reklama
Mamusiasynusia
Mama Mateuszka i Oleńki
Post ja tez ostanio oli nakupiłam skarpetek w H&M
Andula ale bym zjadła takich nalesników.
Andula ale bym zjadła takich nalesników.
pabla27
Fanka BB :)
Dziewczyny, ja bardzo proszę zajrzeć w wolnej chwili na zamknięty odnośnie spotkania i się wypowiedzieć, ok?? bo chcę jutro dzwonić i popytać ( napiszcie o co was intersuje - ale nie tu tylko w tamtym wątku ) i jakby co zarezerwować, dlatego ważne jest żeby jak najwięcej z Was się wypowiedziało,ok???
dobra, idę kąpać małą bo już późno się robi...
dobra, idę kąpać małą bo już późno się robi...
Kicrym - czyżby Brzydulaja też oglądam
![]()

Izabelka
Oski i Wercia
O mato Pearl snieg
teraz bym chyba tego nie przezyla 
moje dzieciaczki smacznie spia, meza nie ma
uffff :-)zaskoczyl mnie, bez jękow pojechal pomoc mojemu tacie
:-) okazuje sie ze moi rodzice kupuja po prawie 15 latach samochod, Andrzej ma go przywiezc, bo mama ma prawko ale wlasnie tyle lat nie jezdzila; juz jej przepisy pozyczylam, ma wykupic sobie pare lekcji jazdy; ale szczerze to marnie to widze :-) pamietam jak gdzies jechalismy, to tabletki uspokajajace, cisza w samochodzie bo mama jedzie 

wiem okropna jestem hehe ale moja mama cala mokra byla, my razem z nia,ze szczesliwie dojechalismy hihihihi
ja nie ogladam bo w tym czasie moje dzieci najwiecej szaleja ;-)

moje dzieciaczki smacznie spia, meza nie ma

ja nie ogladam bo w tym czasie moje dzieci najwiecej szaleja ;-)
kaja1978
Fanka BB :)
Napisałam posta i skasował się
Mondzi - współczuję relacji z mamą
Może pomogłaby rozmowa, choć wiem, że nie zawsze skutkuje
Ja kiedys wygarnęłam teściowej, że do nas nie przychodzi, że Zosię ma gdzieś, ze jest nam przykro i nadal nie przychodzi
A moja mama bardzo nam pomaga, ale ma charakterek nie na moje nerwy;-) Kupiłam sobie sukienkę na wesele - czarna w białe wzorki z białym bolerkiem z bufkami. I usłyszałam, że sukienka fajna, a bolerko jak prześcieradło, rozmyta w nim jestem, skraca mnie, ale ok, nie jest tak źle, choc lepsze byłoby czarne, a może żakiecik, itd.uff... A tak sie cieszyłam, że ładny ciuszek sobie kupiłam i dobrze sie czuję w nim
Nie mam kasy na nowe (wydaam 175 zł
), na co mama zaoferowała, ze da mi 100 zł na żakiecik! No masakra normalnie
Nie mam sił na zakupy, nie mam pieniędzy... Ale idę jutro, spróbuję wymienić to bolerko
Pearl - Oj, śniegu chyba masz dosyć, co? Wracaj, wracaj, zobaczysz, jak super dzieciaczek wygląda jak siedzi na zielonej trawce
Słodko...

Mondzi - współczuję relacji z mamą

A moja mama bardzo nam pomaga, ale ma charakterek nie na moje nerwy;-) Kupiłam sobie sukienkę na wesele - czarna w białe wzorki z białym bolerkiem z bufkami. I usłyszałam, że sukienka fajna, a bolerko jak prześcieradło, rozmyta w nim jestem, skraca mnie, ale ok, nie jest tak źle, choc lepsze byłoby czarne, a może żakiecik, itd.uff... A tak sie cieszyłam, że ładny ciuszek sobie kupiłam i dobrze sie czuję w nim

Pearl - Oj, śniegu chyba masz dosyć, co? Wracaj, wracaj, zobaczysz, jak super dzieciaczek wygląda jak siedzi na zielonej trawce

survivor26
Mamy lipcowe'08
Pearl, to rzeczywiście nieciekawie z tym śniegiem.....nasze europejskie organizmy o tej porze roku chyba cieżko trawią taki klimat
Mondzi, współczuję relacji z mamą, ale z tego co piszesz, jesteś twardą babką, a przynajmniej starasz się robić takie wrażenie i widać mama uznała, że sobie poradzisz...wiec może warto ją z błędu wyprowadzić? Ale fajnie że robisz coś dla siebie mimo dużego kosztu fizycznego i psychicznego
Iza, moja mama miała identyczny styl prowadzenia i też się odgraża, że jeszcze do auta wsiądzie...oby nei ze mną

Dziś u nas wróciło słońce, więc znowu pognamy na spacer, bo wczoraj bez spaceru Młoda urządziła jesień średniowiecza
Ja nie wiem, po kim ona to ma.....ja nie znoszę spacerów
No nic podrośnie, to przekonam ją, że jak spacer to tylko w górach, bo to lubię

I wogóle co tu taka cisza o tej porze...Młode matki, niby nie dosypiają, a tu proszę 6:30, a wszystkie chrapią:-):-)
Wercia, wszystkiego naj z okazji 10 miesiąca!

Mondzi, współczuję relacji z mamą, ale z tego co piszesz, jesteś twardą babką, a przynajmniej starasz się robić takie wrażenie i widać mama uznała, że sobie poradzisz...wiec może warto ją z błędu wyprowadzić? Ale fajnie że robisz coś dla siebie mimo dużego kosztu fizycznego i psychicznego

Iza, moja mama miała identyczny styl prowadzenia i też się odgraża, że jeszcze do auta wsiądzie...oby nei ze mną

Dziś u nas wróciło słońce, więc znowu pognamy na spacer, bo wczoraj bez spaceru Młoda urządziła jesień średniowiecza

I wogóle co tu taka cisza o tej porze...Młode matki, niby nie dosypiają, a tu proszę 6:30, a wszystkie chrapią:-):-)
Wercia, wszystkiego naj z okazji 10 miesiąca!
Wercia wszyskiego najlepszego!uśmiechu i dużo białych ząbków!
Surv ja się melduje na posterunku
warta czyniona od 6.15
nocka do d****znowu się zaczynają "fantastyczne" nocki
ale zaraz maly padnie a ja razem z nim, a co
U nas też słonko za oknem, wiec spacerek będzie bankowo rolkowy
Miłego dnia!
Surv ja się melduje na posterunku

nocka do d****znowu się zaczynają "fantastyczne" nocki

U nas też słonko za oknem, wiec spacerek będzie bankowo rolkowy

Miłego dnia!
reklama
ale napłodziłyście przez dwa dni
kurka wodna trzeba być systematyczną, bo później to siedzę i czytam i czytam:-)
Wercia 100 latek

u nas wizyta u pani dr - wszystko gicior z juniorem
żelazo już pięknie (w zapasie nawet )więc zakończona terapia
odważniak jak we wtorek pobierała mu pani krew z zyły nawet nie zapłakał - zuch jak nic:-)
kurka wodna trzeba być systematyczną, bo później to siedzę i czytam i czytam:-)
Wercia 100 latek

u nas wizyta u pani dr - wszystko gicior z juniorem
żelazo już pięknie (w zapasie nawet )więc zakończona terapia
odważniak jak we wtorek pobierała mu pani krew z zyły nawet nie zapłakał - zuch jak nic:-)