reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Chwalę się, że mój były szef (super facet, bardzo miło zawsze go wspominam) odezwał się do mnie właśnie i zaprosił mnie na czwartek na rozmowę do swojej agencji :)
Super wiadomość. Powodzonka :-)
kobieto to masz co robic jak masz taka chałupe:szok:

Witam sie
U nas juz bez goraczki JUPIIIII:-D:-D:-D:-D:-D:-D rano nie pobrałam małej moczu bo zapaskudziła go grubsza sprawa ale teraz ma woreczek i czekam az cos tam bedzie i lecimy do laboratorium;-)
Powodzonka z siusiami i super że nie ma juz gorączki :-)

reklama
Kate ale jestes rozrywana:-D:-D:-D

Dorotka taka kasa to zaszalejesz:-p Moj M sie smieje ze chociaz przy podatkach zarabia na dzieciach:-D:-D:-D:-D

Kasia ja co weekend mówie ze dzis gdzies wychodze i jak narazie minoł ponad rok i jeszcze nie wyszłam:rofl2::rofl2::rofl2: jakoś tak mam wielki słomiany zapał:laugh2::zawstydzona/y:

Moli u nas tez na balkonie wietrznie i zimno:crazy::crazy::crazy:

no i nici z dzisiejszego badania:baffled: mała za chiny nie nasika jak ma woreczek:crazy::crazy: czyli czeka mnie jutro wstanie w nocy i jej załozenie na noc:-p A z drugiej strony jakbysmy teraz pojechały zawiez to lala by mi gdzies po drodze padła (zasneła) a ja nie pisze sie na takie podróze z maluchami jedno w nosidle drugie w wózku i wszedzie schody:rofl2::rofl2::rofl2:
Na szczescie ten antybiotyk co bierze tez jest na układ moczowy wiec jest chroniona jakby cos tam było nie tak wiec jakos tak spokojnie do tego podchodze:tak:
Sadziłam ze bedzie dziś przy okazji spacerek ale jednak czeka mnie siedzenie w domciu bo wole tak bez potrzeby nie wychodzic jeszcze z Laura ;-) wole dmuchac na zimno;-)

A ja siedze i słucham swojego porodu bo M nagrał ale obrócił kamerke aby nic nie było widac:)))KOSMOS

KATE 3 mam kciuki za rozmowe
CZARNA ciesze sie ze u Lali lepiej Oby do przodu :tak:
MOLI oby u wa sie nic nie rozwinelo
Tak mieszkamy z moja mama i wczoraj strasznie to docenilam Jak rozmawialam z G przez telefon On juz byl wstawiony to gadal mi ze chce jechac do domu sprawdzic czy cos sie nie stalo Ja go namawialam aby jednak zostal w pracy bo wyobrazilam sobie ze jak G wroci do domu to Magda pojdzie do swojego i Oli zostanie sama z pijanym G
I na ta mysl to szlag mnie trafial Zadzwonilam do mamy ze jak ona wroci z pracy to zaraz ma mi dac znac co u Oliwki i mama mi obiecala ze sie Oliwka zajmie
G chcial wczoraj z Oliwka po mnie wyjsc do pracy A ja nie chcialam bo byl wstawiony I mama obiecala ze jak cos to go nigdzie z mala nie pusci Bylam bardzo spokojna o Oli jak wiedzialam ze mama jest z nia

Ja ruszylam swoja wielka D i ogarnelam pokoje,pranie sie pierze,pozmywalam,pomylam podlogi Oli ma drzemke zaraz pewni wstanie I nawet sniadanie udalo mi sie zjesc:tak:

U mnie tez wietrzenie ale u mnie spacerek to bedzie pozalatwianie spraw a nie spacer sam sobie
Dzownil facet z urzedu i mam podpisac im jakis papierek i jeszcze w tym miesiacu 27 dostane kase rodzinny plus 1000 zl wiec sie cala siesze :tak:

