reklama
ewelinka obie maty śliczne tylko strasznie drogie
ale ta druga bardziej do mnie przemawia
my też mamy leżaczek pożyczony taki z wibracjami i melodyjkami z fisher price i Cypuś lubi w nim siedzieć ale oczywiście nie za długo;-)
ale ta druga bardziej do mnie przemawiamy też mamy leżaczek pożyczony taki z wibracjami i melodyjkami z fisher price i Cypuś lubi w nim siedzieć ale oczywiście nie za długo;-)
Ewelinka:)
jesteśmy rodzicami:)
Drogie jak cholera..wiemewelinka obie maty śliczne tylko strasznie drogieale ta druga bardziej do mnie przemawia
mi też ta fishera bardziej sie podoba..już licytowałam z pięc razy używana ale zawsze w ostatniej sekundzie mnie przelicytowali
bedę się jeszcze czaić..ale jak dziś żadnej nie wygram to chyba kupię nową
Kamylka
Entuzjast(k)a
Tez mam najzwyklejszy.Wychodze z zalozenia,ze dziecku nie mozna na kazdym kroku wobracje,grzechotki i inne duperele serwowac,bo nastepny krok to chyba tylko juz tylko lot na symulatorze lotow,wszystko inne bedzie beeee i malo atrakcyjne;-)Fiona spędza na lezaczku większość dnia, bardzo go lubi, bo może się rozglądac po całym pokoju. Mamy taki najprostszy z regulowanym oparciem i podnózkiem i myślę, że taki wystarczy dziecku.
Nathalie
Fan(ka)
Kamylka wiesz, to już nawet nie o to chodzi. Patrzę z praktycznego punktu widzenia - wolę odłozyć te pieniądze na później i kupić dziecku jakąś fajną zabawkę jak bedzie miało 3-4 latka i bedzie przynajmniej się nią bawić. Takie wymyślne lezaczki to wg mnie bardziej dla rodziców niż dla dzieci. ;-)
Ja na razie nie mam maty i pewnie nie kupie chyba ze ktos nam zrobi prezent
Na razie organizujemy sobie czas na kocyku - bawimy sie grzechotkami, spiewamy, masaże Mackowi robie... Jak musze sie zajac czyms innym do daje go do lozeczka i wlaczam pozytywke albo do wozeczka i wieszam grzechoczace misie nad nim - chwile sie sam pobawi....
Musze mu sporo czasu poswiecac bo szybko sie nudzi jedna czynnoscia, ale puki mam czas wole sie z nim pobawic niz klasc go na macie zeby sam sie bawil...
Jak bedzie pozniej czas pokaze
Na razie organizujemy sobie czas na kocyku - bawimy sie grzechotkami, spiewamy, masaże Mackowi robie... Jak musze sie zajac czyms innym do daje go do lozeczka i wlaczam pozytywke albo do wozeczka i wieszam grzechoczace misie nad nim - chwile sie sam pobawi....Musze mu sporo czasu poswiecac bo szybko sie nudzi jedna czynnoscia, ale puki mam czas wole sie z nim pobawic niz klasc go na macie zeby sam sie bawil...
Jak bedzie pozniej czas pokaze

Ewelinka:)
jesteśmy rodzicami:)
ja wygrałam matę fishera..w końcumoja tych wibracji nie lubi.ale kupke to w leżaczku robi.
Ewelinka oj wiem jak to jest z tymi licytacjamidzisiaj chyba obie się bedziemy czaic bo ja też poluje na mate
![]()
reklama
Podziel się:
. Małpi gaj bardziej kolorowy ale ta druga mata ma więcej zabaweczek.