reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
nie robię... nie ma sensu robić... zobaczymy jaki będzie plan na ten cykl , wizyta we wtorek - ja tym razem po proszę o jakiś dupason czy jakoś tak coś co podtrzymuję fasolkę po zapłodnieniu, może to jest przyczyną niepowodzenia, nie wiem sama szukam przyczyn - może jak spróbujemy jakoś inaczej to się uda!?
Zobaczysz co ci lekarz zaleci w tym cyklu.Ja bym próbowała raz jeszcze IUI jak nie w tym cyklu to w następnym.Też myślałam o tym duphastonie bo jak dostaje @ to mam straszne skrzepy jak nie starałam się o fasolkę przez kilka mcy po odstawieniu yasmin to nie miałam ich w takiej ilości.Może dochodzi do poronienia przed terminem @? Mówiłam o tym mojej ginekolog ale ona najpierw nasienie kazała zbadać pewnie ma rację ale ja i tak zastanawiam się czy nie trace czasu i może powinnam chodzić do tego invimedu.W lipcu będe miała 30lat i nie chce nie wiadomo ile czekać na dziecko.Teraz na kolejną wizytę do ginki terminy będą dopiero w połowie maja.

Piękne włosy :szok: to twoj naturalny kolor?
A tam cała jesteś fajna, taka dziewczęca i ten uśmiech:happy:.
:-) nie wtedy akurat farbnełam :-) ale na aktualntch fotkach z grzywką to moj kolorek!

DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA KOMPLEMENTY! :zawstydzona/y::-):-):-)
JA DZISIEJ CIUTEK NIEOBECNA BEDĘ! PRACKE PISZE A ZE OD RANA NAPISALAM TYLKO 2 STRONY TO SIE WYŁANCZAM ODEZWE SIE WIECZORKIEM! A TERAZ LECE JEDZONKO ROBIĆ! :sorry:

Witajcie kochane wpadłam tylko na chwilkę.
Jednak pójdę na wizytę w poniedziałek a w czwartek tak jak miałam pójdę na usg.
Dziś byłam na pobraniu krwi i rozmawiałam z położną i ona mówiła, że z objawów to jej bardziej na jakąś infekcję wygląda.
Przez weekend sobie odpocznę i będę dużo leżała i jakoś doczekam do poniedziałku.

Witajcie kochane wpadłam tylko na chwilkę.
Jednak pójdę na wizytę w poniedziałek a w czwartek tak jak miałam pójdę na usg.
Dziś byłam na pobraniu krwi i rozmawiałam z położną i ona mówiła, że z objawów to jej bardziej na jakąś infekcję wygląda.
Przez weekend sobie odpocznę i będę dużo leżała i jakoś doczekam do poniedziałku.

Trzymajcie się cieplutko i wypoczywajcie sobie:tak::-D

reklama
HTML:
Loree - tak chcemy nasz mały parterowy domek rozbudować - będziemy stawiać część nowych ścian, musimy burzyć ganek, rozwalić stare stropy i robić nowe i zburzyć ściany strychu by postawić nowe i zrobić poddasze użytkowe. Więc też dochodzi nowy dach, modernizacja ogrzewania (chcemy zrobić kominek) i instalacji wodnej.
To wielki skrót:tak:
Zaraz nadrobię resztę, ale mój M dziś wywozi gruz z podwórka i muszę go poratować jedzonkiem;-)[/QUOTE]
O matko, to mega przebudowa! Mieszkacie tam teraz? Niestety na to wszystko u nas trzeba pozwolenia i to mnie zniechęca mocno do takiej przebudowy. Mam nadzieję, że uda nam sie jednak wybudować nowy dom. Tylko tu z kolei najdroższy jest zakup działki. Przy przebudowie nie ma tego problemu. :-D My kupiliśmy dom do remontu i minęlo pół roku aż skończyliśmy. Mieszkaliśmy w nim remontując a to tez spore utrudnienie. Będę wam kibicować bo to mój ulubiony temat. Takie zboczenie:-D

Do góry