w.kropeczka
Fanka BB :)
no znowu cisza....i tylko moje monologi....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to chyba dobrze jest w takim razie:-)Dziewczyny normalnie jestem w szoku, poszlam do taoalety sie wysiusiac patrze a tu @ :-)
Nie zebym sie cieszyla ze w ciazy nie jestemale sie ciesze ze dostalam samoistnie @
bo ostatnia samoistna @ mialam jakies 2,5 roku temu
zawsze musialam wywolywac duphastonem.
ja na szczęście nie mam tego problemu (ale inne;-)) więc nie wiem co Ci Poradzić Pysiu. Ale uważam że ten pomysł z noclegiem u rodziców może coś zwienić w jego zachowaniu... spróbuj. Albo w lewko albo w prawko:-) A ile on ma w ogóle lat??Cześć dziewczynki mam problem poradźcie cos bo zwariuję
Dziś nocuje u rodziców ale jak to nie uswiadomi mu że jego zachowanie doprowadzi do tego, ze zostaną mu tylko koledzy i praca to poprostu sie wyprowadze, ale co dalej...........![]()
Jestem Kropeczko:-) Dzień dobry Kochanano znowu cisza....i tylko moje monologi....
jestem i ja cały czas podczytuję bo przepisuję pytania na obronę i siedzę cały czas przed komputerem od ranano znowu cisza....i tylko moje monologi....
ja na szczęście nie mam tego problemu (ale inne;-)) więc nie wiem co Ci Poradzić Pysiu. Ale uważam że ten pomysł z noclegiem u rodziców może coś zwienić w jego zachowaniu... spróbuj. Albo w lewko albo w prawko:-) A ile on ma w ogóle lat??
a to co to za firma co tak nudno u was??Boooożeeee dziewczyny, jak tu nudno.... tzn. nie na BB tylko w firmie.... Nikt nie przychodzi a my siedzimy tu cholera jak dwie sieroty (tzn. nie tylko my dwie). Klientów jak na lekarstwo. Zawsze tak jest ale niczego się jeszcze bossowie nie nauczyli. Siedzimy i się opieprzamy. Dobrze że internet jest.Wolałabym z mężem siedzieć...Może chociaż byśmy się pogodzili....
![]()
To powinien już z tego wyrosnąć....Całe 27 i pół.
No nie zazdroszczę.... Nie jest źle u mnie (tylko kasa marniutka) ale dzisiaj chociaż odpocznę po świętach:-)a to co to za firma co tak nudno u was??
co ja bym dała za pracę nawet nudną a tu d**a nikt mnie nie chce zatrudnić:-(
kasa marniutka ale w ciąży masz ubezpieczenie chorobowe macierzyńskie i wychowawcze a ja nie będe mieć nic no ale cóż szukam dalej moze sie uda w końcu a jak nie to się kiedyś dzieckiem zajmę mam nadzieję że za 9 miesiecy po tych świątecznych starankachTo powinien już z tego wyrosnąć....
No nie zazdroszczę.... Nie jest źle u mnie (tylko kasa marniutka) ale dzisiaj chociaż odpocznę po świętach:-)
Pysiu moj ma tyle samo lat! ale z kumpli wyrusl zaraz po przeprowadzce - po prostu 300 km od kumpli pomoglo!to tak z przymrozeniem oka!
ale co do twojego hmm... ile on czasu faktycznie z nimi spedza w tyg!!!!?