reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Kalina, sliczny ten rozek, tylko nie chce straszyc, ale czytalas dokladnie opis aukcji? ;-)
"PRODUKT JEST SZYTY RĘCZNIE NIE JEST TO MASOWA MASZYNOWA PRODUKCJA.
KAŻDY PRODUKT JEST UNIKALNY - NIE MA DWÓCH IDENTYCZNYCH.
W ZWIĄZKU Z TYM WZÓR KTÓRY PAŃSTWO OTRZYMACIE MOŻE SIĘ RÓŻNIĆ OD TEGO POKAZANEGO NA ZDJĘCIACH. "

tez od nich mialam kupowac, ale balam sie, ze dostane nie wiadomo co i zamowilam ten
vxdj1064350101d.JPG

Carmi, materiał to materiał (a tutaj jeszcze francuski ;-)) - moim zdaniem ten opis oznacza, że rożek może być skrojony w nieco inny sposób, czyli że np. ta dziewczynka może wypaść w innym miejscu. Bardziej się wkurzyłam, jak już płaciłam za towar, niewiarygodnym kosztem wysyłki!

A co do rożka, który wybrałaś, to ja też właśnie się nad takim zastanawiałam :-D
Dam znać, jak dostanę swoją przesyłkę - zawsze można zwrócić towar, jeśli nie spełni moich oczekiwań :-D

Annya, ja też się zakochałam w żółwiku - zaraz pokażę mężowi... :happy:

reklama
A jeśli chodzi o metki, to mięciutkie można zostawić. Tak sądzę :-) Nie wiem, czy możliwe jest wyprucie - kilka razy próbowałam zrobić to w swoich ciuchach i skończyło się rozpruciem :baffled:

A ja jestem genialna w pruciu;-);-) mam nawet specjalne krokodylki do tego uczynku :-p:-p:-p

prosze Was o SZCZERE opinie na temat tej kanapy :-) czy nie jest przesadnie kolorowa? zaznaczam, ze sciany tez mam w paski, ale cieniutkie :-D

najtansza jaka w necie znalazlam. Do pokoju Malej, ale i my chcemy na niej spac przez pierwsze m-ce.

1217014600.jpg

Ja myśle że kanapa fajna , taka orginalna , ale do ścian w paseczki niezadobrze pasuje zrobi ci sie łowicki pokój! do ścian w paseczki polecam gładką koloru jednego z paseczków a można na to rzucić poduche w paseczki i będzie rewelka . no chyba ze przykryjesz ją gładką narzutą a poduchy wyciągniesz na wierzch to też będzie dobrze wyglądać! :tak::tak::tak:

kalinko 10 lat praktyki w wyprówaniu tasm z organtynowych firan :confused2::confused2:

A krokodylki to takie prójki w pasmanterji można kupić za pare zł. a do prucia są idealne.

.

A ja ostatnio natrafiłam na allegro na takie lampki i się skusiłam, bo pomyślałam, że zwykła lampka nocna będzie za ostra , a chciałam coś takiego delikatnego, żeby się nie zabić jak będę po nocy łaziła po pokoju małej. Kubuś ponadto jest na baterie i można go przenosić z pokoju do pokoju czy nawet do samochodu itp.
LAMPKA NOCNA BIEDRONKA ŻÓŁW MAG. KONSTELACJE!!! (598645041) - Aukcje internetowe Allegro
KUBUŚ PUCHATEK i TYGRYSEK - PLUSZOWE LAMPKI 29,99 (609324362) - Aukcje internetowe Allegro

Annaya lampki mnie powaliły :-) !!! Ja już kupiłam jakiś czas temu, szkoda bo bym taką zamówiła.

