reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

reklama
Małaulka domek superowy.:tak:
Moli mam nadzieje że jednak go zaszczepią to będzie oznaczało że jest zdrowy. Zębole superowe. Macie ich juz troche:tak:
Magdziunia czekam na zdjęcia nowego nabytku. Najlepiej juz w całej okazałości z chrzcin. A jak przytyć w cyckach:tak:
Ppatka pyszne warzywka będą:tak:
Marma obyś znalazła więcej czasu i częściej tu zagladała
Dorota gratki za tajemniczego. Zasłużyłaś na premie i to dużą:tak:
Kaia1978 oby jutro u lekarza było wszystko ok:tak:
Evelajna to dzionek pełen odpoczynku sie
Minisia niiunia ślicznie wygląda w kolczykach.
A w miłości mam nadzieje że sie wszystko poukłada i wyjaśni. Trzymam kciuki

U nas jakoś dziś zleciało. Mały spał tylko raz w ciągu dnia ale za to 3 godziny. Frida jest w ruchu non stop. Mam nadzieje że mu ten katarek szybko minie. Jutro do lekarza pójdziemy to sie okarze co i jak. Podniosłam mu materacyk troszkę do góry od strony głowy to mu sie lepiej oddycha i narazie sie nie obudził. Mam nadzieje że ta noc będzie ok. Lece spać bo padnięta jestem.

Dziewczyny wiecie co slychac u Agamir bo jakoś dawno sie nie odzywa

No i wczoraj udało mi się iśc w koncu do "frajera" hi hi. Obcieła mnie na tzw. boba :-D Troche krótko, no ale wygodniej mi, tylko sie musze przyzwyczaic znowu... Potem zrobiłam zdjecia i zaniosłam do szkoły. A jutro z Rafałem rano na szczepienie, a potem sprzedaje go dziadkom i jedziemy z Patrykiem na jakies zakupy w koncu... Specjalnie wziął wolne, hi hi. On musi se butki kupic, a ja cos na mature, jakis ciuszek i tez butki.
A mam pytanko dziewczynki. Bo ja mam jutro urodzinki i w sobote zakonczenie roku, i z tej okazji chcemy isc gdzies sie pobawic z klasą. Wiecie może przez ile czasu nie mogłabym karmic, jakbym sobie coś alkoholowego wypiła?? Jakos tak mam ochotke, bo juz prawie 1,5 roku nie piłam :-D Troszke to głupie, ale tak sobie mysle, ze moge raz zaszalec...
Rafałkowi widac juz mocno górne jedynki i dwójke, lada moment wyjdą... Troszke marudny jest, ale na razie dzielnie to znosi, mam nadzieje, ze dalej tak bedzie...

Minisia powodzenia i trzymam kciuki!!

Uciekam, buzka.

kurcze,próbuję nadrobić,poczytać Was i oczy mi kalpują,więc sorki jak błędy będą i kogoś ominę albo pomylę;-)
minisia głowa do góry....pogadaj z M:tak:
Ślicznie Niunia wygląda w tych kolczyczkach,aż zazdroszczę Wam tych córusiek;-)

evelajna ano ma 6 zębów,skubaniec,a cycoli już nie gryzie tylko łapie za sutki paluszkami i wykręca a je,a ja wtedy syczę i Miki jakby kumał i przestaje,najlepiej rano to lubi robić jak widzi,że ja mam zamknięte niby oczy,coś tam gada pod nosem i ciach mnie paluchami za suta albo je głaszcze,uwielbiam to:rofl2:chyba tego będzie mi najbradziej brakowało w cycowaniu...

martynka NO TO WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ,ZDANIA TEGO CO TRZEBA,DOSTANIA SIĘ TAM GDZIE CHCESZ,SPEŁNIENIA MARZEŃ I PODBOJU ŚWIATA,ŻYCZĘ JUŻ TERAZ BO PEWNIE JUTRO ZABALUJESZ;-)
A co do cycowania,to w sumie ja nie wiem,może powinnaś odciągnąć więcej mleczka jak chcesz % wypić?

