reklama
Izabelka
Oski i Wercia
witam sie z wami wieczorowa pora, moje wszystkie troje dzieci spia
mąż byl dzielny i padl jako ostatni o 20
a ja film obejrzalam i zasiadlam poczytac co u was
Kubusiu i Tosieńko sto lat na 9 miesiecy!!! duzo usmiechu

bylismy na grilu jak juz pisalam ale wcale mi sie nie podobalo, bo za maluchami latalam; wyobrazcie sobie same ciotki a nikomu nie chcialo sie wziasc chociaz jedno ode mnie i zabawic; Oskar ciagnal na palc zabaw (sami starzy to wcale sie nie dziwilam) ; Wera marudna bo spiaca; mąż grila obracal-bo babcia prosila i tak sama sobie bylam; super
dopiero jak mala zasnela, to moglam spokojnie pobawic sie z synem
kielbaske w biegu pochlonelam i stanela mi na zoladku
M spi bo rano na ryby chce jechac nad Wisle-pierwszy raz; niech jedzie, moze zadowolony bardziej z zycia bedzie ;-) i jutro na grila do moich idziemy na dzialke;przynajmniej wiem,ze moj brat zajmie sie oskim, a mama w razie czego Wercie zabawi;
Andula to juz niedlugo ....dobrze pamietam,ze w Szczecinie mieszkacie/bedziecie mieszkac?

mąż byl dzielny i padl jako ostatni o 20

Kubusiu i Tosieńko sto lat na 9 miesiecy!!! duzo usmiechu

bylismy na grilu jak juz pisalam ale wcale mi sie nie podobalo, bo za maluchami latalam; wyobrazcie sobie same ciotki a nikomu nie chcialo sie wziasc chociaz jedno ode mnie i zabawic; Oskar ciagnal na palc zabaw (sami starzy to wcale sie nie dziwilam) ; Wera marudna bo spiaca; mąż grila obracal-bo babcia prosila i tak sama sobie bylam; super
dopiero jak mala zasnela, to moglam spokojnie pobawic sie z synem
kielbaske w biegu pochlonelam i stanela mi na zoladku

M spi bo rano na ryby chce jechac nad Wisle-pierwszy raz; niech jedzie, moze zadowolony bardziej z zycia bedzie ;-) i jutro na grila do moich idziemy na dzialke;przynajmniej wiem,ze moj brat zajmie sie oskim, a mama w razie czego Wercie zabawi;
Andula to juz niedlugo ....dobrze pamietam,ze w Szczecinie mieszkacie/bedziecie mieszkac?
Tosieńko i Kubusiu 100 lat!!!
Andula ja również uwielbiam poleskie morze.Ciesz się że w tym roku tam pojadę.
Do nas dziś teście przyjechali i całe popołudnie spędziliśmy na działce,wieczorkiem przyszliśmy do domu.
Jeśli chodzi o weekend majowy to jedziemy do mojego kuzyna( oni mają córcie młodsza o miesiąc młodszą od Maksa) tam przyjedzie jeszcze jeden mój kuzyn z żoną.Oni mają duży dom i piękny taras więc jak tylko będzie pogoda to na powietrzu będziemy siedzieć,chłopaki pewnie będą pić a my plotkować. A w niedziele może uda mi się mojego D wyciągnąć do mojej przyjaciółki
Andula ja również uwielbiam poleskie morze.Ciesz się że w tym roku tam pojadę.
Do nas dziś teście przyjechali i całe popołudnie spędziliśmy na działce,wieczorkiem przyszliśmy do domu.
Jeśli chodzi o weekend majowy to jedziemy do mojego kuzyna( oni mają córcie młodsza o miesiąc młodszą od Maksa) tam przyjedzie jeszcze jeden mój kuzyn z żoną.Oni mają duży dom i piękny taras więc jak tylko będzie pogoda to na powietrzu będziemy siedzieć,chłopaki pewnie będą pić a my plotkować. A w niedziele może uda mi się mojego D wyciągnąć do mojej przyjaciółki
Ostatnia edycja:
Izabelka
Oski i Wercia
Haszi :-):-):-)

ja mam slaba glowe i mi jedno piwko wystarcza, ekonomiczna jestem ;-) w chwilach najpiekniejszej mlodosci moglam wypic 3 ale to na dyskotece,ze wytanczylam i na drugi dzien mega kac :-)
moj maz dzwonil,ze wraca z ryb, bo kuzynowi sie wedka zlamala-na Wisle łowili, wiec wstal o 5 i po 7 wraca,mi by sie nie chcialo
dzeci jak skowronki, ja racze sie kawa
słonko świeci ;-)

ja mam slaba glowe i mi jedno piwko wystarcza, ekonomiczna jestem ;-) w chwilach najpiekniejszej mlodosci moglam wypic 3 ale to na dyskotece,ze wytanczylam i na drugi dzien mega kac :-)
moj maz dzwonil,ze wraca z ryb, bo kuzynowi sie wedka zlamala-na Wisle łowili, wiec wstal o 5 i po 7 wraca,mi by sie nie chcialo

