reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

HEJKA WSZYSTKIM KOBITKOM:-)
PAULA mam nadzieje ze ten raz wystarczy,a jak nie mamy tyle czasu przed sobą że staranka będą nie raz i napewno fasolka sie zagnieżdzi u mnie w brzusiu:tak::-)ps.mamy duży brzusio też prosimy o zdjątka:tak:
CZARODZIEJKO o twojego przeczkolaka sie nie martw nie jest tam żle a dla niego duzo super bo i dzieci tam ma co bawić ma się z kim i inne zabawki niż w domu itp.a jak by było coś żle to napewno synek to powie:tak:
BERSHKA nie zapomnij dać zdjątka no i też widzisz jak synuś kopie na wzystko przyjdzie czas:tak:
GIEOSKA dopbry termin,a brzusio jeszcze troche i też wyskoczy:-):tak:
No tak a gdzie reszta PTASIOREK,ANUFIFI,PYSZCZEK,BETI I INNE:eek:nono szybko się meldować nam tu:tak::-)

reklama
Czarodziejko nie martw się wszystko będzie dobrze :tak: dzieci w tym wieku już dużo rozumieją i wrazie co synek Ci powie :tak:choć niektóre potrafią też nieźle zmyślać :eek: ale przedszkole to naprawde dobra rzecz dla dziecka, dziecko szybciej sie rozwija, dużo się uczy i potem w szkole jest bardziej śmiałe :tak: Berska ma racje najgorsza jest adaptacja, ale da się przez to przejść....dla dziecka to szok ze nagle mama i tata zostawiają go gdzieś u obcych na cały dzień ale po jakimś czasie już z radością leci do kolegów :tak: Mój Kacper przez pierwsze dni chodził z zainteresowaniem, dopiero w drugim tygodniu (po weekendzie) był kryzys i płacz zarówno jego jak i mój :zawstydzona/y: ale u nas ten kryzys trwał tylko tydzień :tak:więc różnie to bywa ;-) Czarodziejko nie martw sie na zapas wszystko będzie dobrze :tak: zobaczysz jak Twój synek (z czasem) z radością będzie tam chodził :tak:

Gosia przezierność bada się między 11 a 14 tygodniem :tak:

A nie wiecie czy na każdym usg można zrobić to badanie czy trzeba mieć specjalny sprzęt???

Bersha to super że dzidzia kopie :-):-):-)

Ostatnia edycja:
To badanie bardzo uspokaja rodziców :tak::tak::tak: wydaje mi się, że każdy lekarz je wykonuje ale w razie czego warto wspomnieć czy ma zamiar je robić ;-)

Paula miałam jeszcze z 2 tyg temu taki metaliczny smak, jakby polizała baterie :-)
już zniknął. Teraz czekam na zgagę bo z Olim mialam jak mi brzuch urósł i naciskał na żołądek. Wiem, ze mleko zimne mi pomagało więc już szykuję zapasy :-D

Zgaga zgagą a moje dziecko urodziło się z bujnymi czarnymi gęstymi włosami. Więc moze coś w tym jest że zgaga i włoski...... ;-)

reklama
Do góry