ppatqa mówisz,że to wirusek?kurcze,aż się boję,co to będzie kutro w południe u lek,co ona postanowi,nie ukrywam,że chciałabym żeby był wkońcu zaszczepiony:-(no to praca wre u Was...i jeszcze kobieto masz Ty siłę na BB?:rofl2:

magdziunia,ula to ciciolindy z Nas,ja z 75B wskoczyłam na 85C w porywach D:rofl2: też mam problemy z ciuszkami,nie we wszystko mi te moja zwisy wchodzą,ale M się podoba:-D;-),tylko co to potem będzie,a skóra już też nie taka jędrną:eek:

wanilko ja mogę podrzucić Ci trochę w miseczki,mi z moich prawie wyskakują,a staniki sprzed ciąży to chyba oddam do lumpa;-)

no i kuniec,bo nie dam rady na więcej odpisać...przepraszam jeszcze raz jak kogoś pominęłam...idę zaraz lulu,sparwdzę jak Miki,podwyższyłam mu trochę materacyk,żeby na oskrzela ten pierdzielony katarek nie spłynął:-(
Dobranoc:-)

Ula ale "chawira", a urządzenie mieszkania na waszej głowie???

Szymon od kilku dni łapie mnie za palce i wtyka sobie do buzi, no to wczoraj wyparzyłam wrzątkiem kabanosa i mu dałam, ale jazda, wcale nie chciał oddać:laugh2: a jak zabrałam to był ryk!!!!

)
Nie mam podłóg noi mebli tzn łóżek i kanapy w salonie a kuchnia i łazienki zrobione:tak:
A z tym kabanosem to musiało superowo wyglądać:-D
Czesc dziewczyny
Nocka OK okolo 3 Oli wypila 90 ml samej WODY (niedawno bardzo walczylam z tym aby nie jadla mleka w nocy i sama sie oduczyla A raczej oducza )
4,20 wstalam 5,10 juz w pracy bylam(z sasiadem jechalam)Do 18 w pracy Utargu zas bylo ponad 80 tysiecy a ja wyszlam 0,77 groszy na MINUSIE ale i tak jest ok :-)
Dowiedzialam sie ze w poniedzialek kiedy jak bylam na dzien w pracy byl na stacji TAJEMNICZY KLIENT wiecie taki klient przychodzi specjalnie aby nas ocenic I sprawdza iles tam warunkow i mielismy 100 % wiec najwyzsza ocena Ja sie strasznie ciesze Musialam bo dobrze obsluzyc :-)
Zmeczona jestem Oliwka juz spi wlasnie zasnela Ja sie umyje i pewnie kolo 21 juz bede spala
Jutro NOCKA o 16,45 wychodze do pracy :-(
Oliwka marudna Ma inny zel na zeby bo cos mi sie wydaje ze to zeby

Cos tam was poczytam ale nadrobie jutro dokladniej :-)
No to gratulacje:tak:
U nas dzień ok. Tata zaliczył spacer z córką. Potem jeszcze wspólne gilgoty. My też się w ciągu dnia poprzytulałyśmy. Może pomoże :-D A tak ogólnie to mam lenia. Prasować mi sięnie chce, gotować mi się nie chce. Naprawdę potrzebuję odpczynku. Byle do weekendu. A jutro idę do kontroli z brządacami. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
Trzymam kciuki żeby z maluchami było ok, a lenia to ja mam ogromnego:-)
Dugo czekaliście na ten domek? Czynsze są tak zabójcze, że sami się zastanawiamy nad zaaplikowaniem.

Jutro oddaję Tuśkę do żłoba na 9:30 i przyjadę po nią po 14. W międzyczasie sobie gdzieś pojadę i może zarejestruję się w bezrobociu. Choć nie wiem, czy mogę bo na papierze pracuję do 6 maja. Zobaczymy. A jak będzie ładnie to książka nad morzem. Oj coś mi się odpoczynku należy.

Evelajna 2 lata minęło w listopadzie, a podanie złóż jak najszybciej, będziesz już na liście:tak:
A do bezrobocia musisz poczekać do 7 maja bo napewno jutro Cie z kwitkiem odeślą:no:
Dziewczyny czuje się fatalnie mój jest na nocce ja siedze i rycze jak mi nie minie opisze na zmknietym jutro , pojutrze nie wiem jak sprawy sie potocza narazie czuje ból i żal:-(mam nadzieje ze wszystko sie odmieni bo przeciez nie moze byc zawsze kolorowo jednak ja mam swoje zasady i napewno wiekszosc z was jak nie wszystkie przyznalyby mi racje narazie tyle... musze dojsc do siebie i porozmawiac z mezem mam nadzieje ze sie opamieta jak nie to niewiem bo ja wielu szans nie daje najwyzej znow bede sama:-:)-:)-(
Minisia tulę mocno.

