reklama
cześć maniaczki wózkowe
słuchajcie, jesli chodzi o pierwszy wózek, to zabijcie mnie, ale firmy nie pamiętam....stoi sobie teraz w Polsce gdzies w piwnicy i się kurzy...A potem kupiliśmy X-lander . zaspokoiłam ciekawość?
i dzięki serdeczne Wam wszystkim za rady
takie fora się jednak przydają
http://www.gagu.pl/1,398,12662,wózki_wielofunkcyjne,X-Lander_Wózek_wielofunkcyjny.html a to jest nasz aktualny wózek
jak mowilam-za duży, za ciężki, pompowane koła na resorach-raczej na wyprawy po górach niż spacery, hihih.

słuchajcie, jesli chodzi o pierwszy wózek, to zabijcie mnie, ale firmy nie pamiętam....stoi sobie teraz w Polsce gdzies w piwnicy i się kurzy...A potem kupiliśmy X-lander . zaspokoiłam ciekawość?
i dzięki serdeczne Wam wszystkim za rady
http://www.gagu.pl/1,398,12662,wózki_wielofunkcyjne,X-Lander_Wózek_wielofunkcyjny.html a to jest nasz aktualny wózek
Ostatnia edycja:
Aine musisz w takim razie napisac ile chcialabys maxymalnie wydac na bryke, bo to wazne.I dodam ze jane energy kosztowal mnie 160 euro.Mysle e spacerowki tego typu kosztuja podobnie.Pytanie tez czy chcesz parasolke o tradycyjnym wygladzie jak wlasnie no jane czy taka fikusna npzmalymi kolami z przodu jak quiny zapp czy petit zia.
Petite Star Zia Stroller : Read reviews and compare prices at Ciao.co.uk
Wózek QUINNY Zapp 2008: Sklep Internetowy Baby Fant
Petite Star Zia Stroller : Read reviews and compare prices at Ciao.co.uk
Wózek QUINNY Zapp 2008: Sklep Internetowy Baby Fant
Gosiu, maksymalnie stówę
a już chyba wiem, jaki kupimy
nasza Krycha
mi wkleiła link do fajnego wózeczka, ale jednak nie będę czekać do wylotu do PL(tam on jest dostępny)-zdecydowalam się na Maclarena
jak kupię, to wkleję foto. dzięki dziewuszki!!!
Gosiu, maksymalnie stówęa już chyba wiem, jaki kupimy
nasza Krycha
mi wkleiła link do fajnego wózeczka, ale jednak nie będę czekać do wylotu do PL(tam on jest dostępny)-zdecydowalam się na Maclarena
jak kupię, to wkleję foto. dzięki dziewuszki!!!
szybka decyzja
ale na maclarena to chyba ci stowka nie starczy?
beakta
Mammy of boys & girl
No mothercare ma fajne przecenki....a ja wlasnie juz wiem ze jak bede zmieniac wozek to wlasnie cos w stylu zappa tylko z rozkladanym oparciem....szkoda ze zapp sei nie rozklada...
No mothercare ma fajne przecenki....a ja wlasnie juz wiem ze jak bede zmieniac wozek to wlasnie cos w stylu zappa tylko z rozkladanym oparciem....szkoda ze zapp sei nie rozklada...
ja na twoim miejscu kupialabym petit zia, przecie podobny a sie rozklada;-)
reklama
beakta
Mammy of boys & girl
Dziwczyny a co sadzicie i takim wozku ..Stand ’n Ride Duo Stroller™ review at Kaboodle