Ejmi
Aktywna w BB
No a ja się Wam pochwaliłam, że się już lepiej czuje a właśnie przed chwilą cały obiad wylądował w kibelku :/ Masakra 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
lena81 fajnie masz ze schudlasja boje sie jednego ze przytyje tak jak moja siostra 35kg,fakt ze po ciazy szybko zrzucila ale jak teraz wyglada jej cialo!!!
najgorsze jest to ze mam wilczy apetyt,co chwile burczy mi w brzuchu
ejmi ja tez jutro ide na usg i tez mam ogromnego starcha ale staram sie nie dopuszczac zlych mysli.trzymam kciuki za Ciebie
MONIA-AREK serdeczne gratulacje,to piekny dzien dlatego ciesze sie z Toba
Natalunia Tobie tez serdecznie gratuluje![]()
Kurcze, a ja byłam na ostatniej wizycie w 11 tyg i nic mi takiego lekarz nie robił. Takich pomiarów, a na następną wizytę ide dopiero za miesiac 15maja. Wtedy będę już gdzieś w 15 tyg.
OLIWKA1978 - ja też mam teraz 12 tyd i też przytyłam 4 kg, ale na razie sie przestałam martwić, bo mam taką wagę od ponad tygodnia. Parę dni temu przyszła zamówiona nowa waga na allegro więc sie codziennie waże. A przy ostatniej wizycie u gina okazało sie, że schudłam kg i tak mi się teraz trzyma.
Witajcie dziewczyny!
MONIA-AREK faktycznie to jest bardzo ważne badanie. robi się go do ostatniego dnia 13 tygodnia, więc może umów się gdzie indziej ?
moofka ja kiedyś byłam u Dudarewicza. świetny specjalista! ponoć jeden z najlepszych w Łodzi od usg!
Pozdrawiam babeczki serdecznie i idę się myć! bo zaraz zaczynają się moje seriale![]()