Czesc Dziewczyny!:-) Jestem nowa i od jakiegos czasu przypatruje sie Waszym wypowiedziom

Postanowilam napisac bo tak szczerze nie mam z kim porozmawiac na temat staran bo wszystkie moje kolezanki jak i bratowa maja juz dzieci tylko ja zostalam

. Staramy sie z mezem juz od wrzesnia 2008 i jakos mam juz dosc tych rozczarowan, bardzo to boli kiedy nic nie wychodzi i przechodzi przez glowe taka mysl ze to moze ze mna est cos nie tak :-( To jest moj juz 8 cykl staran i mam kolejny raz nadzieje ze moze to tym razem sie uda tym bardziej ze zauwazylam u siebie podczas owulacji 2 tygodnie temu brazowe plamienia ktore ustapily po 3 dniach, w tym czasie bardzo mocno sie przytulalismy z mezem i dosc czesto :-) a wczoraj mialam juz miec @ ale nie ma i tempke mierzylam dzis i jest 37,4 ;-) boli mnie podbrzusze ale nie tak intensywnie jak na @ wiec nie wiem czy sie cieszyc czy nie :-( postanowilam jutro zrobic test ciazowy jesli @ nie przyjdzie dzis. Mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do swojego grona bo tylko tutaj czuje ze dostane wsparcie i odpowiedzi na moje watpliwosci :-)
Pozdrawiam Wasz wszystkie ;-)