reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Zasypianie to od wczoraj koszmar. Hania drugi dzien ma dzien dziecka hehehe tylko wycieram ja chusteczka,i i kłade spac. Tak mi płacze ze juz sił brak na kąpiele.
Kupiłam dzis zestaw szczoteczek - gryzaków z canpol baby i jest naprawde fajny. Pomasowałam troche dziasełka.
W pracy sobie dłubie swoje i tyle. Juz coraz mniej dzwonie do domu i nasze porane rozstanie nie są juz taie płaczliwe ( z mojej strony hehehe)
Pozdrawiam

reklama
Kate i jak po rozmowie?
Małaulka może Lenka amatorka konkretów. Piszą, że koło półroku dzieci mogą mieć większy apetyt na treściwe mleczko, a na cycu, to nocne bardziej tłuste.
Evelajana ja to mam zawsze kłopot z prezentem dla męża :eek: Niby znamy się tyle lat, a tu zawsze zonk :sorry:
Mama Maksa impreza z przygodami, ale niedługo będą się z tego śmiać. Zdrówka!!!
Dorota grunt to udane zakupy, zawsze humor poprawią. Też myślę, że niania Oli nie zarazi. Kichać na nią chyba nie będzie i ręce niech częściej myje.
Czarna oby wszystko było dobrze i powrót do domu jak najszybciej się da.
Minisia szkoda, że to nie ząbki. Mnie też zawsze gorączka martwi i liczę, że to już.
Kaka śliczna akrobatka z Hani. Bartek tylko w jedną stronę się obróci, a Hania już samowystarczalna :-D
Magdziunia super, że dobry humor po imprezce i Sebcio ładnie się zaprezentował. Czekamy na fotki!

A ja dzień w domu. Trochę poprasowałam. Zrobiłam z Martynka babeczki z szynką i serem. Trochę telewizji. Liczę, że jutro już wybędę z chałupki, bo osiwieje, ale dmuchało ostro. Prania nie zrobiłam, bo bym musiała po osiedlu gonić ;-)

pierwszy raz widzę aż takie pustki na BB:szok:

MOLI no to wekend mialas udany :-)

Ja zla jak osa na G ale to zadna nowosc :-(
Jejku jak ja go nienawidze MASAKRA no i koniec bo szczepic sobie na niego jezyka a raczej palcow i szkoda klawiatury :-)

Oli Nie podoba sie jak zwykle nowy smoczek.Bardzo dlugo spala po spacerze Tak za godzinke kapanie i spanie Ja moze m jak milosc zobacze Ciekawe jaka dzis bedzie nocka

Moze zeczywiscie jej jest goraco bo jak wstane do niej w nocy i wychodzac do kuchni czuje jaki zaduch mam w sypialni Zostawiam na chwile drzwi otwarte aby troche powietrza weszlo z mieszkania A przy otwartych drzwiach to ja nie lubie spac

Wlasnie jak teraz dzieciaczki ubieracie do spania ?????????

Wiec wszyscy znajomi obdzwonieni i nikt nie da rady sie Oliwka zajac :-(
G niby w pracy tez nie moze wziasc wolnego Ja dzwonilam i tez nie bardzo bo mamy sie pilnowac bo ma byc redukcja etatow juz tez o tym slyszalam I wogole nie da rady abym nie przyszla
Niania powiedziala ze napewno przyjdzie Tk strasznie chora nie jest Widzialam ja dzis na dworze wiec moze Oli nie zarazi choc ona i tak nadal ma katar a niania sie wlasnie od niej zarazila Mnie Oliwka tez zarazila

Dobra lece cos porobic Pozamiatac musze I pobawic sie z mala
Juz dzis nie wpadne WIEC MILEJ I SPOKOJNEJ NOCKI I MILEGO DNIA JUTRO

szkoda,że nie udało Ci się załatwić kogos do Oli:-( Nic tylko niania pozostała...
Spokojnej nocki i pracki Dorotko:-)

Karola boski film, a jakie piękne rrrrrrrrrrrr i fikołki, bomba!

no i po imprezie, nawet miło było, impreza w`Zamku Oporowskich (moze ktos zna), katering itepe.
Posadziłam sorki, porki, reszta jutro a teraz pieściuje,y się z synusiem. Jejku pare godzin mnie nie było a juz go chcę schrupać :laugh2:

ale Ci zazdroszczę wyjścia,też bym chciała czasem wypad sobie zrobić i stęsknić się za Mikim,chyba nadszedł u mnie ten etap,zeby wyjść gdzieś,bo inaczej zwariuję:baffled:a i Mikiemu też to zrobi dobrze,bo czasem mam wrażenie,że on mnie też ma dosyć...ciągle tylko mnie widzi...

Witajcie - och chrzcinki się udały, prezentów dużo :-D tylko w kościele Sebcio płakał, bo przestraszył się głośnej muzyki.
No i musiałam wyjść do zakrystii i tam uspokoić małego a w tym czasie ksiądz powiedział parę miłych słów o moim synku.
Także został wyróżniony :-D
Zdjęcia jak to zdjęcia - nie wyszły zbyt dobrze :baffled: - osoba robiąca niezbyt się wykazała.
Ale profesjonalne zdjęcia robił kościelny fotograf.

