anufifi
tęsknię...
Dzień dobry 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agniesiak pisalas ze dzies oglodasz sobie avarateki i zmieniasz czy to jakas opcja w baby boom czy jak??daj namiar!!

Jak masz dobry przepis to wrzuc tutaj
My tez zrobimy
;-)pieczarki ogórek kiszony pomidor kawałki piersi kurczaka ser kiechup przyprawy

hehe no na pizze przepis takiego specjalnego to nie ma;-)pieczarki ogórek kiszony pomidor kawałki piersi kurczaka ser kiechup przyprawy
KOBITKI wiecie co ja jeszcze nie mam owulacji bo powinna być jutro a już mnie boli mocno brzuch jak na @i jajniki od czasu do czasu hmmm może owulka jednak dzisiaj będzie![]()

I nie chcesz fikac z M? Bo większe prawdopodobieństwo chłopca..?Ehh..
dlatego wole nie szaleć
;-)
co Ty gadasz! przecież dzidzia zdrowa, rośnie a Ty poprostu masz taką figure że narazie nie widać i pewnie będziesz miała mały brzuszek, powinnaś się cieszyć a nie martwić
ja w poprzedniej ciąży na początku chudłam a teraz tyje i już się boje jak będe wyglądać za kilka miesięcy
mój M już się smieje że jak będe tak jadła niedługo w drzwi się nie zmieszcze ;-)
a ja jeszcze nic:-(