reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Liwus,Andula super nabytki:tak:
Andula fajne spodenki i kamizelka.Ma się figurkę to można w takich śmigać:tak:Ja z moimi udami i cellulitem to nie bardzo bym w takich spodenkach wyszła więc sobie rybaczki kupiłam,no ale ty laska to super pewnie w tym wyglądasz:tak:

Ja jutro porobie fotki to wkleje coś z naszych zakupów.

reklama
Liwus,Andula super nabytki:tak:
Andula fajne spodenki i kamizelka.Ma się figurkę to można w takich śmigać:tak:Ja z moimi udami i cellulitem to nie bardzo bym w takich spodenkach wyszła więc sobie rybaczki kupiłam,no ale ty laska to super pewnie w tym wyglądasz:tak:

Ja jutro porobie fotki to wkleje coś z naszych zakupów.
Madziu zapewniem Cie ze Ty chudsza odemnie :tak:Ja poprostu w tym roku postaram sie zapomniec o kompleksach i wreszcie sie nie prazyc w dlugich spodniach przy 30 stopniach;-)

Zakupy świetne:tak:
Julia, poproszę o zdjęcie Zu w sukienusi:tak:
Lite way już też nie?;-);-);-):-)

Kicrym, u nas w ogóle nie ma wózków Chicco!:wściekła/y:Wsześniej pisałam, że koleżanka mi go polecała, bo używa i dlatego Wam wklejałam. Chiałam zobaczyć na żywca i co ... :confused2:

i chyba calkiem niezle mi idzie bo juz szosty MT sie robi, i "nosicielki" zadowolone :tak:

Wow Roni, co za produkcja! Super!!!

Andula, spodenki świetne :) No niestety ja też nie mogę sobie na takie pozwolić....ale kamizeleczka...czemu nie? Bardzo ładna.

ja troche inaczej szyje bo by mi sie nie chcialo tak wywijac, ale tak tyz mozna, a z ulatwieniami moglabys kombinowac jakbys miala czas

Ja przeszywam na lewej stronie prostym ściegiem, potem zygzakowym a na końcu na prawej stronie prostym żeby wszystko bylo mocne i trwałe. Jest z tym trochę zabawy ale mam 100% pewności że nic się nie popruje i nie pourywa:tak:

Haszi, Roni ma rację z tym panelem. Trzeba go dostosować do maluszka. Dla Natasi 45 cm to trochę za dużo -teraz ma węższy. A z kapturkiem to kwestia gustu i potrzeb;-)
Ja swoje pierwsze szyłam z zagłówkiem i fajnie się nosi. Kuba iKicrym też takie mają. A drugie dla Pabli i Lenki z kapturkiem. Natasia też takie ma i oba nam się sprawdzają.

Takie mam dla Lenki:

Załączniki

• ALLEGRO 021.jpg
    ALLEGRO 021.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
Oj kobity kusicie tymi MT:tak: MamaBiN sliczne naprawde pelna profeska:tak:
Dzieki Dzewczyny ja tez nie mam figury idealnej do tych spodenek napawde jak mnie na zywo zobaczycie to same sie o tym przekonacie.

Andula, ja Cię bardzo prosze, Ty nie przyjeżdżaj w tych spodenkach na zlot, bo i nam humory popsujesz i naszym M pokażesz, że żona-matka niekoniecznie musi mieć tyłek jak Jagna z Krzyżaków:-)
Myśmy zgodnie z odgrażaniem się odkopały dziś chustę wiązaną i pochodziłyśmy w niej godzinę do laboratorium i muszę powiedzieć, że jednak obu nam wygodniej w niej niż w nosidełku. Na początku plecy mi aż jęknęły ale po godzinie chodzenia nie jest źle, no i Młoda widzi wiecej niż w nosidełku - była zachwycona całą drogę opowiadała sobie, co widzi:-D
A i na powrocie zahaczyłyśmy o lumpeks, bo z wózkiem nie da rady i wyhaczyłyśmy dwie cudne sukieneczki z kapelusikami George za całe 15 zeta:tak:

reklama
Do góry