reklama
MALINKA2109
Fanka BB :)
Mój też chce żeby piersi zostały!!!!!Bo są większe-mi teraz też się bardziej podobają!!!
No ja już nie wiem co mam zrobić z tymi mrówkami
w pokoju już ich chyba nie ma bo widze jedną na kilka dni,no ale za to w kuchni po piecu mi chodzą dziadygi jedne i trutke dałam i nie działa chodzą sobie po niej i tyle....

No ja już nie wiem co mam zrobić z tymi mrówkami

To może zrób tak jak Aga mówiła i posyp solą na około domu.Mój też chce żeby piersi zostały!!!!!Bo są większe-mi teraz też się bardziej podobają!!!
No ja już nie wiem co mam zrobić z tymi mrówkamiw pokoju już ich chyba nie ma bo widze jedną na kilka dni,no ale za to w kuchni po piecu mi chodzą dziadygi jedne i trutke dałam i nie działa chodzą sobie po niej i tyle....
![]()
U niej pomogło więc może i u ciebie się sprawdzi.
MALINKA2109
Juz sypałam ale to już za późno one w mieszkaniu muszą mieć gniazdo bo to stary po niemiecki dom pełno dziurek i szpar i piwnica też jest-choć zasypana ale ostatnio widzieliśmy dziurki w tynku więc mrówki mogą być gdzieś pod podłoga...
Urok starych nie do końca wyremontowanych domów.,....
Urok starych nie do końca wyremontowanych domów.,....

basia1807
mama trzech skarbów
dobra lece mieszkanie przeleciec odkurzaczem
potem pranie powiesic
milego dnia potem zajrze

potem pranie powiesic

milego dnia potem zajrze

MALINKA2109
Dziewczyny czy któraś zna dobrze angielski???
reklama
MALINKA2109
no to moge mieć nadzieje że cycuszki mi zostanąDziewczyny to Was pocieszę - mi po pierwszej ciazy biust został - zawsze miałam większe B ew małe C a po ciąży zostałam z D a teraz mam Fi mam nadzieję, że mi tak nie zostanie tylko zmaleje...

Podziel się: