reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
Dobrej nocki dla Ciebie i dzidziusiaDobra, ja ide sie polozyc do lozeczka i puscic sobie nowe odcinki lost-ktore mi sie sciagnely.. do juterka![]()

wiktoria12
Cwicz cwicz ja jak M był w domu to schudłam 4 kilo ale cwiczenia były codzienieznowu jak zaglądam to wszystkie gdzieś pouciekały
Oliwka usypia więc ja szperam po necie.A jak uśnie to ja mykam ćwiczyć![]()
poważnie schudłaś 4 kilo?????? no to ja sie biorę ostro do gimnastykiCwicz cwicz ja jak M był w domu to schudłam 4 kilo ale cwiczenia były codzienie

wiktoria12
Poważnie przed przyjazdem M ważyłam 62 kg a po wyjeździe 57 kg
witam wieczorkiem
madziulanatasza szkoda że nie wpadliście :-
-
-(ale z drugiej strony ja już o 14 wybyłam z domu a wróciłam o 19

anka ale fajnie że jesteś super bo tęskniłyśmy

wiktoria ja mam biust 75 DD ale przywiązana jestem do niego na maxa(fajnie żeby po tych trzech ciążach był jeszcze tak jędrny jak przed
)
patrysia chwal się na tajnym nowymi tipsami

wiktoria próby nocnej nie było
było co prawda 2 razy ale inaczej
no a ja byłam z dziećmi w galaxy się polansować jak to mówi adam .Antek został z piotrem w domku a my poszaleliśmy na zakupach tatuś ich był sponsorem zakupów dzieci przeszczęśliwe jula bogatsza o sandałki oczywiście różowe z księżniczkami różowe spodenki 3/4 różowe okulary i biały daszek adam sandały spodenki 3/4 koszulkę wisior(bo to maniak gadżeciaż)no a potem julia jeszcze kulki zaliczyła i wszyscy happy

ja dla antka wypatrzyłam w h&m fajne spodnie na lato i koszulkę w cubusie fajny sweterek i bluzę ale muszę czekać na kaskę niestety
a dla siebie w trollu widziałam fajne spodenki no marzenie ale to za -20 kg

madziulanatasza szkoda że nie wpadliście :-

anka ale fajnie że jesteś super bo tęskniłyśmy

wiktoria ja mam biust 75 DD ale przywiązana jestem do niego na maxa(fajnie żeby po tych trzech ciążach był jeszcze tak jędrny jak przed

patrysia chwal się na tajnym nowymi tipsami

wiktoria próby nocnej nie było

no a ja byłam z dziećmi w galaxy się polansować jak to mówi adam .Antek został z piotrem w domku a my poszaleliśmy na zakupach tatuś ich był sponsorem zakupów dzieci przeszczęśliwe jula bogatsza o sandałki oczywiście różowe z księżniczkami różowe spodenki 3/4 różowe okulary i biały daszek adam sandały spodenki 3/4 koszulkę wisior(bo to maniak gadżeciaż)no a potem julia jeszcze kulki zaliczyła i wszyscy happy

ja dla antka wypatrzyłam w h&m fajne spodnie na lato i koszulkę w cubusie fajny sweterek i bluzę ale muszę czekać na kaskę niestety

wiktoria12
Malinka nocne cwiczenia codziennie a jeszcze lepiej jak piszesz że 2 razy było i te 20 kg szybko pujdą w niepamnęc.A tak swoją drogą to dobrzy jesteście jak dwa razy byłło
wiktoria my wczoraj 3 razy zaliczyliśmyMalinka nocne cwiczenia codziennie a jeszcze lepiej jak piszesz że 2 razy było i te 20 kg szybko pujdą w niepamnęc.A tak swoją drogą to dobrzy jesteście jak dwa razy byłło

reklama
wiktoria12
Jak wy to robicie że 3 razywiktoria my wczoraj 3 razy zaliczyliśmy![]()

Podziel się: