reklama
medeuska
październikowa mama'09
dzień doberekwitam dziewczyny
ide nadrabiać zaległości![]()

Joanna73
uzależniona od BB
a taka jakas bylam zabiegana a wieczorem padnietaato musisz sie pojawiac kilka razy dziennie żeby tego uniknąc![]()

oj jest co czytacwitam dziewczyny
ide nadrabiać zaległości![]()

medeuska
październikowa mama'09
Ja lecę umyc wloski i sie wyszykowac, bo sie nie wybiore znow z domu
Korciło mnie żeby wejsc na pazyla, ale... lepiej nie wlaczac nawet bo jakbym sie wciagnela to po mnie

Dlatego trzeba wogóle kompa wylączyc chyba bo BB też korci

I z domuwyjde o 13, a o 15 juz m wraca i obiad by juz musial byc

kosza mi trawe pod balkonem
Boję sie otwieradc, bo nie wiem ja wtym roku bedzie z moja alergia...
w tamtym roku w sumiejuz nie mialam duzych objawow, a chybanawwet wogole, ale mi to raz zanika, potem powraca

Korciło mnie żeby wejsc na pazyla, ale... lepiej nie wlaczac nawet bo jakbym sie wciagnela to po mnie

Dlatego trzeba wogóle kompa wylączyc chyba bo BB też korci

I z domuwyjde o 13, a o 15 juz m wraca i obiad by juz musial byc

kosza mi trawe pod balkonem

Dzień dobry! :-)
A ja dziś dla odmiany tak wcześniej! ;-) Piotruś wcina właśnie parówki na drugie śniadanie, bo wstał przed 6:00

A ja postanowiłam się przywitać. 
Nie wiem, czy później będę miała czas, bo postanowiłam dziś nadrobić moją papierkową robotę.
W sobotę mam zajazd i muszę napisać kolokwia, uzupełnić protokoły semestralne, bo miałam je oddać z miesiąc temu.
No i ostatnio studenci domagali się, żebym oddała im jakieś wypracowania, o których kompletnie zapomniałam i nawet nie bardzo wiem, gdzie są. 
Coś się ostatnio w tej pracy zaniedbałam. Zawsze miałam wszystko tak uporządkowane. Mogłam mieć w domu bałagan, ale do pracy zawsze wszystko było zrobione, poukładane, opisane...
Dobra, zmykam! Postaram się jeszcze wpaść, ale jakby mi się nie udało to życzę miłego dnia!
A ja dziś dla odmiany tak wcześniej! ;-) Piotruś wcina właśnie parówki na drugie śniadanie, bo wstał przed 6:00

Nie wiem, czy później będę miała czas, bo postanowiłam dziś nadrobić moją papierkową robotę.

W sobotę mam zajazd i muszę napisać kolokwia, uzupełnić protokoły semestralne, bo miałam je oddać z miesiąc temu.

Coś się ostatnio w tej pracy zaniedbałam. Zawsze miałam wszystko tak uporządkowane. Mogłam mieć w domu bałagan, ale do pracy zawsze wszystko było zrobione, poukładane, opisane...

Dobra, zmykam! Postaram się jeszcze wpaść, ale jakby mi się nie udało to życzę miłego dnia!

wiktoria12
Mama i żona :)
jeszcze karmiewiktoria 12 nie wiem czy dobrze zrozumiałam , ty nadal karmisz piersią?![]()
medeuska
październikowa mama'09
a co wykładasz?Dzień dobry! :-)
A ja dziś dla odmiany tak wcześniej! ;-) Piotruś wcina właśnie parówki na drugie śniadanie, bo wstał przed 6:00A ja postanowiłam się przywitać.
W sobotę mam zajazd i muszę napisać kolokwia, uzupełnić protokoły semestralne, bo miałam je oddać z miesiąc temu.No i ostatnio studenci domagali się, żebym oddała im jakieś wypracowania, o których kompletnie zapomniałam i nawet nie bardzo wiem, gdzie są.
Dobra, zmykam! Postaram się jeszcze wpaść, ale jakby mi się nie udało to życzę miłego dnia!![]()
Miłęgo dnia

Anabuba ja jak byłam mała mialam 40 stopni goraczki w ospie- moja siostra 39- z tego co ja mam znajomych to wszyscy raczej najwyzsza jaka kiedykolwiek mieli, chyba ze to przypadek..

Joanna73
uzależniona od BB
ide wyłaczyc telewizor bo Gabi juz siedzi na oknie no i trzeba coś porobić u mnie nie ma dzis wody do 15 dobrze ze wczoraj ugotawal wiecej i zdązylam złapac wody rano ale z prani nici MIlego dniea 

reklama
Podziel się: