reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jestem po dlugim wypadzie:tak:Wybralam sie pieszo do siory do pracy ale wracalam juz autobusem:-)
Ale jestem nachodzona:tak::tak::tak:
Teraz ogladam pogode i zaraz wywale Dominika pod prysznic bo juz mi sie poklada na moim wyrze

reklama
Piotruś szykuje małą spać, ja ma chwilkę dla siebie. Po za tym dostał upragnione pyfko, więc mam spokój.

Walnęłam się w kolano i chodzić nie mogę. Jakbym miała z kolanami mało problemów, ech...

Wy co tak skromnie??? Wracam na zamknięty

Moj M jeszcze w pracy:no:Cholera juz nie wyrabiam calymi dniami sama z nimi w domu-a jak mam zly dzien to juz wogole masakra:no::no::no:
Niech juz bedzie ich godzina do kapania i spania

mlody juz okapany
mleko wypil i teraz lezy
zgasilam mu swiatlo i przymknelam drzwi poki co jeszcze go nie slysze...
wiec moze grzecznie lezy :sorry:

A widzialas kochaj i tancz? ja mam juz od miesiaca chyba na kompie anie mialam okazji jeszcze obejrzec, nie wiem wogole czy fajne...
nie widzilam jeszcze ale kiedys mam zamiar :-D
Hej kobitki ,właśnie zadzwonili nasi dobrzy zajomi,3 lata temu wzięli ślub i wyjechali do anglii,kontakt mielismy rzdki ,ale dość regularny ,ostatnio widzielsmy się zeszłego roku w styczniu i przed chwilą znienacka Anka dzwoni,że są w polsce i przyjadą wieczorem na kawę ...a ja 20 kilo cięższa ...mało fajnioe....trochę mi głupio.Kupili mieszkanie 2 pokojowe:tak::tak: w gryficach,to był ich cel i udało im się ...pewnie niedługo będą wracać do polski....
to dzis bedziecie balowac :laugh2:
Piotruś szykuje małą spać, ja ma chwilkę dla siebie. Po za tym dostał upragnione pyfko, więc mam spokój.

Walnęłam się w kolano i chodzić nie mogę. Jakbym miała z kolanami mało problemów, ech...

Wy co tak skromnie??? Wracam na zamknięty
cos to robila :eek:
Moj M jeszcze w pracy:no:Cholera juz nie wyrabiam calymi dniami sama z nimi w domu-a jak mam zly dzien to juz wogole masakra:no::no::no:
Niech juz bedzie ich godzina do kapania i spania
moj m niedwano poszedl do pracy i bedzie kolo 3 rano :sorry:

Z sypialni słychać wrzask obdzieranego ze skóry kociaka.
Skubana nie chce spać. Myślałam, że może ją coś boli, wzięłam na ręce, a ta pokazuje, że chce iść do pokoju. Spojrzała na telewizor i zaczęła się śmiać. Zaniosłam ją spowrotem dałam misia, i wyjszłam. No i wrzask.

reklama
Postanowiłam napisać i tu.
Moja kuzynka jest w bardzo ciężkiej sytuacji, potzrebuje ubranek i butków na chłopca 97cm wzrostu i stopa 17 cm długości. Niechciane zabawki również mile widziane. Zwłaszcza edukacyjne, chłopiec opuźniony w rozwoju.

Wymiękam
Ide przytulić się do mojej "silnej":-) połówki.

Dzień drugi diety ogłaszam za zakończony.

Buziaki dziewczęta
Do juterka

Do góry