CZARNA no kasy troche wpadnie ale u mnie szykuja sie wielkie zmiany wiec kasa na start sie przyda :-)
Fajnie z tym porodem :-)
Ja tez czesto przy spacerkach mam cos do zalatwienia a tak bez celu spacerowac to zadko i przyznam sie ze nie bardzo tak lubie Ja wole isc cos zalatwic i przy okazji spacer z Mala :-)

Dorotka u mnie przewaznie spacer= załatwienie spraw-zakupy itp:-p no chyba ze ide do piaskownicy:rofl2:

Kurcze! Ale Wam zazdroszcze. Ja to teraz unikam miejsc, gdzie są ludzie, bo mi wstyd za te wrzaski. No nie wiem już co zrobić.
Dzisiaj znowu popisy były.
I na rączkach też be. Wszytko beee.
Mama też bee. Tylko jedzenie cacy...

Cześć, u nas dziś było takie lato, że w krótkich rękawkach można było chodzić noi dużo byłyśmy na dworze, posprzątałam łazienki, zobiłam 3 prania, ugotowałam obiad noi tak dzień zleciał..
Jutro do szczepienia, żal mi małej bo napewno będzie wielkie darcie a tu 3 wkłucia:szok:
Noi dzisiaj doszliśmy do wniosku, że siedzę w domu do końca sierpnia a od września szukam pracy a Lenka pójdzie do przedszkola, które jest dom obok naszego:tak: niestety jest kryzys i trzeba pracować bo z jednej pensji to na bieżąco a żeby odłożyć to się nie da:no: Euro znów idzie w dół:no:Głowa aż od tego myślenia boli...
Dobrej nocki...
Oj to pracowity dzień był. :tak:Powodzenia na szczepieniu:tak:

Witajcie dziewczeta :-D
Wczoraj bylam juz taka padnieta ze nie dalam rady was poczytac W pracy ok Obrotu mialam prawie 80 tysiecy zloty a na koncu na raporcie wyszlam 0,78 gr na plusie HURA HURA HURA :-D:-D:-D Od pracy do domu mam kawalek na pieszo i ledwo doszlam tak mnie nogi bolaly W domu nie mialam sil na Oliwke :baffled:A ona taka marudna sie wieczorem zrobila Na szczescie usnela szybko Ja cos w tv poogladalam i poszlam spac Nie moglam zasnac tak mnie nogi piekly

Oliwka chora coraz bardziej Dzis ide z nia do naszej pediatry Katar ma taki sam.zaczela kaszlec i ma straszna chrypke od wczoraj Nie wiem moze ja gardlo boli :baffled:Wole isc i dmuchac na zimne Ja sie tez pomalu rozkladam ale kupie sobie cos w aptece i bede walczyc z choroba :tak:
Dzis musze isc do przyjaciolkki po PIT jej mama nas rozliczala i mam 2 tys ZWROTU :tak:

Lece bo Oliwka placze Pozniej was poczytam
Teraz mam 2 dni wolnego ide w CZWARTEK na rano

aHA WCZORAJ MIALAM NIEPRZYJEMNA AKCJE
Niani jak sie pozniej okazalo rozladowal sie telefon Ja dzwonilam do niej przez pol dnia i NIC :-(
G tez do niej dzwonil
G wypil sobie wczoraj wyjatkowo wczesnie w pracy i mi przez telefon trul ze ON MA ZLE PRZECZUCIA ZE COS SIE STALO IDIOTA
Ja tez sie martwilam bo nie wiedzialam co jest grane Zadzwonilam do kolezanki ktora mieszka niedaleko i poszla tam i z jej telefonu pogadalam z niania i juz bylam spokojna ze jest ok :-) Ale strachu sie najadlam :-(

Wiec dzis w planach PEDIATRA,ODWIEDZINY U CHRZESTNEJ NIUNI,JAKIES SPRZATANIE

A jutro musze isc Pit zaniesc I na 17 mam szkolenie do tej dodatkowej PRACY zdecydowalam sie :-)
Raz sie zyje A mnie dodatkowa kasa sie przyda :-)
Oj to sie strachu najadłaś. Dobrze z tymi zwrotami, kazda kasa dodatkowa sie przyda. Tylko uzbruj się w cierpliwość ja juz miesiąc czekam i jeszcze nie przyszły:no:

