reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

ale taki fajny mamut by byl z ciebie :)))ciazowy

Wiesz- największy błąd to w ciązy nie mieć w domu wagi. I na dodatek wszyscy dookoła twierdzą,że ładnie wyglądasz. No a co mają powiedzieć babie w ciąży? Że trochę za gruba jest? Ja sama nie widziałam jak mocno przytyłam, bo kupiłam ciuchy ciążowe, które są zawsze luźne. Ważyłam się tylko u lekarza. No a potem te kilogramy same lecą jak dzidzia rośnie. Teraz jak widzę swoje zdjęcia z okresu ciąży, to się zastanawiam jak można było tyle przytyć? Ale wtedy tego nie widziałam. I słuchałam wszystkich, którzy mówili,żeby sobie w ciąży nie odmawiać, bo potem karmiąc piersią i tak schudnę. Nic z tego!!! Nie schudłam.:wściekła/y:

loree, ja chciałabym żebyśmy razem jeździli,ale jego więcej nie ma niż jest:-( I mielismy razem biegać, ale od razu po świętach wyjechał. Czasem zima kiedy był w domu sobie ćwiczyliśmy razem. Tak żeby się porozciągać i w ogóle. Jak się zrobiło ciepło to spacerkowaliśmy sobie (lubi spacery chyba bardziej nić ja, fajnie prawda??:-)). A teraz nie mam z kim:-(

Fajnie, ja kocham spacery. Mój M też polubił, ale nie bardziej ode mnie.

WITAJCIE DZIEWCZYNKI!

Wpadłam na chwilkę, bo jeszcze ta prelekcja przede mną - ale dzień bez BB nie mógł mieć miejsca:tak:

Zaniepokojona
- bardzo mi przykro z powodu testu, ale może jeszcze nic straconego - na wszelki wypadek kciuki trzymam:-)

Loree - no to teraz będziesz śmigac na rowerku - powodzenia:-) ja niestety nie mam roweru:-(

Witaj Eve, Zajączku, Patrysia:-)

Ja też dopiero teraz kupiłam.Czasem nie chce mi się auta odpalać,żeby gdzies blisko pojechać , a na piechotkę to już w ogóle mi się nie chce. Więc rower jest w sam raz. Ale kondycji nie mam. Po pierwszej wyprawie oddechu nie umiałam złapać:zawstydzona/y:

reklama
Kulaszusza - super, że maleństwo zdrowo rośnie - zaglądaj do nas częściej:tak:

Makaronka - ja też moge codziennie oglądać "Dirty dancing":-) powodzenia w czwartek, a na nerwy - to indywidualna sprawa każdego i nie da sie poradzić nic tak hurtowo dla wszystkich - moim zdaniem musisz sobie zafundować coś relaksującego by nie myśleć o tym - super kąpiel z pianką np.:happy:

Witaj Kinguś:-)

ehh.... no ja sie pozbyłam przed chwila pita :-):-):-) i mam to z głowy pomijając gigantyczne doplacenie podatku :confused2:
Kulaszusza super maleństwo! piekne wiesci nam przyniosłaś! :tak:
a pro po Dirty Dancing :-):-):-) jestem uzalezniona od tego filmu!!! normalnie dla mnie klasyk!!! :-) a nastepne to step up 1 i 2 :-)

:tak:Witam po przerwie....;-)
Dokladnie miesiac temu zrobilam test... wyszedl pozytywny. Poniewaz dopiero w sobote potwierdzilismy na 100 %, ze zamieszkala u mnie Fasolka nie pisalam wczesniej- nie chcialam chyba zapeszac, pisac o objawach ktore byc moze okazalyby sie zludne;-) Trudno bylo mi uwierzyc, ze sie tym razem wreszcie udalo... chociaz podswiadomie jeszcze przed zrobieniem testu wiedzialam, ze to musi byc ,, TO'':tak:
Teraz jednak wiemy, ze nasze najwieksze szczescie ma 1.54 cm. Zobaczylismy glowke, oczka, nozki, raczki a miedzy nimi silne i miarowo pukajace serdusio....najpiekniejszy dzwiek jaki do tej pory slyszalam.
Zycze Wam wszystkim Kochane abyscie i Wy wkrotce mogly go uslyszec u swoich Fasolek..I mocno wierze, ze tak bedzie!!:tak:.
A oto nasz Malutek:
DSCN7023.JPG | soozee | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl
Gratuluję!!! Kolejna osoba, która potwierdza,że jednak ma się przeczucia jak pojawia się fasolka! Życzę spokojnych 9 miesięcy!