Postaram się może jedno wkleić :-(

Sebcio ładnie wytrzymał z jedną 1,5 godzinną drzemką.
Mój syncio rozgadał się na całego :-D mamamamma, dadadada, tatatata itp.
Turla się po łóżku - z brzuszka na plecy i znów na brzuszek.
Tylko ząbków brak.

A my rozpoczniemy sezon grillowania :-D w weekend majowy.

no to chrzcinku udały się:-)A Seba pewnie diabełka wypędzał krzykiem;-)czekamy na foty;-)Gaduła mały...coś czuję,że niedługo to sobie nie posiedzimy spokojnie na BB:rofl2:

Kate i jak po rozmowie?
Małaulka może Lenka amatorka konkretów. Piszą, że koło półroku dzieci mogą mieć większy apetyt na treściwe mleczko, a na cycu, to nocne bardziej tłuste.
Evelajana ja to mam zawsze kłopot z prezentem dla męża :eek: Niby znamy się tyle lat, a tu zawsze zonk :sorry:
Mama Maksa impreza z przygodami, ale niedługo będą się z tego śmiać. Zdrówka!!!
Dorota grunt to udane zakupy, zawsze humor poprawią. Też myślę, że niania Oli nie zarazi. Kichać na nią chyba nie będzie i ręce niech częściej myje.
Czarna oby wszystko było dobrze i powrót do domu jak najszybciej się da.
Minisia szkoda, że to nie ząbki. Mnie też zawsze gorączka martwi i liczę, że to już.
Kaka śliczna akrobatka z Hani. Bartek tylko w jedną stronę się obróci, a Hania już samowystarczalna :-D
Magdziunia super, że dobry humor po imprezce i Sebcio ładnie się zaprezentował. Czekamy na fotki!

A ja dzień w domu. Trochę poprasowałam. Zrobiłam z Martynka babeczki z szynką i serem. Trochę telewizji. Liczę, że jutro już wybędę z chałupki, bo osiwieje, ale dmuchało ostro. Prania nie zrobiłam, bo bym musiała po osiedlu gonić ;-)

u nas tyż strasznie dmuchało...masakra brrr

Miki wkońcu usnął,drugi raz sam w łóżeczku:szok:miział sie pieluszką i paluszkiem po buźce,podobnie jak ja jak byłam mała:rofl2:słodko to wygladało...tylko martwi mnie stan podgoraczkowy,popołudniu pocił się,teraz też:-(jak jutro będzie tak samo,to chyba pójde z nim do pediatry:-( a jutro jadę z tym swoim "ciążowym zwolnieniem" korektę robić:laugh2::rofl2:jak mi się nie chce,jakoś nie lubie jeździć sama z Mikim samochodem:baffled:
Dobrej nocki dziewczyny i maluszki...lecę na inne wątki;-)

Czarna - świetne wieści!!!! Super że z Laurą już w porządku,a męża masz fantastycznego!!MamaMaksa - hehe...dobre z tym sikaniem w kościele :-) ale wiesz co?? ja tak trochę miałam na początku... dokładnie druga paczka Pampersów (Szymon miał 2 tygodnie) i co drugiego Pampersa przesikiwał...już na wszystkie sposoby sprawdzałam czy dobrze założony, czy siusiak w dół, a i tak przesikiwał..dopiero jak paczka sie skończyła i kupiłam nową to problem zniknął.

Czarna - to będąc w szpitalu musicie czekać aż będzie wolny termin na USG ?? u nas w szpitalu każdemu dziecku od razu robia USG głowy, jamy brzusznej i nerek niezależnie z jakiej przyczyny znalazło się w szpitalu ...

Dorotko... - nie przejmuj się.. Szymek też się budzi... :-( w dzień ma sporo drzeek, ale zauważyłam, że niezależnie czy w dzień dużo śpi, czy mało to nocki sa takie same

:-)No wiec tak na poczatek wiesci od Blond!!
narazie sie nie przeprowadza bo nie pamietam upss ale nic powaznego:zawstydzona/y:
Miala kompa zepsutego ale jak juz bedzie naprawiony sie odezwie pozdrawiam was goraco:-)

Ja na nocke nie poszlam bo wzielam sobie opieke a co!! raz nie zawsze hehe

Czarna wracajcie szybciutko trzymam kciuki za wyniki!!!
Dorotka moja mala ubieram w pajaca z bawelny i tak kima ale pod kolderka jeszcze poczekam i bede przykrywac kocykiem:tak:
Wanilia ja jak wracam z pracy to pierwsz co robie to biore niunie i z 10 minut caluje i tule tak tesknie za smerfetka moja no!!!!!!!!!

Magdziunia my juz rozpoczelismy sezon jakie 2 tyg temu:-p
A chrzciny udane?SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moli - to super że weekend udany!!! No i kolejny zapowiada się super!! jak to się powspinają na moście???????? my się wspinamy w skałach, ale na moście??

reklama
Do góry