reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Tricolor - tak tylko się wydaje. A poza tym pamiętaj, że lato tutaj to jakby wiosna i wszystko się może zdarzyć w pogodzie. A jeśli wszystko będzie dobrze , to pewnie mnie wypiszą szybko ( może tego samego dnia), to się zgrzać nie zdążę ;-). A zawsze na inne okazje będzie.

W sumie masz rację.
Wypis tego samego dnia, hmm, u nas nie do pomyslenia :oo: Fajnie masz.

reklama
W sumie masz rację.
Wypis tego samego dnia, hmm, u nas nie do pomyslenia :oo: Fajnie masz.

Hmm no wlasnie a jak to masz zamiar zrobic Anneczko. BO jak masz jakis patent to ja tez tak chce:tak: myslalam ze przetrzymuja CIe tutaj przez 3 dni. Szlafroczek the best ja tez mam taki cieply z Pennego no ale Irlandia wiec na 30 stopni nie ma co liczyc. Zazdroszcze wam tego Polskiego lata.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hmm no wlasnie a jak to masz zamiar zrobic Anneczko. BO jak masz jakis patent to ja tez tak chce:tak: myslalam ze przetrzymuja CIe tutaj przez 3 dni. Szlafroczek the best ja tez mam taki cieply z Pennego no ale Irlandia wiec na 30 stopni nie ma co liczyc. Zazdroszcze wam tego Polskiego lata.
Kluseczko - zapytaj Kasi, ona to już przerabiała :-)

Pytanie techniczne - co myślicie o takiej wanience? Wykonana jest z przyjemnego plastiku, te zgięcia również, od normalnej wanienki różni się kształtem i tym, że jest składana. Dla mnie to ważny atut, bo mieszkanko niewielkie., ale mąż ma obawy czy będzie wygodnie bez pochyłego oparcia itd. Co wy myślicie?

Załączniki

• wanna.jpg
    wanna.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 60
szczerze to mi troche doniczke balkonową przypomina ;-);-);-) , choć na żywca to może zupełnie inaczej wyglądać.

Mąż mi własnie podrzucił paczke z poczty , przyszły kolejne ciuszki dla małego , niemoge sie napatrzeć , zaraz zamawiam następne bo śą prześliczne i gatunkowo , cenowo super!!!

szczerze to mi troche doniczke balkonową przypomina ;-);-);-) , choć na żywca to może zupełnie inaczej wyglądać.

Mąż mi własnie podrzucił paczke z poczty , przyszły kolejne ciuszki dla małego , niemoge sie napatrzeć , zaraz zamawiam następne bo śą prześliczne i gatunkowo , cenowo super!!!
To samo mi przyszlo do glowy z ta doniczka..;-)Nie mam pojecia na ile ta wanienka moze byc funkcjonalna
A ciuszkami zaraz sie pochwal
:)

Ja też mam zamiar używać kosmetyków niwejki , w internecie poczytałam i wydają mi sie jedne z najleprzych.

A ja znów oglądam łaszki , wyciągam i przeglądam, układam i znów oglądam:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Załączniki

• lll 008.jpg
    lll 008.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 44
  • lll 009.jpg
    lll 009.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 47
  • lll 010.jpg
    lll 010.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 44
  • lll 011.jpg
    lll 011.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
Ja z kosmetyków mam cały zapas próbek Oilatum - płynu do kąpieli i kremu, więc najpierw zużyję zapasy, a potem zobaczymy - może też przesiądę się na Niveę, skoro wszystkie tak ją polecacie:sorry:

W szpitalu też nie mam zamiaru długo siedzieć i tak jak Annya mam nadzieję, że obędzie się bez komplikacji i wyjdziemy z Maleństwem tego samego, a najpóźniej następnego dnia.

A póki co muszę zabrać się za prasowanie ciuszków i pościeli, bo mi się już taki stos nazbierał, że zaczyna mnie przerażać. No i trzeba wreszcie skompletować tę torbę do szpitala, bo się w końcu zagapię i któregoś pięknego czerwcowego dnia obudzę się z ręką w nocniku:baffled::baffled::baffled:

reklama
Do góry