reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Nie mogę uwierzyc, że ja wreszcie do Was trafiłam:tak:Tak mi Was brakowało..:tak:

I od razu milo sie zrobilo:-):-D:-)

ehh rudzielec ze mnie taki naturalny.. i na fotkach tez natural of course :-D

Sliczny rudzielec!!!!!:tak: myslalam, ze farbujesz bo takie ladne, ze jak nienaturalne!:zawstydzona/y:

Jak na razie nie miałam jeszcze monitoringu... chciałam sobie odpuścić na razie i nie robić, bo miałam nadzieje że uda się bez tego...:-(

Zrob testa po pracy zajaczku...moze na poczatek to pomoze! A o monitoring pytalam bo zwykle ma sie taka sama dlugosc fazy lutealnej i jak sie raz okresli to potem jest duzo latwuej, ale na testach tez mozesz bazowac...
Az jestem ciekawa co wyjdzie...

Chodze na aerobik i czuję sie dobrze. Dziś też idę pocwiczyc bo po tych świetach to mi przybyło chyba parę kilo z przejedzenia:laugh2:

A nie myslalas o aerobiku wwodzie, znacznie odciaza plecki..albo pilates...ja ci te 2 bardzo polecam!

Ja to dzisiaj wogole bez sil i checi do niczego :szok: mzliwe ze to przez ta paskudna pogode, bo wlasnie tak paskudnie sie czuje :eek:

.
No to pewnie masz tak ladnie i szaro jak u mnie za oknami...i deszcz:crazy:

No tak mialam prasowac...a tu kawusie zrobilam w ulubionej filizance, babka sie opycham i ani rusz zeby sie do prasowania brac...

reklama
wróciłam z usg przezierności karkowej. wszystko jest OK:-):-):-):-):-)

dzidzia ma 6,24 cm
a oto jej zdjęcie, niezbyt wyraźne ale zawsze jest:-)
picture6241.jpg

Ostatnia edycja:
[/CENTER]

Zrob testa po pracy zajaczku...moze na poczatek to pomoze! A o monitoring pytalam bo zwykle ma sie taka sama dlugosc fazy lutealnej i jak sie raz okresli to potem jest duzo latwuej, ale na testach tez mozesz bazowac...
Az jestem ciekawa co wyjdzie...

No tak mialam prasowac...a tu kawusie zrobilam w ulubionej filizance, babka sie opycham i ani rusz zeby sie do prasowania brac...
Prasowanie możesz mi podrzucić. Lubię:-) Ale za kawkę i kawałek tej babki:-D
Zrobię Kropeczko na pewno. I dam znać dopiero jutro... albo i nie, bo zastanawiam się nad urlopem jutro. Chcemy spędzić dzionek razem i gdzieś się wybrać. Częstochowa i Jasna góra nam chodzą po głowie... Albo standard: łódź i zakupy:-) I oczywiście duuużo seksu niezależnie czy owu była czy bedzie:-)

dzidzia ma 6,24 cm
:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::happy::happy::happy::happy:
Ale super zdjęcie:-):-):-) Wszystko widać:)

... miałam nadzieje że uda się bez tego...:-(

No i taka nadzieje masz miec nadal!!!!
A co juz nie masz??? Bo ja mam:-):tak::-)

dzidzia ma 6,24 cm
picture6241.jpg

Gratuluje Kasiu!!!!!! Sliczne 6 cm szcześcia!!!!...az mi sie łezka w oku zakręciła....
czy a dobrze widze, ze ono zasłania oczka raczkami???jakby sie wstydzilo, ze jest podgladane???

wow ale fajna fotka!!!!!! to z 3D prawda :-) super!!!!!

4 D nawet :-)

No i taka nadzieje masz miec nadal!!!!
A co juz nie masz??? Bo ja mam:-):tak::-)

Gratuluje Kasiu!!!!!! Sliczne 6 cm szcześcia!!!!...az mi sie łezka w oku zakręciła....
czy a dobrze widze, ze ono zasłania oczka raczkami???jakby sie wstydzilo, ze jest podgladane???

wstydzioch mały:-) zasłaniało sie , ale spało chyba bo się nie poruszało za bardzo:-)

Prasowanie możesz mi podrzucić. Lubię:-) Ale za kawkę i kawałek tej babki:-D
Zrobię Kropeczko na pewno. I dam znać dopiero jutro... albo i nie, bo zastanawiam się nad urlopem jutro. Chcemy spędzić dzionek razem i gdzieś się wybrać. Częstochowa i Jasna góra nam chodzą po głowie... Albo standard: łódź i zakupy:-) I oczywiście duuużo seksu niezależnie czy owu była czy bedzie:-)
:)

kochanie-ja kiedys lubilam prasowac ale teraz unikaj tego jak diabel swięconej wody...odkąd mam klopoty z biodrem (kilka lat wstecz) to po prasowaniu mecze się dosc ostro...wiec to taka samozachowawcza reakcja organizmu:laugh2:
A babeczki...oczywisce z przepisu Evci - jeszcze mam 2 malutkie kawalki...mowilam-wsiadaj w samolot i przylatuj...juz kiedys mowilam, prawda???

Urlop jutro powiadasz...oczywiscie ze bierz!!!! Tylko go nie zmarnuj-do lozka masz isc a nie na zakupy jechac!!!! no a po sexiku to i moze do tej Czestochowy dobrze byloby sie wybrac...pomodlic sie za powodzenuie misji....:-)

Baw sie dobrze!!!! i zrob testa, zrob koniecznie!!!!

Sliczny rudzielec!!!!!:tak: myslalam, ze farbujesz bo takie ladne, ze jak nienaturalne!:zawstydzona/y:
oj kiedys sie bardzo złoscilam bo mnie rudzielec przezywali albo marchewa.. jeden chlopak przez kierownice przelecial bo mu patyka w przednie kolo wsadziłam za marchewe.. a teraz za nic bym nie przefarbowowala
kochana kruszynka.. sliczniutka fasolka

reklama
Do góry