Mama Maksa
październikowa mama
niestety u mnie też, ale teraz to już napewno;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

:-(
moja niunia ma 38,7 goraczki!!!!!!!!!!!mam nadzieje ze to zabki:-(bo tak jest pogodna, obudzila sie jak nigdy o tej godzinie i sie smieje wiec chyba ok
dobra mykam nyny DOBRANOCWitam z rana - pogoda zapowiada się cudownie.
Lecę zaraz pod prysznic się pucować, bo dziś wielki dzień.
Ufff ... to już dziś :-)
Czarna spóźnione życzonka - dużo zdróweczka i pomyślności, spełnienia marzeń i dużo radości.
Pociechy z dzieci i cudnych chwil z mężem.
Dobra mykam :-)
No ale jakoś i tak budziłam się w nocy jak słyszałam jak się przekręca i to ja w nocy usłyszałam że się obudził i to jeszcze zanim zaczął płakać. Matki to mają absolutny słuch
Generalnie dzień zaliczam do jak najbardziej udanych a imprezkę imieninową tatusia za jeszcze bardziej udaną
Jedynie co to od tego niekarmienia mam wrażenie że mi piersi zaraz odpadną. Nie dość że bolą to mam wrażenie że ważą z tonę. No ale mam nadzieję że to szybko minie.
Potem do stajni a późniejszym popołudniem do znajomych na winko i szparagi
Ja to teraz normalnie w alkoholizm wpadnę
a wino to po prostu uwielbiam 
Madziu pewno przcyztasz to dopiero wieczorkiem, ale UDANEJ IMPREZY, no i najważniejsze życzę żeby Sebcio dzielnie się spisał w pierwszym ze swoich najważniejszych dni w życiu. :-)Witam z rana - pogoda zapowiada się cudownie.
Lecę zaraz pod prysznic się pucować, bo dziś wielki dzień.
Ufff ... to już dziś :-)
Czarna spóźnione życzonka - dużo zdróweczka i pomyślności, spełnienia marzeń i dużo radości.
Pociechy z dzieci i cudnych chwil z mężem.
Dobra mykam :-)

Szynkowi gadule "bubu całuski"!
... kasa przyszła więc dziś kupimy coś co działa. Cycek wygląda, że unormowany (jeszcze raz dzięki za rady!), ale jutro śmigniemy się do rodzinnej, bo jeszcze o nas zapomni

Zdrzemnęłam się na Kubicy ponad godzinkę. Napawamy się ciszą z Bartkiem i on też ma dziś dryg do spania.
a w pracy ploty poszły ;-). Wesołej imprezy! U nas dla odmiany snooker od rana do wieczora, też nic obejrzeć nie można 
i tak mnie kusi 

Miałam prasować, ale chyba wieczorem jednak się zbiorę.