Ja mam rożek po siostrzenicach ale chyba będę jednak nowy zamawiać i to właśnie identyczny jak Ty :tak:. Już od 2 miesięcy się przymierzam do niego.

moim zdaniem ten opis oznacza, że rożek może być skrojony w nieco inny sposób, czyli że np. ta dziewczynka może wypaść w innym miejscu.
ja mialam na mysli wlasnie wzorek, bo gdzies tam w opiniach ktos sie zalil, ze dostal inny wzor niz zamawial, wiec pomyslalam, ze to moze tylko nie dokladnie wzor, a kolorystyke wybierasz, a czy bedzie to czerwona dziewczynka, czy kotek, czy misiu, to juz losowo. Ja chcialam zamawiac ten ecru/j.roz.
No ale mam nadzieje, ze sie myle :-)

A co do rożka, który wybrałaś, to ja też właśnie się nad takim zastanawiałam :-D
Dam znać, jak dostanę swoją przesyłkę - zawsze można zwrócić towar, jeśli nie spełni moich oczekiwań :-D

moze sie wymienimy po m-cu rozkami, to bedzeimy mialy okazje pomiec obydwa :-D
a tak na serio, to wlasnie go wyciagnelam i poprzytulalam sie do niego i powiem tak, wykonczony jest porzadnie, podusia jest obledna (choc chyba jej nei pouzywam :( ), wszystko cacy, ale liczylam, ze ten material bedzie troche bardziej przyjemny, a jest dosc sztywny. Nie mam doswiadczenia z rozkami, choc mam jeden z froty tez (super przyjmny, ale chyba za cieply na lato), wiec moze wszystkie sa takie sztywne, ale przyjemnosci przytulanie do niego twarzyczki nie sprawia

Ja myśle że kanapa fajna , taka orginalna , ale do ścian w paseczki niezadobrze pasuje zrobi ci sie łowicki pokój! do ścian w paseczki polecam gładką koloru jednego z paseczków a można na to rzucić poduche w paseczki i będzie rewelka . no chyba ze przykryjesz ją gładką narzutą a poduchy wyciągniesz na wierzch to też będzie dobrze wyglądać! :tak::tak::tak:

Andzia, decyzja juz zapadla i narazie stawiamy tam swoje loze, bo zamierzamy w corcia pomieszkac troche z poczatku, a jak sie wyprowadzimy od niej, rozejrzymy za kanapa. Ta jest swietna, ale tych pasow i wzorow faktycznie za duzo bedzie, dlatego tez mebelki zbieralam gladkie i jasne.
Dzieki wszystkim Wam za porady :*

Annaya lampki mnie powaliły :-) !!! Ja już kupiłam jakiś czas temu, szkoda bo bym taką zamówiła.

ten zolwik jest bombowy i jeszcze nie daj boze latem sie na niego skusze :baffled:
poki co kupilam karuzele fisher price, ktora mozna tez ustawic osobno na stoliczku/szafce, ma melodyjki, dzwieki natury, wyswietla motylki na suficie i co najlepsze, jest na pilota :-D
Willkommen bei Fisher-Price.com!
za uzywana zaplacilam 15€ :-p

a ja dorwalam wczoraj okazje rodem z biedronki :-D
dobrze, ze zwlekalam z wanienka, bo w pewnym sklepie wyprzedaja jeden kolorek i zamiast 15-20€, zaplacilam 5,99 :-) Fakt, ze mialam upatrzony inny kolor, ale przy takiej promocji nie warto wybrzydzac, tym bardziej ze miski do prania recznego sa u nas drozsze niz ta wanienka :-D:-D:-D
1239018168-32211.jpg

reklama
Wanienka super i kolorek też!!!:-) U mnie by pasował bardzo:tak:

gdyby promocja byla przed swietami, moglabym Ci nawet podrzucic pod Warszawe taka :-p
w ogole ten sklep ma zabojcze promocje. Teraz jakies maskotki z grzechotka przecenili z 15€ na niecale 2€. Jak bede sie wybierac do rodzinki pod Wawe, to dam znac za wczasu :tak:

Do góry