dzeci jak skowronki, ja racze sie kawa

pabla27
Fanka BB :)
witam, u nas nocka lepsza dziś, wyspałam się w końcu,
ja dziś do 14:00 sama,potem przyjeżdża M i znajomi i lecimy do parku na kielbaskę z grila:-):-)
ja kiedyś miałam słabą głowę, teraz jakoś lepiej, potrafię czasem wypić butelkę wina i czuję sie ok

ja dziś do 14:00 sama,potem przyjeżdża M i znajomi i lecimy do parku na kielbaskę z grila:-):-)
ja kiedyś miałam słabą głowę, teraz jakoś lepiej, potrafię czasem wypić butelkę wina i czuję sie ok

survivor26
Mamy lipcowe'08
Taka piękna pogoda a tu widzę, że wczoraj wszyscy cały dzień przed kompami - przynajmniej po liczbie postów sądząc
Myśmy wczoraj zaliczyli piękną wycieczkę na Opolszczyznę
Byliśmy tutaj: Witamy na stronie CTN Moszna - Zamek, a za powrotem zaliczyliśmy jeszcze jeden równie piękny, acz kompletnie zruinowany zamek - mój M pasjonuje się architekturą i wyszukuje takie zapomniane zabytki
Bardzo fajnie było gdyby nie humory małej, a właściwie brak humoru przez ten cholerny katar
Dziś jest jeszcze gorzej, zaczyna kaszleć, M ją chyba doprawił, bo sam też znowu chory, a ja jak zwykle na stanowisku siostry oddziałowej
No ale grunt, że uciekliśmy z miasta - w domu marudy byłyby takie same, a tak kawałek świata zobaczyliśmy;-) Dziś pewnie siedzimy na tyłku w domu, chyba że uda mi się mój szpital na perfyeriach na spacer wypchnąć - bardziej chorzy już nie będą, a przynajmniej się czymś zajmą zamiast mękolenia

Tosia, Kubuś - sto lat!

Myśmy wczoraj zaliczyli piękną wycieczkę na Opolszczyznę

No ale grunt, że uciekliśmy z miasta - w domu marudy byłyby takie same, a tak kawałek świata zobaczyliśmy;-) Dziś pewnie siedzimy na tyłku w domu, chyba że uda mi się mój szpital na perfyeriach na spacer wypchnąć - bardziej chorzy już nie będą, a przynajmniej się czymś zajmą zamiast mękolenia

Tosia, Kubuś - sto lat!
Andula
Dzien dobry
Mnie migrena kur....sko meczy :-
no:
juz jestem po czterech tabletkach czuje sie nie przytomna:-(Ladna pogoda chcialabym gdzies pojechac a tu bol nie do zniesienia
M tak w nocy chrapl ze myslalm ze go zabije normalnie jestem gotowa przepowadzic go do innego pokoju
Wrocili z Miskiem o 20:30 Mis podobno zabawial towarzystwo tanczyl przy muzyce az jedna kolezanka wyszla z imprezy i powiedziala ze musi isc do sklepu cos mu kupic
Milego slonecznego dnia:-)

Mnie migrena kur....sko meczy :-

M tak w nocy chrapl ze myslalm ze go zabije normalnie jestem gotowa przepowadzic go do innego pokoju

Milego slonecznego dnia:-)
Izabelka
Oski i Wercia
Andula zrob sobie kawe rozpuszczalna z 1,5 lyzeczki i wcisnij cytryne, moze pomoze; fakt mi pomoglo jak mialam poczatki migreney, ale moze akurat
za duzo tabnletek nie bierz bo oslabiasz zoladek i jest jeszcze gorzej...,jakie łykasz?
moi rodzice mnie zaskoczyli, nie pamietam czy pisalam,ze auto kupili i przyjechali rano na kawe, wzieli Oskara. bo idziemy potem na dzialke
mala zaraz spac pojdzie to spokojnie sie wyrobimy ;-)

moi rodzice mnie zaskoczyli, nie pamietam czy pisalam,ze auto kupili i przyjechali rano na kawe, wzieli Oskara. bo idziemy potem na dzialke

reklama
Andula
Izabelka dzieki juz wyslalam M aby mi zrobil
.Migrena jest straszna mam nadzieje ze sie lepiej poczuje i pojedziemy do centrum
Biore Solpadeine
Izabelko tam my ze Szczcina
Beaa jestes mloda pojdziesz do pracy beda dwie wyplaty i napewno z M dostaniecie kredyt na wymarzony dom
:-)
Milego grillowania

Beaa jestes mloda pojdziesz do pracy beda dwie wyplaty i napewno z M dostaniecie kredyt na wymarzony dom

Milego grillowania

Ostatnia edycja: