reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja lecę umyc wloski i sie wyszykowac, bo sie nie wybiore znow z domu:tak:
Korciło mnie żeby wejsc na pazyla, ale... lepiej nie wlaczac nawet bo jakbym sie wciagnela to po mnie:-D:-D

Dlatego trzeba wogóle kompa wylączyc chyba bo BB też korci:-p:-p:-p
I z domuwyjde o 13, a o 15 juz m wraca i obiad by juz musial byc:baffled::-D

kosza mi trawe pod balkonem:baffled: Boję sie otwieradc, bo nie wiem ja wtym roku bedzie z moja alergia...:baffled: w tamtym roku w sumiejuz nie mialam duzych objawow, a chybanawwet wogole, ale mi to raz zanika, potem powraca:baffled::baffled::baffled::baffled::confused2:

kurde przez dziure od kablówki w scianie czuję tą trawe:szok::szok::szok::szok: naleciało mi normalnie do domu:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
SZOK!!

do tego może nieszczelne okna:baffled:

nienawidze zapachu koszonej trawy:baffled:
zaraz sie boje ze bede kichac, lzawic itp:baffled::baffled:

Dzień dobry! :-)
A ja dziś dla odmiany tak wcześniej! ;-) Piotruś wcina właśnie parówki na drugie śniadanie, bo wstał przed 6:00 :szok::szok::szok: A ja postanowiłam się przywitać. :tak:
Nie wiem, czy później będę miała czas, bo postanowiłam dziś nadrobić moją papierkową robotę. :baffled:
W sobotę mam zajazd i muszę napisać kolokwia, uzupełnić protokoły semestralne, bo miałam je oddać z miesiąc temu. :szok: No i ostatnio studenci domagali się, żebym oddała im jakieś wypracowania, o których kompletnie zapomniałam i nawet nie bardzo wiem, gdzie są. :zawstydzona/y:
Coś się ostatnio w tej pracy zaniedbałam. Zawsze miałam wszystko tak uporządkowane. Mogłam mieć w domu bałagan, ale do pracy zawsze wszystko było zrobione, poukładane, opisane... :sorry:
Dobra, zmykam! Postaram się jeszcze wpaść, ale jakby mi się nie udało to życzę miłego dnia! :tak:

Dzień dobry! :-)
A ja dziś dla odmiany tak wcześniej! ;-) Piotruś wcina właśnie parówki na drugie śniadanie, bo wstał przed 6:00 :szok::szok::szok: A ja postanowiłam się przywitać. :tak:
Nie wiem, czy później będę miała czas, bo postanowiłam dziś nadrobić moją papierkową robotę. :baffled:
W sobotę mam zajazd i muszę napisać kolokwia, uzupełnić protokoły semestralne, bo miałam je oddać z miesiąc temu. :szok: No i ostatnio studenci domagali się, żebym oddała im jakieś wypracowania, o których kompletnie zapomniałam i nawet nie bardzo wiem, gdzie są. :zawstydzona/y:
Coś się ostatnio w tej pracy zaniedbałam. Zawsze miałam wszystko tak uporządkowane. Mogłam mieć w domu bałagan, ale do pracy zawsze wszystko było zrobione, poukładane, opisane... :sorry:
Dobra, zmykam! Postaram się jeszcze wpaść, ale jakby mi się nie udało to życzę miłego dnia! :tak:
a co wykładasz?

Miłęgo dnia:tak::tak:

Anabuba ja jak byłam mała mialam 40 stopni goraczki w ospie- moja siostra 39- z tego co ja mam znajomych to wszyscy raczej najwyzsza jaka kiedykolwiek mieli, chyba ze to przypadek..:-p:-p

reklama
joanna bez wody do 15:szok: współczuje, nienawidze tego:baffled:

Dobra laski ja zamykam to forum w chol.... bo nie wybiore sie naprawde....:baffled::baffled:

Miłęgo ranka:tak:

Do góry