reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dobre kawaly:-D:-D

A ja mam na obiadek rosolek z wczoraj wiec luzik ale kawke bym wypila za oknem szaro i sama ta pogoda nie wie co chce:crazy:
Poloze Laure a potem na zakupoki trzeba jechac bo w domu nic nie ma:-D

reklama
Ja na chwilke, w trakcie jedzenia zupki:tak: w przerwie w prasowaniu:-D

Już 3 godz prasuje:szok:2 filmy zdążyłam obejrzec:szok::-D
medeuska a Ty jestes u mnie w srode pamietasz :-D:-D:-D;-)
Ja pamiętam...:-D mój gin jest popoludniu, to chyba przyjade do Ciebie przed wizytą u niego:tak: A kochana, bedziesz miała czas i ochotw żeby mi zrobic tipsiki czy nie bardzo?:-D

Witam,we mnie trochę życia wstąpiło,wyobrażcie sobie ,że ja juz z gminy wróciłam wszystko załatwiłam i póki co mogę się odprężyć :tak::tak::tak::tak::tak:Po południu tylko swoje dochody znajomej księgowej zaniosę ,to do jutra mi to zrobi i wyślę :tak: AS- Kubusiowi dużo zdrówka życzę:-)BOIRĘ SIĘ ZA ZUPKĘ SEROWĄ CIUTKĘ ZMODYFIKOWANY PRZEPISIK MALINKI ZUPKA PYCHA:-D
Do mnie jakoś zupa serowa nie przemawia.... i nawet nie chce mi sie jej zrobic na spróbowanie.... kiedys jadłam gotowa serową gorcy kubek i mi nie smakowala ani troche:baffled:

a mój gangreniak nie śpi a ja mam tyle roboty no i na tajnym chciałam ci patrysia napisać.........
laski słyszałyście piaska ....chodź,przytul,przebacz.....??????????????no odpływam......
świetna:tak:

Tak sucham sobie piosenki PAULLA,,OD DZIS i napisze te słowa piosenki w sms do M:tak:
Też super pioseneczka:tak:

Dobra ide dalej prasowac, zupke sobie zjadłam, moge dalej zapieprzac...:-D juz miw brzuchu burczało:-p

A dzisiaj mam kalafiorową:tak::tak:

Później wpadne na tajny poczytac co tam Patrysia pisała.... teraz juz nie dam rady..:eek: bo net mi jescze chodzi jakby mu sie nie chciało:eek:

ja biegiem po jule a ona jeszcze zostaje bo obiad je:szok::szok: no i dobrze się bawią:szok::szok::szok::szok:
madziula ja też jestem ciekawa ile ważę czy schudłam????????????????chyba sobie wagę kupie:baffled::baffled::baffled:

A ja jeszcze tylko dodam, że mam już prawie dietowy półmetek. Szósty dzień. I jeszcze stoję o własnych siłach:-D:-D:-D.
Buziol
luna powiedz mi jak Ty wytrzymałaś tyle dni na diecie kopenhandzkiej??????:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: i jeszcze sie dobrze czujesz????

ja jak śniadania raz nie zjadłam to robiło mi sie słabo i nogi miałam jak z waty,podziwiam Cię.

medeuska zdublowałaś posta jeden po drugim :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Medeuska ,gorący kubek serowa jest ble ,też nie lubię ,a ta mi smakuje:tak::tak::tak:Malinka ,kup sobie ,będzisz trzymała rękę na pulsie:tak:Luna szok normalnie na tej kopenchadzkiej tyle czasu gralulejszyn:-D:-DKawały 1 klasa:-D:-D:-D Lecę do mamy na kawkę ,a potem muszę skosić trawę na podwórku ,to narazie:tak:

A właśnie bym zapomniała zapytać,orientuje sie może któraś z Was czy można dokupić ceratę na krzesełko do karmienia dla dziecka.Bo mi trochę popękała ta cerata w kroku przy pasach,a znając Oliwkę to pęknięcie pójdzie dalej.Sprawdzałąm na internecie i nie mogę nic takiego znaleźć.:sorry:

reklama
Cześć dziewczyny!
Mieszkam w Leeds, ale widzę,że jest dziewczyna z mojego rodzinnego Szczecina.
Jestem z dziećmi w domu od 2005,i już mam serdecznie dosyć. Właśnie dopadł mnie kryzys.
Jestem w obcym kraju,co z tego ,że się dogaduję jak nie mam tu prawdziwej przyjaciółki ani nikogo z rodziny. Jest mi ciężko. Chciałam w tym roku zrobić wreszcie prawko i iść do szkoły na ang.,może jeszcze jakiś kierunek zawodowy. Kiedyś zaczęłam fryzjerstwo, ale tak sobie. Ogólnie męczy mnie już ciągłe sprzątanie, spacerki,zupki. Każda z was to zna...

Do góry