ehh.... no ja sie pozbyłam przed chwila pita :-):-):-) i mam to z głowy pomijając gigantyczne doplacenie podatku :confused2:
Kulaszusza super maleństwo! piekne wiesci nam przyniosłaś! :tak:
a pro po Dirty Dancing :-):-):-) jestem uzalezniona od tego filmu!!! normalnie dla mnie klasyk!!! :-) a nastepne to step up 1 i 2 :-)

Tak to jest jak się cały rok za dużo zarabia!;-);-);-);-)
Ja nie lubię Dirty Dancing.....:sorry::sorry::sorry:

witam sie kochane po wekendowej przerwie wpadlam tylko na chwilke bo korzystam z neta brata mego bo moj mi padl buu:szok:

Oczywiscie kulalusza serdeczne gratulacje niech sie fasolka zdrowo chowa i rosnie na potege:-D:-D

zaniepokojona bardzo mi przykro z powodu testu moze jeszcze bnie wszystko stracone:confused2::-(

Kochane wybaczcie mi ze nie odpisuje na reszte pytan ale za duzo tego od piatku napisalyscie tyle ze nie dam rady nadrobic:-p:zawstydzona/y:

ja bylam wczoraj na solarium troszke sie przypalilam ale czerwone zejdzie i bede miec ladne brazowe cialko powoli juz zyje wyjazdem takze bede zagladac rzadziej :sorry:ale czekaja mnie jeszcze mega zakupy pranie prasowanie i pakowanie:tak:

buziaczki dla wszystkich kochane trzymajcie sie cieplutko papa:tak::-)

reklama
A to na dobry poczatek. Czy jest tu jakas kobieta ktora nie kocha tego filmu tak jak ja?? Widzialam z jakies 18 razy!!!
YouTube - Patrick Swayze - She's Like The Wind
p.s. jak wkleic bezposrednio video zeby tylko kliknac play jak to robi olusia, trzeba byc zarejestrowanym na youtube??
A myślałam że tylko ja jestem taka pokręcona:-)
Moja złota lista to:
Dirty Dancing, Top Gun, Speed I, - moje filmy z młodości które oglądałam chyba tysiąc razy i zawsze będę do nich wracać:-)
:tak:Witam po przerwie....;-)
Dokladnie miesiac temu zrobilam test... wyszedl pozytywny. Poniewaz dopiero w sobote potwierdzilismy na 100 %, ze zamieszkala u mnie Fasolka nie pisalam wczesniej- nie chcialam chyba zapeszac, pisac o objawach ktore byc moze okazalyby sie zludne;-) Trudno bylo mi uwierzyc, ze sie tym razem wreszcie udalo... chociaz podswiadomie jeszcze przed zrobieniem testu wiedzialam, ze to musi byc ,, TO'':tak:
Teraz jednak wiemy, ze nasze najwieksze szczescie ma 1.54 cm. Zobaczylismy glowke, oczka, nozki, raczki a miedzy nimi silne i miarowo pukajace serdusio....najpiekniejszy dzwiek jaki do tej pory slyszalam.
Zycze Wam wszystkim Kochane abyscie i Wy wkrotce mogly go uslyszec u swoich Fasolek..I mocno wierze, ze tak bedzie!!:tak:.
A oto nasz Malutek:
DSCN7023.JPG | soozee | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl
kochanie!!!!! Serdecznie gratuluję!!!!! Zdrówka i spokojnych 8 miesięcy życzę. :-D:-D:-D:-D Jupiiiii
Mów nam szybko, jak ty tego dokonałaś;-):-D

Do góry