reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
wiesz co my z M sobie wczoraj mówiliśmy o imieniach i u nas chłopczyk będzie mieć jeśli się coś nnie zmieni bo dużo czasu mamy,ale tak wstępnie "Kacper":-);-)

fajnie :-) Kacperki to fajne chłopaki :-):tak:

Gosia oj musze najpierw poszukać w domu jak sie ten wózek nazywał i jakiej był firmy bo inaczej nie znajde :tak: nie wiem nawet czy są jeszcze takie na allegro :nerd:

Patrysia imie ladne..ja nie wiem jakbym chciala nazwac...chcialam chlopiec Antos ale znajomi ktorzy beda miec dziecko w lipcu juz mi Antosia ukradli:-(
Podoba mi sie Patryk,Jas(po dziadku)i nie wiem jakie jeszcze meskie a dla dziewczynki Pola,Tola,Kaja,Anastazja:-)

Wiecie co.. ja to chyba będę mierzyc tempke od nastepnej @. Teraz i tak zaczęłam w 20 chyba dniu cyklu, hehe. Zacznę po @:tak:

Bo za bardzo sie nakrecam. No jeszcze parę dni i @!! HURA!!:laugh2:

W 20dc. to już nic nie wymierzysz... trzeba zacząć mierzyć najpóżniej zaraz po @. No i jeszcze w odpowiedni sposób ;-)
Zajrzyj do nas na www.28dni.pl , tam jest wszystko dokładnia napisane i pomożemy ci prowadzić i i nterpretować wykres :tak:
Jak się zalogujesz, to dodaj mnie na przyjaciółkę ptasiorek - 28dni.
1 miesiąc jest gratis, także możesz spróbować.:-)

reklama
Gosiu czy Ty wiesz, ze bedzie Anastazja skoro masz taki ładny suwaczek ? :tak:;-)

nie liczysz już na chłopaczka ? :eek::confused2:

mnie tez się podoba Kacper ale u nas w rodzinie już jest. U mnie będzie albo Kubuś, Karol, no albo Antoś :zawstydzona/y:;-)

Do góry