reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Hej dziewczynki,

@ na calego, wiec nawet jesli byla fasolka, to przy takim potopie nie mialaby szans sie utrzymac... :szok: A potop straszny, zabrudzilam tapicerke w samochodzie:szok::zawstydzona/y::eek: i lozko - wczoraj i dzisiaj :-( Nie wiem jak to mozliwe... :-(
Wczoraj bylismy u tesciowej, mam nadzieje, ze przesiakla mi podpaska dopiero w samochodzie, a nie gdzies u nich na krzesle na przyklad :baffled::szok::eek:.... M jest niezadowolony z powodu tej tapicerki...... :sorry:
Przykro mi bardzo:-( Przytulam...
I nie zazdroszczę. Ja nie mam zazwyczaj wybitnie obfitych. Ale zdarzają się i to najczęściej w momencie jak np założę białe spodnie...:crazy::crazy: M się nie przejmuj, spytaj go czy chce się z Tobą zamienić;-) Ty wypierzesz tapicerkę, a on niech sobie weźmie miesiączki na zawsze (albo chociaż żeby raz miał i zobaczył jak to jest fajnie):tak:

reklama
hej...
wczoraj nic nie bylo..:zawstydzona/y: pokłóciłam się z M i nic nie bylo... mam juz dosyc...:zawstydzona/y: wlejam wam moje fotki testow owulacyjnych..... jest jakas szansa ze jeszcze dzis moze sie owulka utrzymac?? temoka mi o pół stopnia dzis ranos koczyla:zawstydzona/y:
Marzenko... strasznie mi przykro... Wiem co czujesz. My się niby pogodziliśmy wczoraj, ale na zasadzie takiej że odpuściłam sprawę bo M wyjeżdża znów i szkoda mi tych kilku dni:-(
Owulka niby w ciągu 24-38 godzin więc myślę że szansa jest i to duża:-)
ja dzisiaj kupuję teściory... mam nadzieje że się załapiemy na owu przed jego wyjazdem...:eek:

hej...
wczoraj nic nie bylo..:zawstydzona/y: pokłóciłam się z M i nic nie bylo... mam juz dosyc...:zawstydzona/y: wlejam wam moje fotki testow owulacyjnych..... jest jakas szansa ze jeszcze dzis moze sie owulka utrzymac?? temoka mi o pół stopnia dzis ranos koczyla:zawstydzona/y:
Marzenia wydaje mi sie ze owulka dopiero bedzie moze dzis.. testowe kreski sa za blade.. wiec dzis jeszcze zrob i zobaczysz jak wyjdzie dzis bladziocha albo wcale to gwalc M.. oczywiscie jesli sie uda.. jak nie to daj mu kubeczek i powiedz ze potrzebujesz tylko nasienia.. a zapłodnisz sie sama.. oczywiscie zart.. na rozluznienie atmosfery..

dziś robiłam testa aptekowego.. negatyw jak nic.. wiec czekam spokojnie do piatku bo juz do piatku ma byc na 100%.. a jak nie to ide do gina..

Miala ktoras z Was badana droznosc jajowodow? Jesli tak, mozecie napisac jak to sie odbywalo? I w ogole interesuja mnie szczegoly organizacyjne, gdzie robilyscie, jaki lekarz dal Wam skierowanie (publiczny, prywatny), czy placilyscie za to, jakie badania trzeba wczesniej zrobic itd. itp. :happy:

hej...

Marzenixx kochana na moje oko pozytywny test byl 15dc i co do Twojej dlugosci cyklu to bylby dzien owu, szczegolnie ze dzis widze kreseczka bledsza i skoczyla tempka o 0,5 st to nastepuje wlasnie owulka, peka jajeczko i stad ten wzrost tempki dlatego dobrz by bylo dzialac dzis z rana na szybciora i ew wieczorem...Teoretycznie od pozytywnego testu 24-36h nastepuje owu, czyli by sie zgadzalo dzis ale plemniki tez musza miec czas by dotrzec a jajeczko zyje tylko 24h a gdzies czytalam ze 6h zdolne do zaplodnienia wiec jeszcze szybko meza gwalc :-) ja tak probowalam pare razy rano jak juz skoczyla temka ale nie wyszlo ale to nei regula....ja dzialalam 17/18dc w nocy a nad ranem mi skoczyla temka i jest dzidzia...

coś dzisiaj pusto...
strasznie pusto jak nidgy
Marzenixx kochana na moje oko pozytywny test byl 15dc i co do Twojej dlugosci cyklu to bylby dzien owu, szczegolnie ze dzis widze kreseczka bledsza i skoczyla tempka o 0,5 st to nastepuje wlasnie owulka, peka jajeczko i stad ten wzrost tempki dlatego dobrz by bylo dzialac dzis z rana na szybciora i ew wieczorem...Teoretycznie od pozytywnego testu 24-36h nastepuje owu, czyli by sie zgadzalo dzis ale plemniki tez musza miec czas by dotrzec a jajeczko zyje tylko 24h a gdzies czytalam ze 6h zdolne do zaplodnienia wiec jeszcze szybko meza gwalc :-) ja tak probowalam pare razy rano jak juz skoczyla temka ale nie wyszlo ale to nei regula....ja dzialalam 17/18dc w nocy a nad ranem mi skoczyla temka i jest dzidzia...
zle doczytalam marzenie.. jak faktycznie dzis spoczyla o pol stopnia zawsze mi sie myli z 0,05.. to jest owulacja... gwałc M według rad kroptusi.. dobrze gada.. polać jej piwo.. no moze teraz to soczek..

reklama
Czesc dziewuszki!ja czekam na @,ale napewno sie pojawi jutro.tak mnie dzisiaj brzuch naparza,ze w kazdej chwili moze mnie zalac.mialam juz przeczucie,ze moze,ale teraz juz jestem pewna,ze @przylezie.to nic! jesli nawet,to probujemy dalej.buziaki!to do pozniej!pa!;-);-);-);-)

Do góry