reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

:-):-) Magdziunia dziękuje Ci za to!!!!!!!;-):-):-) myślałam że to tylko ja taka cycata zostałam :-) to jest straszne!!! nawet normalnej koszuli nie można sobie kupić!!! Mam nadzieję że jak skończe karmić to biust wróci do normalnych rozmiarów ;-)
Taaaaaaaa ... później będą takie medaliony wisiały ... o Czarna kiedyś pisała o orderach macierzyństwa.

Dziewczyny czuje się fatalnie mój jest na nocce ja siedze i rycze jak mi nie minie opisze na zmknietym jutro , pojutrze nie wiem jak sprawy sie potocza narazie czuje ból i żal:-(mam nadzieje ze wszystko sie odmieni bo przeciez nie moze byc zawsze kolorowo jednak ja mam swoje zasady i napewno wiekszosc z was jak nie wszystkie przyznalyby mi racje narazie tyle... musze dojsc do siebie i porozmawiac z mezem mam nadzieje ze sie opamieta jak nie to niewiem bo ja wielu szans nie daje najwyzej znow bede sama:-:)-:)-(
Minisia trzymaj się i będzie dobrze - musicie porozmawiać.

magdziunia,ula to ciciolindy z Nas,ja z 75B wskoczyłam na 85C w porywach D:rofl2: też mam problemy z ciuszkami,nie we wszystko mi te moja zwisy wchodzą,ale M się podoba:-D;-),tylko co to potem będzie,a skóra już też nie taka jędrną:eek:
Boshhhhhhhhh .... ja to mam 90D nie mogę patrzeć już na cycochy i na falujący brzuch.

Magdziunia - czemu już o 4 wstajesz???? ja o 5:20, ale i tak jest ciężko ...
Aniu mój syn upodobał sobie tą godzinę na pobudkę.
Jak byłam na macierzyńskim i urlopie to spał nawet do 6.00

Ja po pracy już dziś na szczęście skończyłam po 13.00
Właśnie będę karmić małego a później jakiś obiadek dla nas i do kościółka się wybieramy dziś wyspowiadać.
Zmyka na razie.

reklama
Ania czołga się, fajnie jak widac ze robota idzie
dorotko zmykaj do wyrka
Kasiu odpoczywaj
moli ale chociaż zaszczepiony. Plotki to się szybko roznoszą
kate to pogratulować z praca

My po jednym spacerku, na spacerku w mieście zjadłam frytki a teraz wcinam loda i siedze z laptopem w altance, a misiu spi ładnie.

Malena - jaką masz chustę i jak ją wiążesz?? mi znowu chusta chodzi po głowie ...
Na razie próbuję wiązaie krzyżowe. A mam chustę lnianą wiązaną 4,6m.
O taką: Lniana chusta wiązana ZIEMIA 4,6m (nosidło) (611571641) - Aukcje internetowe Allegro

W każdym razie znow dzwonili z tamtej agencji gdzie byłam na samym początku z pytaniem, czy się nie rozmysliałam i jestem dalej zainteresowana, no i koleżanka ich podpytała i podobno bardzo im zależy, żebym przyszła... Idę w pon. na ostateczne ustalenia. Jak się zgodzą na moje war. finansowe i dostanę fajnych klientów to chyba się zdecyduję :)

kate fajnie tak móc wybierać w pracodawcach :tak:

Cycolindy! Ja noszę 75F :-( a było D

Kurde!!

Napisałam i się skasowało!! grrrrr....
Moli - Ciii..pracuję pilnie!! a BB to tak ukradkiem :-p:-p:-p czemu nie dała Ci zwolnienia ??
Ppatqa - oj fajnie jak widać postępy!!
Dorotka - a może Oliwka akurat pośpi!!
Malena - i jak chusta?? łatwo się wiąże?? to jest elastyczna??
Magdziunia - 4 brrrr.. tyle, że ja mam 2 pobudki w nocy tak czy inaczej :wściekła/y:
Kate - no no!! to rozrywana jesteś!!

