Ewelka2112
luty2006 październik2008
minisia tule mocno, będzie dobrze zobaczysz

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mam podłóg noi mebli tzn łóżek i kanapy w salonie a kuchnia i łazienki zrobioneUla ale "chawira", a urządzenie mieszkania na waszej głowie???
Szymon od kilku dni łapie mnie za palce i wtyka sobie do buzi, no to wczoraj wyparzyłam wrzątkiem kabanosa i mu dałam, ale jazda, wcale nie chciał oddaća jak zabrałam to był ryk!!!!
)
No to gratulacjeCzesc dziewczyny
Nocka OK okolo 3 Oli wypila 90 ml samej WODY (niedawno bardzo walczylam z tym aby nie jadla mleka w nocy i sama sie oduczyla A raczej oducza )
4,20 wstalam 5,10 juz w pracy bylam(z sasiadem jechalam)Do 18 w pracy Utargu zas bylo ponad 80 tysiecy a ja wyszlam 0,77 groszy na MINUSIE ale i tak jest ok :-)
Dowiedzialam sie ze w poniedzialek kiedy jak bylam na dzien w pracy byl na stacji TAJEMNICZY KLIENT wiecie taki klient przychodzi specjalnie aby nas ocenic I sprawdza iles tam warunkow i mielismy 100 % wiec najwyzsza ocena Ja sie strasznie ciesze Musialam bo dobrze obsluzyc :-)
Zmeczona jestem Oliwka juz spi wlasnie zasnela Ja sie umyje i pewnie kolo 21 juz bede spala
Jutro NOCKA o 16,45 wychodze do pracy :-(
Oliwka marudna Ma inny zel na zeby bo cos mi sie wydaje ze to zeby
Cos tam was poczytam ale nadrobie jutro dokladniej :-)
Trzymam kciuki żeby z maluchami było ok, a lenia to ja mam ogromnego:-)U nas dzień ok. Tata zaliczył spacer z córką. Potem jeszcze wspólne gilgoty. My też się w ciągu dnia poprzytulałyśmy. Może pomożeA tak ogólnie to mam lenia. Prasować mi sięnie chce, gotować mi się nie chce. Naprawdę potrzebuję odpczynku. Byle do weekendu. A jutro idę do kontroli z brządacami. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
Dugo czekaliście na ten domek? Czynsze są tak zabójcze, że sami się zastanawiamy nad zaaplikowaniem.
Jutro oddaję Tuśkę do żłoba na 9:30 i przyjadę po nią po 14. W międzyczasie sobie gdzieś pojadę i może zarejestruję się w bezrobociu. Choć nie wiem, czy mogę bo na papierze pracuję do 6 maja. Zobaczymy. A jak będzie ładnie to książka nad morzem. Oj coś mi się odpoczynku należy.
Minisia tulę mocno.Dziewczyny czuje się fatalnie mój jest na nocce ja siedze i rycze jak mi nie minie opisze na zmknietym jutro , pojutrze nie wiem jak sprawy sie potocza narazie czuje ból i żal:-(mam nadzieje ze wszystko sie odmieni bo przeciez nie moze byc zawsze kolorowo jednak ja mam swoje zasady i napewno wiekszosc z was jak nie wszystkie przyznalyby mi racje narazie tyle... musze dojsc do siebie i porozmawiac z mezem mam nadzieje ze sie opamieta jak nie to niewiem bo ja wielu szans nie daje najwyzej znow bede sama:--
-(
Sciskam cie Kochana A WERONISIA slicznie w kolczykach wyglada Narobilas mi checi aby niuni kolczyki sprawic
No wlasnie nie wiem Ale pocichu licze na niaGRATULACJE!!!!!!!!100% !!! łał wszystko perfekt!!!! Dorotka będzie chyba premia ;-)
MINISIU jejku mam nadzieje ze nie zostaniesz sama Zaraz lece na zamkniety 3 maj sie jakosDziewczyny czuje się fatalnie mój jest na nocce ja siedze i rycze jak mi nie minie opisze na zmknietym jutro , pojutrze nie wiem jak sprawy sie potocza narazie czuje ból i żal:-(mam nadzieje ze wszystko sie odmieni bo przeciez nie moze byc zawsze kolorowo jednak ja mam swoje zasady i napewno wiekszosc z was jak nie wszystkie przyznalyby mi racje narazie tyle... musze dojsc do siebie i porozmawiac z mezem mam nadzieje ze sie opamieta jak nie to niewiem bo ja wielu szans nie daje najwyzej znow bede sama:--