Mój M już zasypia w fotelu:-D ja muszę jeszcze lecieć się wykompać i też zmykam już spać, Lenka coraz wcześniej wieczorem zasypia dziś już o 21.30 spała to mam więcej czasu wieczorem na nic nierobienie:tak:

Dobranoc i dziękuję w imieniu Karolinki za wszystkie życzenia!!!!

MADZIU ja moge troche cyca przyjac :-DU mnie deska hehehe
EVELAJNA tak odpoczynek ci sie nalezy Odpoczywaj kochana odpoczywaj Ciekawe jak Tuska sama da rade w zlobie ;-)
PATI no to Kamis lada moment bedzie z zebem lazil :tak:

Lece narazie do Oli bo sie drze zaraz nadrobie wiecej

Przepraszam ze tak egoistycznie ale mam kryzys w milosci :no: wpadne innym razem i opisze a narazie chce sie pochwalic

Sciskam cie Kochana A WERONISIA slicznie w kolczykach wyglada Narobilas mi checi aby niuni kolczyki sprawic:tak:
GRATULACJE!!!!!!!!:happy2::happy2::happy2: 100% !!! łał wszystko perfekt!!!! Dorotka będzie chyba premia ;-)
No wlasnie nie wiem Ale pocichu licze na nia :tak:
Dziewczyny czuje się fatalnie mój jest na nocce ja siedze i rycze jak mi nie minie opisze na zmknietym jutro , pojutrze nie wiem jak sprawy sie potocza narazie czuje ból i żal:-(mam nadzieje ze wszystko sie odmieni bo przeciez nie moze byc zawsze kolorowo jednak ja mam swoje zasady i napewno wiekszosc z was jak nie wszystkie przyznalyby mi racje narazie tyle... musze dojsc do siebie i porozmawiac z mezem mam nadzieje ze sie opamieta jak nie to niewiem bo ja wielu szans nie daje najwyzej znow bede sama:-:)-:)-(
MINISIU jejku mam nadzieje ze nie zostaniesz sama Zaraz lece na zamkniety 3 maj sie jakos
O rany a myślałam że tylko ja mam takie małe:szok:
Właśnie a co z tymi kolczykami,ja planuje dopiero w maju żeby nie trza było ubierać czapki bo wiadome że coś tam zawsze boli to uszko:eek: a wy co o tym sądzicie:sorry:
No wlasnie ja juz nie wiem co z tymi kolczykami Ja ogolnie jestem maniak kolczykow wiec bym jej zrobila ale jedni popieraja kolczyki a inni nie i nie wiem co zrobic Chyba poslucham sie sama siebie hehehe

No i wczoraj udało mi się iśc w koncu do "frajera" hi hi. Obcieła mnie na tzw. boba :-D Troche krótko, no ale wygodniej mi, tylko sie musze przyzwyczaic znowu... Potem zrobiłam zdjecia i zaniosłam do szkoły. A jutro z Rafałem rano na szczepienie, a potem sprzedaje go dziadkom i jedziemy z Patrykiem na jakies zakupy w koncu... Specjalnie wziął wolne, hi hi. On musi se butki kupic, a ja cos na mature, jakis ciuszek i tez butki.
A mam pytanko dziewczynki. Bo ja mam jutro urodzinki i w sobote zakonczenie roku, i z tej okazji chcemy isc gdzies sie pobawic z klasą. Wiecie może przez ile czasu nie mogłabym karmic, jakbym sobie coś alkoholowego wypiła?? Jakos tak mam ochotke, bo juz prawie 1,5 roku nie piłam :-D Troszke to głupie, ale tak sobie mysle, ze moge raz zaszalec...
Rafałkowi widac juz mocno górne jedynki i dwójke, lada moment wyjdą... Troszke marudny jest, ale na razie dzielnie to znosi, mam nadzieje, ze dalej tak bedzie...

