reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dziewczyny muszę sie pochwalić.Mój M zrobił mi mega niespodziankę,ale mnie dzis zaskoczył na maksa.
Rozmawialismy dziś przez telefon i jakos sie tak zgadało że całkiem zapomnieliśmy że 2 dni temu była nasza rocznica slubu.Gupio mu się zrobiło i zaczął przepraszać.Nie jestem zła bo leżał z gorączką, ja zreszta też zapomniałam z tego wszystkiego.
Siedzimy sobie z Oliwką i oglądamy "Pierwszą Miłość"a tu Oliwka sie zerwała bo coś usłyszała i woła tata tata.ja mówię to pewnie wójek.Ja patrzę ......
a tu M przyjechałz bukietem kwiatów i bombonierką :-):-):-):-):-)
Ale mi niespodziankę zrobił,byłam mega zaskoczona bo sie go całkowicie niespodziewałam.
Miło było go zobaczyć.
Ale miałąm na niego ochotę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale cóż Oliwka nie odstępowała go na krok hmmm więc nici z baraszkowania.
Posiedział z godzinkę i pojechał.
nie chciał dłuzej siedzieć żeby małej nie zarazić.Ale cieszę sie ze się hoć na chwilkę zobaczyliśmy.
kurcze jak romantycznie az sie rozmarzylam
a u nas to cicia papała :wściekła/y:
my to w pazdzierniku mamy 2 rocznice :tak:
Oglądacie Momęt Prawdy ten facet jest dobry tylko szkoda mi żony
zapomnaialm:sorry:

reklama
A ja chciałam powiedziec że Kamilek coraz mniej je cyca a więcej kaszki rano daje mu cyca i na tym koniec później obiad jakiś deserek chrupki popołedniu kaszka i na wieczór no a w nocy cyc ale tek sie zastanawiam czy moge mu tak często tą kaszke dawac ja mu daje 150ml wody i dotego sypie 2 łyżki kaszki,A mam pytanie czy słodzicie troche waszym dziecią kaszke tak do smaku no i dzisiaj popołedniu jedząc tą kaszke zasną bo daje mu butelką.No i śpi w łóżeczku zaraz fotke wkleje łóżeczka jaką mu pościel kupiłam

A ja chciałam powiedziec że Kamilek coraz mniej je cyca a więcej kaszki rano daje mu cyca i na tym koniec później obiad jakiś deserek chrupki popołedniu kaszka i na wieczór no a w nocy cyc ale tek sie zastanawiam czy moge mu tak często tą kaszke dawac ja mu daje 150ml wody i dotego sypie 2 łyżki kaszki,A mam pytanie czy słodzicie troche waszym dziecią kaszke tak do smaku no i dzisiaj popołedniu jedząc tą kaszke zasną bo daje mu butelką.No i śpi w łóżeczku zaraz fotke wkleje łóżeczka jaką mu pościel kupiłam
ja zawsze podawalam tak jak pisalo na kszce a zawsze kupowalam mu mleczno ryzowa bo ryzowej nie lubi...
a kaszek nie dosladzalam sa wystarczajaco slodkie jak dla mnie ;-)
za chwilę będziecie mieć długą lekturę na tajnym,gdzies za 5min ale się naprodukowałam
ok:tak:

Ja nie dosladzaląm nigdy nic:no::no::no:
A oprocz tej kaszki sypiesz tez jakies mleko modyfikowane do tej wody?

reklama
Do góry