reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Liwus mnie się Gucie podobają bardzo,ale ciekawe jak z ceną.

Madzia737 gucie kosztują 87zł + 13,50 zl przesyłka czyli równo 100zł i 50gr za butki.

A dokładnie :
Cena bucików Gucio wynosi 100 zł, 50 gr i zawiera koszty przesyłki pobraniowej, priorytetowej Pocztą Polską od rozmiaru 28 do rozmiaru 25.

I gdybyś była zainteresowana to dane kontaktowe w Twoich okolicach :
United Kingdom:

"FIRSTSTEP"
Internet shop 24/h
www.mygucio.co.uk
00441753 536797
00447861 394084

Kent, Whitstable CT5 1AQ
BUTTERCUP
Kent, Whitstable CT5 1AQ
16 Harbour Street
Tel. 01227 265978 London
www.seewhitstable.com/Buttercup-boutique.html

reklama
tosika , madzia widzze że mamy to samo zboczenie:baffled:
ja dzisiaj poszłam po pampersy, pampersów nie kupiłam a wyszłam z H&M z nowymi spodniami i czapą dla małego:-p:-D
Sulcia w H&M sa takie baletki w niebieskie kwiatuszki:tak:tylko nie kojarzę czy miały twardą podeszwę:sorry:
Andula ciuchy full wypas:tak::tak::tak::tak:

hihihi własnie wygrałam ukcje na allegro (bez snajpa heheheh) no to Kubul bedzie jeździć w takim foteliku http://www.allegro.pl/item621228641_maxi_cosi_tobi.html

Ostatnia edycja:
Sylcia piekne buciki:tak::tak::tak:te różowe boskie:tak::tak:
dziewczyny mam pytanie:zawstydzona/y:jak moge sie wycofac z aukcji? bo jak wygrałam teraz ten fotelik to juz nie chce wygrac innej aukcji:cool2:da sie to jakos zrobic? żebym potem 3 fotelików nie musiała kupić:baffled::confused:

Kicrym bedzie Wam sluzyl ten fotelik Misjuz jezdzil i jest naprawde bomba:tak:
Napisz prosbe do sprzedawcy o wycofanie ofert powino sie udac:tak:

Tosika a tak a propos na zlocie nas nie będzie, ale ja najprawdopodobniej będę z rodzicami 1 dzień w Olsztynie pod koniec lipca ( o ile będę w Lidzbarku) to może uda nam się spotkać na kawusi ?

No i czekamy na zdjęcia :o)
no koniecznie!! nie ma innej opcji Sylcia:tak:;-):-p
a butki piękne i jaka cena:szok: i widać, że mało zchodzone:tak:

tosika , madzia widzze że mamy to samo zboczenie:baffled:
ja dzisiaj poszłam po pampersy, pampersów nie kupiłam a wyszłam z H&M z nowymi spodniami i czapą dla małego:-p:-D
Sulcia w H&M sa takie baletki w niebieskie kwiatuszki:tak:tylko nie kojarzę czy miały twardą podeszwę:sorry:
nie no Kicrym z tymi pampersami to po bandzie poszłaś:-D:-D:-D:-D:-D
a te w kwiatuszki mają twardą podeszwę:-p bo też zakupiłam:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Kasiu czekamy na fotki:tak:
oczywiście fotki sukienusi załącze;-)

Sylcia ja też mam używane clarksy i też świecące , ale nasze to będą na późną jesień i mam też używane Bartki a raczej użyte kilka razy bo klamerka się zepsuła.
No to ja też się pochwalę jak juz tak wszyscy.
Kupiłam czapeczki dla młodzieńca oraz sobie dwie pary spodni białych no i namiocik dla Adasia a także kubek treningowy LOVI.

Ostatnia edycja:
reklama
Liwus dzięki za info o Guciach,kurcze nie wiedziałam,ze one takie sławne:tak:Zakupy moja droga poczyniłaś świetne,te czapuchy bardzo mi się podobają,też coś będe musiała jaeszcze kupić,bo narazie mamy tylko jeden kapelusz i czape z daszkiem.Spodnie twoje też super,na lato jak znalazł,ja ostatnio kupiłam podobne hihi:tak:
Sylcia buciki śliczne i za ta cenę:szok:Rewelka!
Tosika,Kicrym poprosimy o fotki.

Do góry