-(
No wlasnie ja juz nie wiem co z tymi kolczykami Ja ogolnie jestem maniak kolczykow wiec bym jej zrobila ale jedni popieraja kolczyki a inni nie i nie wiem co zrobic Chyba poslucham sie sama siebie heheheO rany a myślałam że tylko ja mam takie małe
Właśnie a co z tymi kolczykami,ja planuje dopiero w maju żeby nie trza było ubierać czapki bo wiadome że coś tam zawsze boli to uszkoa wy co o tym sądzicie
![]()
MARTYNKA STO LAT ZYCZENo i wczoraj udało mi się iśc w koncu do "frajera" hi hi. Obcieła mnie na tzw. bobaTroche krótko, no ale wygodniej mi, tylko sie musze przyzwyczaic znowu... Potem zrobiłam zdjecia i zaniosłam do szkoły. A jutro z Rafałem rano na szczepienie, a potem sprzedaje go dziadkom i jedziemy z Patrykiem na jakies zakupy w koncu... Specjalnie wziął wolne, hi hi. On musi se butki kupic, a ja cos na mature, jakis ciuszek i tez butki.
A mam pytanko dziewczynki. Bo ja mam jutro urodzinki i w sobote zakonczenie roku, i z tej okazji chcemy isc gdzies sie pobawic z klasą. Wiecie może przez ile czasu nie mogłabym karmic, jakbym sobie coś alkoholowego wypiła?? Jakos tak mam ochotke, bo juz prawie 1,5 roku nie piłamTroszke to głupie, ale tak sobie mysle, ze moge raz zaszalec...
Rafałkowi widac juz mocno górne jedynki i dwójke, lada moment wyjdą... Troszke marudny jest, ale na razie dzielnie to znosi, mam nadzieje, ze dalej tak bedzie...
Minisia powodzenia i trzymam kciuki!!
Uciekam, buzka.
Czesc dziewczyny
Nocka OK okolo 3 Oli wypila 90 ml samej WODY (niedawno bardzo walczylam z tym aby nie jadla mleka w nocy i sama sie oduczyla A raczej oducza )
Dowiedzialam sie ze w poniedzialek kiedy jak bylam na dzien w pracy byl na stacji TAJEMNICZY KLIENT wiecie taki klient przychodzi specjalnie aby nas ocenic I sprawdza iles tam warunkow i mielismy 100 % wiec najwyzsza ocena Ja sie strasznie ciesze Musialam bo dobrze obsluzyc :-)
:-):-) Magdziunia dziękuje Ci za to!!!!!!!;-):-):-) myślałam że to tylko ja taka cycata zostałam :-) to jest straszne!!! nawet normalnej koszuli nie można sobie kupić!!! Mam nadzieję że jak skończe karmić to biust wróci do normalnych rozmiarów ;-)
Właśnie a co z tymi kolczykami,ja planuje dopiero w maju żeby nie trza było ubierać czapki bo wiadome że coś tam zawsze boli to uszkoa wy co o tym sądzicie
![]()
Dziewczyny czuje się fatalnie mój jest na nocce ja siedze i rycze jak mi nie minie opisze na zmknietym jutro , pojutrze nie wiem jak sprawy sie potocza narazie czuje ból i żal:-(mam nadzieje ze wszystko sie odmieni bo przeciez nie moze byc zawsze kolorowo jednak ja mam swoje zasady i napewno wiekszosc z was jak nie wszystkie przyznalyby mi racje narazie tyle... musze dojsc do siebie i porozmawiac z mezem mam nadzieje ze sie opamieta jak nie to niewiem bo ja wielu szans nie daje najwyzej znow bede sama:--
-(
A mam pytanko dziewczynki. Bo ja mam jutro urodzinki i w sobote zakonczenie roku, i z tej okazji chcemy isc gdzies sie pobawic z klasą. Wiecie może przez ile czasu nie mogłabym karmic, jakbym sobie coś alkoholowego wypiła?? Jakos tak mam ochotke, bo juz prawie 1,5 roku nie piłamTroszke to głupie, ale tak sobie mysle, ze moge raz zaszalec... .