reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
lena81 fajnie masz ze schudlas :) ja boje sie jednego ze przytyje tak jak moja siostra 35kg,fakt ze po ciazy szybko zrzucila ale jak teraz wyglada jej cialo!!!
najgorsze jest to ze mam wilczy apetyt,co chwile burczy mi w brzuchu :(

ejmi ja tez jutro ide na usg i tez mam ogromnego starcha ale staram sie nie dopuszczac zlych mysli.trzymam kciuki za Ciebie

MONIA-AREK serdeczne gratulacje,to piekny dzien dlatego ciesze sie z Toba :)

Natalunia Tobie tez serdecznie gratuluje :)

35kg!!! To strasznie dużo. Moja siostra w czasie ciąży przytyła sporo i potem szybko jej to spadło, ale chyba za szybko bo zostały jej fałdy skóry - skóra nie była na tyle elastyczna a rozstępy to też straszne.
Ja to mam nadzieje, że przytyję 10 do 15 kg. Na razie nie przytyłam nic (no może 0.5 kg) ale brzuszek się zaokrągla , już go nie wciągnę.

Kurcze, a ja byłam na ostatniej wizycie w 11 tyg i nic mi takiego lekarz nie robił. Takich pomiarów, a na następną wizytę ide dopiero za miesiac 15maja. Wtedy będę już gdzieś w 15 tyg.
OLIWKA1978 - ja też mam teraz 12 tyd i też przytyłam 4 kg, ale na razie sie przestałam martwić, bo mam taką wagę od ponad tygodnia. Parę dni temu przyszła zamówiona nowa waga na allegro więc sie codziennie waże. A przy ostatniej wizycie u gina okazało sie, że schudłam kg i tak mi się teraz trzyma.

W 15 tc jest już zbyt późno na badanie przezierności karkowej, a to naprawde bardzo ważne badanie.
Ja 4 maja jadę do Łodzi do Dudarewicza na usg genetyczne i też mam tyle obaw.Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.Zazdroszczę Wam, że macie to już za sobą.

Monia-Arek moze idz prywatnie bo to bardzo wazne usg.

Wczoraj bolal mnie dziwnie brzuch i dzis troszkę plamilam. Staram sie o tym nie myslec a Tak sie boje..
Pocieszam sie bo byly tylko 2 plamki i blado brazowe. Troche duzo chodzilam i moze sie przemeczylam. Rozmawiałam z moja znajoma polozna i jakbym plamila to mam jechac na ostry dyzur dzis a jak bedzie dobrze to ona ma jutro dyzur i jutro jechac i na razie jest dobrze. Teraz jak pojade to na pewno sie nasiedze a wole polezec wiec chyba pojade jutro? i wtedy od razu mnie wezma. Ten brzuch tak mnie jakos ciagnal i wykrecal ale nie to bolalo , no moze ciut. Jeszcze mam male zapalenie pecherza i jestem w trakcie badan. Martwie sie....

Witajcie dziewczyny!

enka1 skoro jest dobrze to połóż się i odpoczywaj, a jutro jedź to sprawdź. ja plamiłam w niedzielę i wczoraj dosłownie jedną kropeczkę znalazłam na papierze toaletowym. byłam w niedziele na usg, bo w niedziele sporo plamiłam. z dzieckiem ok, a plamienie było po lekach przeciw grzybicznych (jestem prawie pewna, bo dziś już nie plamiłam, a wczoraj nie brałam tej globulki dopochwowej). teraz mam ją brać co 2-3 dni i zobaczę czy dalej po niej będą plamienia, a właściwie to brązowawy śluz!

MONIA-AREK faktycznie to jest bardzo ważne badanie. robi się go do ostatniego dnia 13 tygodnia, więc może umów się gdzie indziej ?

moofka ja kiedyś byłam u Dudarewicza. świetny specjalista! ponoć jeden z najlepszych w Łodzi od usg!

oliwka1976 kurczę 35 kg to faktycznie sporo. moja przyjaciółka przytyła 30 kg i niestety, ale sporo jej z tego zostało :( teraz ciągle jest na diecie, ale nie wiem czy uda jej się wrócić do wagi z przed ciąży?

Ejmi jutro wszystko będzie dobrze i przyniesiesz nam tu dobre wieści!

Pozdrawiam babeczki serdecznie i idę się myć! bo zaraz zaczynają się moje seriale :)

Witajcie tez jestem w 11 tygodniu sluchajcie macie takie bole brzucha po bokach brzucha nie jakies mocne bole tylko klocie po obydwu boczkach? A jak wasze brzuszki widac je juz ja jestem przerazona nie wiem czy tyle przytylam ale od 6 tygodnia nie mieszcze sie w stare portki!!! :-pMusze bardziej uwazac na to co jem kiedys bylam otyla i zrzucialam 25 kilo nie chce znowu tak sie meczyc:happy:pozdrowionka

Witajcie dziewczyny!

MONIA-AREK faktycznie to jest bardzo ważne badanie. robi się go do ostatniego dnia 13 tygodnia, więc może umów się gdzie indziej ?

moofka ja kiedyś byłam u Dudarewicza. świetny specjalista! ponoć jeden z najlepszych w Łodzi od usg!

Pozdrawiam babeczki serdecznie i idę się myć! bo zaraz zaczynają się moje seriale :)

Dlatego jadę do niego.Przeczytałam o nim tyle dobrych opini.W poprzedniej ciąży wykryto w 11tc wady genetyczne dziecka dlatego tak bardzo zależy mi na dobrym specjaliście.

reklama
kochane, nie martwcie sie, wszystko bedzie dobrze :-) Ja też się maartwię o swoją Kruszynkę, ale nie ma czego, trzeba wierzyć, że wszystko będzie dobrze :-)

A tak poza tym, mam dosyć wypisywania zaproszeń... Wypisałam dopiero 33 a przede mną jeszcze 67...

Do góry