reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Dziewczyny normalnie jestem w szoku, poszlam do taoalety sie wysiusiac patrze a tu @ :-)
Nie zebym sie cieszyla ze w ciazy nie jestem :zawstydzona/y: ale sie ciesze ze dostalam samoistnie @ :tak: bo ostatnia samoistna @ mialam jakies 2,5 roku temu :confused2: zawsze musialam wywolywac duphastonem.
No to chyba dobrze jest w takim razie:-)
Cześć dziewczynki mam problem poradźcie cos bo zwariuję:baffled:

Dziś nocuje u rodziców ale jak to nie uswiadomi mu że jego zachowanie doprowadzi do tego, ze zostaną mu tylko koledzy i praca to poprostu sie wyprowadze, ale co dalej...........:nerd::eek::nerd:
ja na szczęście nie mam tego problemu (ale inne;-)) więc nie wiem co Ci Poradzić Pysiu. Ale uważam że ten pomysł z noclegiem u rodziców może coś zwienić w jego zachowaniu... spróbuj. Albo w lewko albo w prawko:-) A ile on ma w ogóle lat??
no znowu cisza....i tylko moje monologi....
Jestem Kropeczko:-) Dzień dobry Kochana:):) podziel się serniczkiem:tak:

Boooożeeee dziewczyny, jak tu nudno.... tzn. nie na BB tylko w firmie.... Nikt nie przychodzi a my siedzimy tu cholera jak dwie sieroty (tzn. nie tylko my dwie). Klientów jak na lekarstwo. Zawsze tak jest ale niczego się jeszcze bossowie nie nauczyli. Siedzimy i się opieprzamy. Dobrze że internet jest.:angry::angry: Wolałabym z mężem siedzieć...Może chociaż byśmy się pogodzili....:wściekła/y:

Boooożeeee dziewczyny, jak tu nudno.... tzn. nie na BB tylko w firmie.... Nikt nie przychodzi a my siedzimy tu cholera jak dwie sieroty (tzn. nie tylko my dwie). Klientów jak na lekarstwo. Zawsze tak jest ale niczego się jeszcze bossowie nie nauczyli. Siedzimy i się opieprzamy. Dobrze że internet jest.:angry::angry: Wolałabym z mężem siedzieć...Może chociaż byśmy się pogodzili....:wściekła/y:
a to co to za firma co tak nudno u was??
co ja bym dała za pracę nawet nudną a tu d**a nikt mnie nie chce zatrudnić:-(

To powinien już z tego wyrosnąć....

No nie zazdroszczę.... Nie jest źle u mnie (tylko kasa marniutka) ale dzisiaj chociaż odpocznę po świętach:-)
kasa marniutka ale w ciąży masz ubezpieczenie chorobowe macierzyńskie i wychowawcze a ja nie będe mieć nic no ale cóż szukam dalej moze sie uda w końcu a jak nie to się kiedyś dzieckiem zajmę mam nadzieję że za 9 miesiecy po tych świątecznych starankach:tak::-)

ale dzien-masakra!!! mam lenia jak ztad do Rzymu! nic nie zrobilam!!!!! :szok: spac bym se poszla na tym biurku! :confused2:to by wiecej pozytku bylo! :laugh2:
Pysiu moj ma tyle samo lat! ale z kumpli wyrusl zaraz po przeprowadzce - po prostu 300 km od kumpli pomoglo! :-p to tak z przymrozeniem oka! :sorry: ale co do twojego hmm... ile on czasu faktycznie z nimi spedza w tyg!!!!?

za 2,5 tyg mam juz wakacje! :laugh2::laugh2::laugh2: siedze i czytam tylko opinie! :-p oj rozne są ale mam nadzieje ze bedzie dobrze!:eek:

reklama
Pysiu moj ma tyle samo lat! ale z kumpli wyrusl zaraz po przeprowadzce - po prostu 300 km od kumpli pomoglo! :-p to tak z przymrozeniem oka! :sorry: ale co do twojego hmm... ile on czasu faktycznie z nimi spedza w tyg!!!!?

To nie ma reguły czasem 2 , 3 h w tygodniu no ale wczoraj to 4h:crazy:, i tak się wściekłam na niego że,,,,,,,,,,,,,,,,,:baffled:

Do góry