehe :p

reklama
Do góry