Minisia powodzenia i trzymam kciuki!!

Uciekam, buzka.
MARTYNKA STO LAT ZYCZE

A co do twojego pytanie o alkohol to nie wiem nie znam sie

U nas nocka masakra Oli budzila sie co chwile Trzebabylo ja przewracac z brzuszka na plecki bo sama nie umie :no:
Od 2-4 urzadzila sobie pogaduszki,symulacje ze robi kupe I wymioty w lozeczku bo po jedzeniu na brzuszek non stop Wiec trzebabylo sie przebierac
Wczoraj ja pochwalilam a dzis plula mi woda a mleko jej straszie w nocy smakowalo :wściekła/y:
Rano dala mi pospac do 8 wiec mam nadzieje ze na nocce nie bedzie az tak zle Jutro nianka zostaje do 12/13 wiec cos tam sie po nocce przespie :tak:

Zaraz ide sie szykowac I lece z Oli do gina Oczywiscie do gina ja hehehe ale ze z Oli na rekach wiec bez badania tylko po tabletki

reklama
Podczytywałam, ale weny do pisania nie było.
Z grubsza nadrobiłam. Uff!

Czesc dziewczyny
Nocka OK okolo 3 Oli wypila 90 ml samej WODY (niedawno bardzo walczylam z tym aby nie jadla mleka w nocy i sama sie oduczyla A raczej oducza )

Ale Oliwka zdolniacha! GRATULACJE!

Dowiedzialam sie ze w poniedzialek kiedy jak bylam na dzien w pracy byl na stacji TAJEMNICZY KLIENT wiecie taki klient przychodzi specjalnie aby nas ocenic I sprawdza iles tam warunkow i mielismy 100 % wiec najwyzsza ocena Ja sie strasznie ciesze Musialam bo dobrze obsluzyc :-)

Kiedyś pracowałam trochę jako tajemniczy klient.
Niezła zabawa jest ;-)

:-):-) Magdziunia dziękuje Ci za to!!!!!!!;-):-):-) myślałam że to tylko ja taka cycata zostałam :-) to jest straszne!!! nawet normalnej koszuli nie można sobie kupić!!! Mam nadzieję że jak skończe karmić to biust wróci do normalnych rozmiarów ;-)

Ja też mam problem nadmiaru.
Nie mogę stanika dostać. A jak już jest to kosztuje 150zł :-(

Właśnie a co z tymi kolczykami,ja planuje dopiero w maju żeby nie trza było ubierać czapki bo wiadome że coś tam zawsze boli to uszko:eek: a wy co o tym sądzicie:sorry:

Ja powiem szczerze, że mi się nie podoba u mluszków jak mają kolczyki.
Myślę, że powinno się przekłuwać uszka, jak dziecko samo wyrazi taką chęć.
Ale to moje zdanie :-D

Jej! Nie wiem jescze o co chodzi, ale tulę....

A mam pytanko dziewczynki. Bo ja mam jutro urodzinki i w sobote zakonczenie roku, i z tej okazji chcemy isc gdzies sie pobawic z klasą. Wiecie może przez ile czasu nie mogłabym karmic, jakbym sobie coś alkoholowego wypiła?? Jakos tak mam ochotke, bo juz prawie 1,5 roku nie piłam :-D Troszke to głupie, ale tak sobie mysle, ze moge raz zaszalec... .

Ja piję alkohol. ale tak:
Wieczorem po karmieniu pozwalam sobie czasem na 1/2 lampki wina, kieliszek czegoś 40% albo szklaneczkę piwa. Wiem, że do następnego karmienia jest dużo czasu, a ilość alkoholu znikoma.

Jak idę na imprezę to odciągam wcześniej mleko tak, żebym miała przynajmniej do godz. 15 następnego dnia. A potem od rana ściągam do końca tak 2-3 razy.
Ale też uważam z ilością!!!

U nas dwie nocki gorsze. Hulanki ok 3-5, ale już wiem od czego.
Od sałatki śledziowo czosnkowej i od zębów.
W wózku dalej awantury, aż się odechciewa wychodzić.
Chusta przyszła i przetestowana - dzidzia zadowolon, że hoho.
Wrzucę potem foty.

BUZIAKI

Ostatnia edycja:
Do góry