reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
WITAM PO SPACERKU:-)
Ale naskrobałyście wkońcu dotarłam do ostatniego posta:szok::-D:rofl2:
KULASZUSZA gratulacje i oby dzidziuś zdrowo róśł w brzusiu:tak:
AGNIESIAK tak jak pisałam na innym wątku nie teraz to później niestety tak to jest z tymi prawkami:tak:
ZANIEPOKOJONA nie martw sie idz do gina zbadaj się jak nie jest to fasolka to niech on ci pomoże w wyregulowaniu 2 a pomaga to duphostan ale to jest na recepte;-)
WSZYSTKIE DZIEWCZYNKI POZDRAWIAM i dodam że ja też bez BB nie mogę żyć i fakt jest tym że my tu sie nakręcamy,ale co tam ja i tak tu będe siedzieć:-Da kobitki przestańcie mi tu gadać o odchudzaniu super babki z was na pewno są i mi tu przed zafasolkowaniem nie odchudzajcie sie bo to jeszcze przeszkodzi w tym niż pomoże:tak:

Hallo kochane moje:-)
Dwa dni sie opoznia.@..robilam test negatywny:-(
Nic mnie nie boli tylko taka mam ochote na rybe ze jak cholera...hmmm
No coz..jak zwykle nie wieze w cuda!!!w zeszlym miesiacu opznila sie dwa dni i potem przyszla@

Hallo kochane moje:-)
Dwa dni sie opoznia.@..robilam test negatywny:-(
Nic mnie nie boli tylko taka mam ochote na rybe ze jak cholera...hmmm
No coz..jak zwykle nie wieze w cuda!!!w zeszlym miesiacu opznila sie dwa dni i potem przyszla@
Babo... a może jednak:-) Dopóki nie dostałaś @ to jest nadzieja:-) Jak tam dzieciaczki dzisiaj??:tak:

Dzieki Kobietki:-)
Zajaczku - pytasz jak to zrobilam. No powiem szczerze, ze Maz tez mial w tym swoj udzial.:-D.. staralismy sie jednak od listopada... a co bylo inne w tym cyklu... mhm pomysle...
Od jakiegos czasu karmilam Meza pomaranczami i surowa papryka ( za radami Szanownej Babci naszej Hanki:tak: ), oprocz tego Maz bral androvit ( ale to tylko przez 10 dni, wiec nie sadze zeby to tak szybko zadzialalo ). Kochalismy sie jak lubimy i kiedy mielismy faktycznie ochote, nie stosowalismy zadnych akrobacji, nie trzymalam tylka w gorze i nie trzymalismy postu przed dniami plodnymi- jak to radza niektorzy lekarze.
2-3 miesiace temu maz zaczal cwiczyc, wiecej sie ruszac, do pracy chodzic piechotka i nosic luzne gatki ( prace ma siedzaca- przed kompem wiec to wazne, zeby nie przegrzewac jajek :tak:) Z mojej strony na pewno pomoglo to, ze zajelam glowe czyms innym a mianowicie rozpoczelam kurs i lekko to mnie pochlonelo a przynajmniej juz nie rozmyslalam tyle o ciazy...
Przyznam tez, ze stosowalismy testy owulacyjne, ale zaczelam to robic juz cykl wczesniej wiec nie wiem czy to byl akurat ten czynnik wspomagajacy zajscie.
Teraz gdy o tym mysle, moglo tez pomoc to, ze po prostu przytylam. Wczesniej teoretycznie mialam lekka niedowage, a od grudnia przytylam 4 kg - zdrowiej sie odzywiajac.:tak: Ostatnio gdy dzwonilam do gina w Polsce umowic wizyte i pochwalic sie ciaza, to powiedzial ze super bo martwil sie lekko, ze moga byc trudnosci z zagniezdzeniem zarodka przy tak malym endometrium ( wczesniej mi nawet o tym nie wspomnial !! ale moze tak lepiej- bo nie stresowalam sie dodatkowo).
Nie wiem czy cos Wam to podpowie, ale dzis jestem w 8 tygodniu i drugim dniu ciazy i z USG wynika ze Dzidzia jest silna i nic jej nie grozi.
Wiec glowki do gory Kochane... wszystkie kiedys bedziemy tulic swoje skarby:tak:

Wiecie co ja się wsumie namęczyłam dzisiejszym dniem i niechce mi sie robić obiadu zamówiłam pizze:-p
BABO oby @ nie przyszła:tak:;-)

agniesiak ja tez za 1 razem na testach oblalam , takze napewno mąz zda za 2 razem! trzymam kciuki!
andzia pytasz czemu mysle ze to nie fasolka?? bo wieme to poprostu, tak czuje ...
zajączek wymienilas filmy ktore ja tez uwielbiam!! i jeszcze dodam do nich Uwierz w Ducha :tak:
loree moj malz napewno kupi mi jakis samochodzik maly napewno nie nowy bo wiadomo ze napoczatku to strach hehe dlatego nie chetnie da mi prowadzic swoja Krysie:tak::-D

lilu sciska chorasku:sorry:
kingus :*
a ja wlasnie wrocilam z zakupow kupilam sobie sliczne niebieskie baletki, a co;-):laugh2:

reklama
Do góry