magdziunia
Październikowa Mama'08
Taaaaaaaa ... później będą takie medaliony wisiały ... o Czarna kiedyś pisała o orderach macierzyństwa.:-):-) Magdziunia dziękuje Ci za to!!!!!!!;-):-):-) myślałam że to tylko ja taka cycata zostałam :-) to jest straszne!!! nawet normalnej koszuli nie można sobie kupić!!! Mam nadzieję że jak skończe karmić to biust wróci do normalnych rozmiarów ;-)
Minisia trzymaj się i będzie dobrze - musicie porozmawiać.Dziewczyny czuje się fatalnie mój jest na nocce ja siedze i rycze jak mi nie minie opisze na zmknietym jutro , pojutrze nie wiem jak sprawy sie potocza narazie czuje ból i żal:-(mam nadzieje ze wszystko sie odmieni bo przeciez nie moze byc zawsze kolorowo jednak ja mam swoje zasady i napewno wiekszosc z was jak nie wszystkie przyznalyby mi racje narazie tyle... musze dojsc do siebie i porozmawiac z mezem mam nadzieje ze sie opamieta jak nie to niewiem bo ja wielu szans nie daje najwyzej znow bede sama:--
-(
Boshhhhhhhhh .... ja to mam 90D nie mogę patrzeć już na cycochy i na falujący brzuch.magdziunia,ula to ciciolindy z Nas,ja z 75B wskoczyłam na 85C w porywach Dteż mam problemy z ciuszkami,nie we wszystko mi te moja zwisy wchodzą,ale M się podoba
;-),tylko co to potem będzie,a skóra już też nie taka jędrną
![]()
Aniu mój syn upodobał sobie tą godzinę na pobudkę.Magdziunia - czemu już o 4 wstajesz???? ja o 5:20, ale i tak jest ciężko ...
Jak byłam na macierzyńskim i urlopie to spał nawet do 6.00
Ja po pracy już dziś na szczęście skończyłam po 13.00
Właśnie będę karmić małego a później jakiś obiadek dla nas i do kościółka się wybieramy dziś wyspowiadać.
Zmyka na razie.