A ja już po pracy :-) czekam na M i idziemy ze znajomymi na spacerek :-) weekend majowuy już wkrótce !! jedziemy do Zakopanego. będą też moi rodzice, więc zajmą się trochę Szymkiem...a my ze znajomymi mamy zaplanowany wypad w górki!! raz na nóżkach, a raz narty.... a rodzice spacerki z Szymciem..no mój tata może sobie na Kasprowy w jakiś dzień wyskoczy....już się doczekać nie mogę!!

Na razie próbuję wiązaie krzyżowe. A mam chustę lnianą wiązaną 4,6m.
O taką: Lniana chusta wiązana ZIEMIA 4,6m (nosidło) (611571641) - Aukcje internetowe Allegro

Cycolindy! Ja noszę 75F :-( a było D
Chusta fajna.

O masz ;-) witaj w klubie.

A ja już po pracy :-) czekam na M i idziemy ze znajomymi na spacerek :-) weekend majowuy już wkrótce !! jedziemy do Zakopanego. będą też moi rodzice, więc zajmą się trochę Szymkiem...a my ze znajomymi mamy zaplanowany wypad w górki!! raz na nóżkach, a raz narty.... a rodzice spacerki z Szymciem..no mój tata może sobie na Kasprowy w jakiś dzień wyskoczy....już się doczekać nie mogę!!
Aniu to wyjazd zapowiada się cudownie - góry, narty ... troszkę zazdroszczę.

Ja siedzę i wcinam lody :-p:-D tylko ciiiiiiii :-D oglądam fajny film na HBO o tytule Plaga.
W małym miasteczku Haven w Luizjanie ginie mały chłopiec a woda w rzece zamienia się w krew. I tak zaczyna się początek serii zdarzeń, które przypominają 10 starotestamentowych plag.

Bardzo ciekawy film i trzyma w napięciu - troszkę jakby horrorowaty.

magdziunia ja juz plage ogladałam

jejku teraz ja się zastanawiam nad chustą, ale musiała bym mnajpierw gdzies zobaczyć jak to się sprawdza.

My juz po basenie, maly zadowolony, najadł się i śpi

kurcze jak was tak czytam to przypominaja mi sie czasy ciazy kiedy kazda chwile tu spedzalam bylam na biezaco i ta atmosfera a teraz nie mam czasu do was zajrze nie wiem co u was czytam ale nie wiem co i jk a to smutne :-(
Dorotka grzeczna mi tam;-)
Moli nieły numer
Kate28 fajnie masz a tak wogóle czym się zajmowałaś i co teraz bedziesz robiła??
A ja jeszcze przed zebraniem i oficjalnym nadaniem mi LIDERA teraz jednak mam duze obawy i chyba zrezygnuje bo nie bede pracowac w takiej atmosferze i z takimi falszywcami na tak odpowiedzialnym stanowisku:baffled:niech kto inny sie meczy a ja cichutko bede robila swoje :eek:

Aniu zazdroszcze !!!!!!!!!moi rodzice nawet jak wracam z nocki nie wezma malej do siebie zebym pospala tylko sama kimam z czestymi przerwami bo mi nieda pospac mala ostatnio tylko mama weszla spytac co tak placze a ja akurat mleko jej robilam i myslicie ze ja wziela zebym sie polozyla?? nie!!bo po co:-(co chcialam to mam.
ALE WYJAZDU ZAZDROSZCZE
teraz pewnie jutro zajrze do was dopoludnia a potem przed nocka za 2 dni :-(
Przepraszam jak kogos post nie opisalam ale nie mam sil wiecie uszlo zemnie powietrze i chec do zycia:-(POZDRAWIAM GORACO I BUZKA

Co u AGAMIR????a co z MARMA?? o co chodzi z ta @

Minisiu ach przykro mi, że twoi rodzice tak się zachowują.
Potrzebujesz odpoczynku jak nic.

A z pracą jako Lider, to jeśli tak zdecydowałaś to dobrze.
Sama wiesz najlepiej jak będzie.

Aga dawno się nie odzywała i mam nadzieję, że u niej wszystko dobrze jest.

Zmykam spać już - tylko do końca obejrzę ten film.

reklama
Do góry