Witam słoneczko pięknie świeci:-) Milcia zrobiła mi pobudke przed 6, kupa piciu i dalej śpi:-D Dziś dużo pracy, mam dwie kuchnie do oblatania i cały dom na głowie, mama w szpitalu więc musze tatowi obiad zrobić, tylko co bo on taki wybredy:confused:
No to troszkę roboty cie czeka.

Witam u nas druga nocka z kolei nie przespana. Nie wiem czemu :-( może Macio po powrocie od dziadków musi się zaaklimatyzować. może to ząbki a może sie nie najada. Szkoda że mi powiedzieć nie może.
Mam nadzieje że dziś już będzie lepiej

U nas nocka ok.
Zaraz wrzucę fotki wózia.
Spacerek zaliczonyl, płaczu było o wiele mniej.
Więc może tam niewygodnie jednak było- no i tu ma o wiele lepszą widoczność nawet przy całkiem rozłożonym oparciu.
Bryka super. I jaki ten dzidziusiowy wsad zadowolony;-);-)
Dobra ja juz posprzatalam, zaraz lece na spacerek
Ty to zorganizowana jestes kobitka, az ci zazdroszcze:tak:
Chwalę się, że mój były szef (super facet, bardzo miło zawsze go wspominam) odezwał się do mnie właśnie i zaprosił mnie na czwartek na rozmowę do swojej agencji :)
Normalnie rozrywana jesteś. Superowo:tak:

Witam sie
U nas juz bez goraczki JUPIIIII:-D:-D:-D:-D:-D:-D rano nie pobrałam małej moczu bo zapaskudziła go grubsza sprawa ale teraz ma woreczek i czekam az cos tam bedzie i lecimy do laboratorium;-)
Super że mała już nie gorączkuje. Oby tak zostało

A ja siedze i słucham swojego porodu bo M nagrał ale obrócił kamerke aby nic nie było widac:)))KOSMOS
Fajna taka pamiątka:tak:
Wszystkim chorowitkom zdrówka życze:tak:

Mały sobie śpi. Niestety spacerek dzis później bo była u nas Pani z MOPS-u. Ale szczegóły na zamkniętym.
Zaraz ide na spacerek tzn jak sie obudzi:tak:

Witam
Czarna dobrze że z Laurką lepiej:tak: ja też na dłuższy spacer to do miasta a tak to obejdę kawałek aż zaśnie i potem ją zostawiam śpiącą w ogrodzie a ja w domu..
Dorota fajnie że tak Ci się dobrze układa, noi zdrowia życzę:tak:
Malena śliczny wózek ale ten pasażer w środku- sama słodycz:-)
Kate życzę Ci żebyś wybrała jak najlepszą ofertę pracy:tak:

No my po szczepieniu, strasznie płakała ale krótko, teraz śpi:tak:Mam nadzieję że nic nie będzie. Zrobilam zakupy , uzupełniłam zapasy słoiczków, wstawiłam pranie bo u nas lata cd. no a jak mała się obudzi to obiadek i po Karolinkę i na plac zabaw, mam się tam spotkać z koleżanką..
Teraz lecę jakiś obiad ugotować dziś spaghetti:tak: papa

reklama
Cześć dziewczyny witam się po długiej nieobecności lato się zaczeło wróciłam do pracy i nie mam czasu aby tu zaglądać pisze żebyście wiedziały że żyjemy dobrze się mamy i wszystko gra:) Jak nie jestem w pracy to siedze z dzieciaczkami na polku pod domem Kubuś w piaskownicy a Karolcia we wuzeczku ogląda krajobrazy
gorące pozdrowienia dla wszystkich i małych i dużych:-):-):-)

Do góry