reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

WITAM SIĘ I JA:-)
Troche póżniej zawitałam bo do mnie kumpela przyjechała z rana:-)
GIEOSKA super suwaczki i napis:-)ja tez tylko tyle moge dać co teraz więcej sie nie da:-(szkoda bo chciałam jeszcze ten napis z imieniem zostawić no ale albo jedno albo drugie:crazy:no trudno i tak fajnie że chociaż tyle;-)
CZARODZIEJKA gratuluje przeczkola:-):tak:
BERSHKA tak zdjątka szypciutko dawać:-):tak:
No a u mnie jakoś nijako,a czemu bo niestety chyba sie nie uda być w ciąży bo staranka miałam od wczoraj zacząć ale niestety troche zgrzytów było między mną a moim M:baffled:co staranka były tylko dziś rano a już więcej nie mogę bo do owulki jest blisko co na chłopca już wtedy co wątpie że to raz coś podziała:wściekła/y::-:)-(co w sumie nastawiam się że @ przyjdzie co tylko na nią czekam i na nowo zaczniemy mam nadzieję że wtedy klimat będzie super co serduszkowanie na maksa:tak:;-):-D
POZDRAWIAM:-)

reklama
Patrysia nie ma znaczenia ze staranek nie bylo wczoraj jesli byly dzis rano :tak::-)
moze sie udac zalezy tylko kiedy owulka.

Berashka dawaj brzucha! Inne dziewczyny ciezarowki rowniez - chwalic sie !!!

Pozdrawiam

Witam z rana....dziś dopiero środa a mi już koszmarnie nie chciało się wstać do pracy :baffled: 6 godzin snu to zdecydowanie za mało dla ciężarówki :tak:

Gosia Ty się martwisz że Ci brzuszek nie rośnie a ja się martwie że mam za duży jak na 10 tydzień :eek::rofl2: w poprzedniej ciąży taki brzuch miałam chyba w 5 miesiącu :eek:

Patrysia czasami ten jeden jedyny raz wystarczy :tak:ale dobre masz podejście że sie nie nastawiasz, co będzie to będzie :tak: ja cały czas trzymam kciuki! ;-)

Agniesiak śliczna z Ciebie dziewczyna a fotka superowa :-)

Dziś słonko również pięknie świeci :-) więc życzę Wam dziewczynki miłego dnia!!! :-):-):-)

Witajcie Kochane :)
4_1_3v.gif

Wstalam z jakims dziwnym bólem karku...może mąż w nocy chcial mi go skrecic
4_1_213.gif

Co do przedszkola......z jednej strony sie cisze. A z drugiej juz sie martwie jak moje dziecko bedzie tam funkcjonowac..mam czarne mysli ze ktos bedzie sie na niego darł albo bil...ehhh mowie Wam : moje paranoje
4_2_204v.gif

Bershka- Gdzie foteczka brzuszka????
12_1_140.gif

hej laseczki!!

Paula mi tez sie strasznie nie chce do pracy wstawac:-(co do brzuszka to chyba jednak lekki jest:-)

Bershka wlasnie gdzie zdjecia!!

Babeczki zarejestrowalam sie do ginka dopiero na 7maja i mam pytanie czy to nie bedzie za pozno na zrobienie tej przeziernosci karkowej???doradzcie...bo jak za pozno to zmienie na wczesniejsza date!!

reklama
Witam

dziewczyny przepraszam za brak zdjęcia. Postaram się dzisiaj zrobić. Mały dał mi wczoraj popalić i nawet kompka nie zdołałam włączyć wieczorkiem.

Czarodziejko, miałam takie same myśli jak Ty i dlatego nie dawałam małego np do żłobka bo taki malusi nawet ni epowie czy wszystko jest ok. Teraz taki 3 latek dużo mówi i skarży :tak: gdyby było coś nie tak na pewno to zauważysz. Zobaczysz jak będzie uśmiechał się na samo powiedzenie imienia jego przedszkolanki. One naprawdę się starają, zeby dzieci je lubiły. Jedynie co musisz przejśc to etap jego adaptacji z przedszkolem. U nas było ciezko. Trwało to ok 3 m-cy ale z obserwacji wiem, ze dzieci szybciej sie klimatyzują niż mój nieśmiałek :-);-)

Gosiu, 7 Maja będziesz w 13 tygdoniu, to w sam raz :tak::tak::tak:

Reszta dziewczynek się nie odzywa ? :-:)-:)-:)-(

miłego dnia

aaaaa i chciałam Wam powiedzieć, ze maleństwo kopie na całego :-):-):-):-):rofl2:

Do góry