reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Sylcia- swietny zakup! Te butki sa super, takie same sa nadal w sklepach, tak wiec widzialam, dotykalam i wiem co mowie:tak:. Jestem z zwolenniczka Clarksa bo robi bardzo wygodne buty, sama mam 4 pary, no i moje dziecie tez ma jedne w roz. 3.
Liwus- Adas bedzie mial piekne czapeczki, a twoje spodnie super- idealne na lato, chyba tez czegos takiego poszukam.

reklama
Super rzeczy! Wszystkie:-D My tez ciągle się obkupujemy:tak:, choc z pieniędzmi krucho! Wczoraj kupiłam małej śliczne trampki dżinsowe z różowymi kwiatuszkami za 15 zł! W PEPCO. I jesli mam być szczera, sa ładniejsze od adidasów zakupionych przez babcię za jedyne 119 zł:szok:
Dziewczynki, czym bawią się Wasze dzieciaczki? Zosia ma imieniny, potem jest dzień dziecka i babcia pyta sie co kupic? Popierdułek mamy wiele, Zosia jak obleci z dwa razy mieszkanie (codzienny obchód, bo a nuż cos sie zmieniło, albo czegoś ciekawego nie zauważyła;-)), sięga czasem po zabawki. Chciałabym wiedzieć, co waszym maluchom podpasiło, żeby nie wyrzucać kasy w błoto. Wiem, ze hitem był garnuszek, ale mała dostała pieska, a piosenki i wierszyki podobne... A jak sprawdził się pchacz? Nie pamiętam kto kupił...

Ostatnia edycja:
A my kupiłyśmy wczoraj buciki... Zu sama wybierała i jak przymierzyłam jej to już musiało tak zostać bo był ryk jak tylko ściągnęłam :-D

Załączniki

• DSC00979.jpg
    DSC00979.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 29
  • DSC00978.jpg
    DSC00978.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 33
  • DSC00976.jpg
    DSC00976.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 30
Powariowałyście z tymi zakupami:szok::szok::tak:;-)
wszystkie ciuszki, zabawki, buciki cudo:-)
ja chyba jestem wyrodną matką bo prawie nic ostatnio młodej nie kupuję, ale mam wrazenie że ona nic nie potrzebuje:baffled:
zabawek ma dużo a i tak najlepsze są spinacze, płyty cd i butelki po wodzie....
ciuszków mamy całą szafę....
butków młoda nie uzywa, a do pierwszych kroczków pewnie kupię z 1 lub 2 pary za jakiś mc ( w zależnosci jak kwestia chodzenia będzie u nas wyglądać ) i tyle:happy:

reklama
Pabla, ja też w zasadzie nie kupuję.....tzn. kupuję, ale tylko na szmatach i tylko jak jakieś cudo upoluję:tak: Zabawek mamy od groma, a tak jak i u Ciebie i tak nic nie pobije przedmiotów typu pilot, gazeta czy pokrywki od słoików:-p

Sylcia, widzę, że jednak na angielskie się zdecydowałaś?;-) Śliczne są, cena nie do pobicia no i jak nowe wyglądają:tak: My też pewnie w Clarksy się zaopatrzymy....za jakiś rok, jak Młoda raczy zacząć chodzić:-p

Do góry