reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

a ja dopiero wstałam...Młoda dalej śpi, bo znowu sobie godziny ciszy nocnej poprzesuwała i chodzi spać o 22:baffled: Dziś idziemy do kina jak zwykle, no i jak Młoda pozwoli to może na jakieś ciuchy:tak: Na razie zdjęć nabytku wklejać nie będę, bo to zwykły T-shirt, tyle że większy niż te co mam w szafie i w które jak się okazuje nie wchodzę:wściekła/y:

Renia, super, że M już w domu - szybkiej rekonwalescencji życzymy:tak:

Andula, to może rzeczywiście dowieź już dziury w zębach do PL? Swoją drogą dziwna praktyka, szare plomby w XXI wieku?:szok:

Tosika, a dokumentację zdjęciową Młodego w zbroi zrobiłaś? Musi świetnie wyglądać w takim profesjonalnym stroju...no i tylko mu mamy pozazdrościć, że na głowie stanie, a zorganizuje co trzeba:tak:

My w te upały ubieramy się też w body z krótkim i sweterek cienki albo w body z długim, a od dołu spodenki i skarpetki albo rajstopki i sukieneczka... ale cały czas zastanawiam się, czy małej nie przegrzewam... On się i tak z byle powodu poci, więc cieżko stwierdzić, czy nie jest jej za gorąco:baffled: Czapkę wkładam tylko na wiatr albo dla lansu;-)

Ech, rozespana jestem przez to późne wstawanie - tak to jest jak się dyscyplinę rozluźni:-p Miłego dnia!:-)

reklama
I ja się witam:tak:
Trzymamy kciuki za Kornelka - na pewno będzie świetnym bogiem;-):-)
Surv, tyle spać, toż to rozpusta;-)
Kicrym, no pięknie Kubcio pospał - Olga przeciwnie, pobudki co 2-3 godziny:confused2:
Haszi, super popołudnie mieliście. U nas byli dzieciaci znajomi, więc też było fajnie:tak:
Renia, fajnie, że mąż dochodzi do siebie:tak:

Miłego dnia!!!

i ja się witam, otworzyłam oczy o 08:00:-)
Kasiu - ja Ci współczuję tych pobudek, jak mi młoda się ostatnio budzi z 2-3 razy ( a nie raz jak dotychczas ) i jestem niewyspana:baffled:
Ja dzis dalszy ciąg porządków więc z kina nici....
i pity idę raz jeszcze wysłać z info - korekta - dzwoniłam do urzędu ale okazało się że jak wysyłałam z nip3 to oni to w ciągu mca aktualizaują więc na bank do jutra sie nie dowiem czy wpłynęło.
Pani powiedziała jedna żeby wysłać korektę ,druga żeby nie wysyłać bo na pewno dojdzie, ale wolę wysłać niz potem karę płacić.
Renia - zdrówka dla M!!
haszi - milutkie popołudnie mieliście!
Kicrym - no to się wyspałaś, Surv zreszta też:-)
to ja chyba za grubo ubieram....dół to podobnie jak Wy, ale na górę z reguły jakąś bluzę grubszą.....moze małej za ciepło jest:sorry:

Tez się witamy. U nas pobudka o 5.30, wstałam oczywiście zła bo ja oczywiście wcześnie spać iść nie mogę i ciut niedospana jestem.
Za to jak zwykle w zdenerwowaniu sporo porządków porobiłam więc nie ma tego złego.... No i humor dzięki temu się poprawił.:-) W dodatku tak pięknie na polku.:-D
Teraz mykam na kawusie :tak: Miłego dzionka.

Witam sie o poranku. Zapowiada sie piekna pogoda, ani jedej chmurki na niebie wiec i humor wspanialy. Mala jeszcze spi, no ale zasnela dopiero o polnocy. Dzisiaj jedziemy odebrac drugi juz paszport dla malej, tym razem 5-letni.

Haszi- gratuluje porzadkow i lepszego humoru.
Pabla- chyba twoje mieszkanie jest super czyste, codziennie sprzatasz?
Surv- ale zazdroszcze ci tych regularnych wypadow do kina.
Tosika- trzymamy kciuki za twojego kornelka, aby swoim wygladem powalil wszystkich na kolana.
Agnieszka- milego dnia z siostra
kicrym- na jakiej jestes diecie? Jakas specjalna czy tylko ograniczenie jedzenia? Ja nie wiem kiedy przytylam 3 kg i waze tyle ile pod na poczatku drugiego trymestru.

