reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
hej!!
A ja wlasnie dotarlam do pracy..bylam sobie rano na badaniach wr i toxo musialam zrobic...u nas dzis mega ponuro deszcz pada i chlodno jest:-(

Nie wytrzymalam i przelozylam sobie wizyte u ginka na 4maja hehe:-)

Paula Ty juz ciazowe rzeczy nosisz a ja jeszcze w normalnych i nawet spodnie mi spadaja czyli w sumie zle bo brzucha jeszcze nie ma:-(chyba testa se robie...

Ja na allegro nakupowalam sobie juz 2sukienki ciazowe i 3tuniki wczoraj przyszly i sliczne sa...tylko jak tak dalej pojdzie z rosnieciem brzucha u mnie to malo w nich pochodze:-(

Patrysia jak pizza tez mam straszna ochote na pizze:-)

Agniesiak pisalas ze dzies oglodasz sobie avarateki i zmieniasz czy to jakas opcja w baby boom czy jak??daj namiar!!
Awatarki są na babyboomie jak klikniesz w lewym górny rogu "Ustawienia" a potem "edytuj swój avatar" i tam bedziesz miec obrazki i 3 kategorie. Wybierasz, zaznaczasz i zapisz zmiany:tak:
Ten co mam teraz to z własnego komputera:)

Jak masz dobry przepis to wrzuc tutaj:-p:-D

My tez zrobimy:-D:laugh2:

hehe no na pizze przepis takiego specjalnego to nie ma:zawstydzona/y:;-)pieczarki ogórek kiszony pomidor kawałki piersi kurczaka ser kiechup przyprawy:tak:
KOBITKI wiecie co ja jeszcze nie mam owulacji bo powinna być jutro a już mnie boli mocno brzuch jak na @i jajniki od czasu do czasu hmmm może owulka jednak dzisiaj będzie:eek:

PAULA GIEOSKA pizza udana że kurcze o 23.30 szłam spać bo normalnie tak się objadłam że załądek nie chciał mi iść spać:-D:-D:rofl2::-D

hehe no na pizze przepis takiego specjalnego to nie ma:zawstydzona/y:;-)pieczarki ogórek kiszony pomidor kawałki piersi kurczaka ser kiechup przyprawy:tak:
KOBITKI wiecie co ja jeszcze nie mam owulacji bo powinna być jutro a już mnie boli mocno brzuch jak na @i jajniki od czasu do czasu hmmm może owulka jednak dzisiaj będzie:eek:
I nie chcesz fikac z M? Bo większe prawdopodobieństwo chłopca..?Ehh.. :-p

I nie chcesz fikac z M? Bo większe prawdopodobieństwo chłopca..?Ehh.. :-p

no właśnie wczoraj z M sobie gadaliśmy że duże prawdopodobieństwo że bym była w ciąży wystarczy teraz cały czas serduskować no,ale jak wyszedłby na usg chłopiec to bym winiła siebie że mogliśmy tylko przed owulką bo jednak pragne mieć teraz dziewczynki :zawstydzona/y:dlatego wole nie szaleć:tak:;-)

Anufifi witaj :-) jak samopoczucie?

Gosiak test?? :eek: co Ty gadasz! przecież dzidzia zdrowa, rośnie a Ty poprostu masz taką figure że narazie nie widać i pewnie będziesz miała mały brzuszek, powinnaś się cieszyć a nie martwić :tak: ja w poprzedniej ciąży na początku chudłam a teraz tyje i już się boje jak będe wyglądać za kilka miesięcy :szok: mój M już się smieje że jak będe tak jadła niedługo w drzwi się nie zmieszcze ;-)

Agniesiak ja sie nie znam na temperaturze więc nie pomoge :-(

Czarodziejko witaj słonecznie :-)

Kinga przebadaj się jak najszybciej to może coś na tym wyjeździe już zmajstrujecie ;-):tak:

reklama
Aga dzieki za objasnienie gdzie te averteki sa a takiej dziewczynki jak Ty masz nie ma..skad ja masz??

Paula wiesz co jak ja ogladam sobie zdjecia lasek na bb to niektore maja juz takie wielkie brzuchy w 12tc ze szok:szok: a ja jeszcze nic:-(

Do góry