reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

reklama
Zobaczcie tylko na co sie natknelam :-) Moze przy nastepnym dzidziusiu juz bedzie w sklepach :eek:

USG do użytku domowego - nowość! : Diety i zdrowie - papilot.pl

d76c33585b.jpg

domowe usg ? rewelacja !!

A teraz ja sie pochwale wkońcu tym co kupiłam - to moje 1 zakupki i radocha jakbym w totka wygrała:-D:-D:-D

.

Załączniki

• nnn 003.jpg
    nnn 003.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 53
  • nnn 004.jpg
    nnn 004.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 62
  • nnn 005.jpg
    nnn 005.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 67
  • nnn 006.jpg
    nnn 006.jpg
    37,5 KB · Wyświetleń: 66
  • nnn 007.jpg
    nnn 007.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 64
  • nnn 008.jpg
    nnn 008.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 60
  • nnn 009.jpg
    nnn 009.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 53
  • nnn 010.jpg
    nnn 010.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 55
  • nnn 011.jpg
    nnn 011.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 65
  • nnn 012.jpg
    nnn 012.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 53
A oto moje zakupy (ogrodniczki 8 zł a te drugie całe 3 zł kosztowały) :-D tylko będą musiały troszkę poczekać :happy:

Monika super spodenki !!!:-) Majątek widzę wydałaś ;-):-p:-D

Zobaczcie tylko na co sie natknelam :-) Moze przy nastepnym dzidziusiu juz bedzie w sklepach :eek:

USG do użytku domowego - nowość! : Diety i zdrowie - papilot.pl

Super sprawa!!! Czego to ludzie nie wymyślą!!! :-D

A teraz ja sie pochwale wkońcu tym co kupiłam - to moje 1 zakupki i radocha jakbym w totka wygrała:-D:-D:-D

Piękne ciuszki!!! Ciesz się jakbyś w totka wygrała:tak:, te uczucia są takie niepowtarzalne!!

Andzia ale zaszalałaś :-D. Świetne te ciuszki. Mi każdy zakup taką radochę sprawia. Teraz czekam na wózek i od poniedziałku będę pewnie jak na szpilkach siedziała, ale jaka później będzie radocha :-D

I ja w końcy zaszalałam, bo dawno nie kupowałam nic dla Małej. A dziś skusiłam się na śliczny rożek, który - mam nadzieję - fajnie ożywi beżowo-grafitowy wózeczek i doda mu nieco "dziewczęcości" :happy:

Rożek jest w kolorach ecru, grafit i czerwień

Zobacz załącznik 128614

:-D:-D:-D

Dziewczynki, świetne zakupy - gratulacje :-D:-D:-D

Co do domowego aparatu usg, to chyba musi mieć instrukcję obsługi rodem z podręczników do medycyny - skoro lekarz może się pomylić, interpretując "obrazki", to co dopiero zwykły śmiertelnik ;-)

A ja mam pytanie z innej beczki.
Planuję zamówić wyprawkę kosmetyczno-apteczną w aptece internetowej. Czy możecie polecić jakąś dobrze zaopatrzoną i tanią aptekę on-line?

reklama
Andzia, Monika-śliczne macie te ciuszki:-)

Magni-masz fajnego męża tylko pozazdrościć:tak:mój się tylko śmieje, że juz mi całkiem odbija na widok tych wszystkich ciuszków:-D

Do góry