Beaa - no coś Ty!!! ja to raczej bałaganiara jestem, wczoraj M mnie ochrzanił że całe mieszkanie wożę w koszu w wózku małej, moje papiery od mca czekają na uprzątnięcie:zawstydzona/y: a teraz nie sprzątałam już z 2 tyg, mam małe mieszkanie i mam wrażenie że jak posprzątam to na drugi dzień już jest syf.....
kurzu już mam z 1cm na meblach a łazienka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: koszmar....

Dzien dobry :tak::-)

Misiek usypia juz Ok ale za to w nocy zawsze dwie pobudki 2,4 nie wiem co mu sie porobilo:baffled:Wstal tzn M telefon go obudzil o 6:30 :baffled:Z M poszli na dol a ja do 8 pospalam:tak::-) Teraz Fisielek spi jak wstanie idziemy na spacer bo pogoda cudna:tak:
Pabla skad masz tyle energii na sprzatanie?U mnie syf nieziemski ale lada dzien wyprowadzka wiec tlumacze sobie ze nie ma sensu sprzatac:tak::tak:;-)

Kicrym
gratki dla Kubulka z okazji przespania nocki:tak:
Beaa mi tez ostatnio przybylo kg:baffled::baffled::wściekła/y::wściekła/y: ale Ty to jeste szczuplutenka wiec nie masz co sie obawiac:tak:

Ostatnia edycja:
I my się witamy.
Razem z młoda spałam do 9:30:szok::szok::szok::szok::szok: ale mi dobrze:tak::tak::-):-)
diety diety...a ja wczoraj małża prosiłam coby mi ze stacji Bp takie pyszne ciacho przywiózł:-D:-D:-D:-D...no i nie było:-:)-:)-:)-( ale mam jazdę..ciacho z syropem klonowym...no...ale dostałam inne:tak::tak:
Miłego kina, leniuchowania na polu lub,,,hmmm dworze jak kto woli:-D:-D:-D
Jesli chodzi o ubieranie to ja też staram się w miarę lekko ale u nas w ogrodzie tam gdzie jest cień to akurat zawsze zawiewa i kończy się zawsze na bluzie i cienkiej czapeczce.. bo inaczej młoda kicha...a że mi się szpital odrazu przypomina więc w te pędy ubieram:-D..ot takie zboczenie Mamowe

Tosika...zdjęcia zdjęcia koniecznie i powodzenia:tak::tak::tak:
Renia..dobrze że wszystko oki

dobry dzionek moim koleżankom:-)
dzięki dziewczynki za kcikasy:-) normalnie czuje sie tak jakbym to ja zaraz miala brać udział w tym:zawstydzona/y:

Tosika, a dokumentację zdjęciową Młodego w zbroi zrobiłaś? Musi świetnie wyglądać w takim profesjonalnym stroju...no i tylko mu mamy pozazdrościć, że na głowie stanie, a zorganizuje co trzeba:tak:

a dzięki Surv, ale niewiem jak u Was jest (chociaż bąbasie male jeszcze) ale od spraw "ciężkich i niemożliwych" to zawsze ja jestem, bo tatusia zreguly jakaś amnezja dotyka i nie ma zielonego pojęcia, po co i na co:baffled: a dokumentacja będzie napewno, bop tatusia wysłalam do szkoly z kamerą i aparatem:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Haszi współczuje wstawanka:-( u nas mala teraz wstaje o 6tej:szok: ale tatuś w przypływie swojej dobodusznosci zabiera małą na dół, w tym czasie szykuje dużego do szkoly i gdzieś po 7mej przynosi mi pakuneczek z powrotem na górę:-p, godzinkę mala zabawia jeszcze niedospaną matkę i póxniej robi odlot;-)

u nas też piękna pogoda i też planuje cały dzionek na powietrzu spędzić:tak:
własnie Pabla mi też się wydaje, ze za grubą małą ubieram:baffled:

reklama
Post, Wy to chyba naprawdę wirtualni. Jak nie idealny mąż, to córka, która pospać daje... Dlatego muszę przyjechać na zlot, żeby Cię zobaczyć i dotknąć;-):-D

Do góry