Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ja juz po sniadaniu i po kawusi...![]()
witajcie
przecież Kasia pisałm ci wczoraj,ze to nie jest jeszcze zły wynik spejalnie szukałam
Popytam spokojnie - tylko idę dopiero o 18 więc proszę o tym nie myśleć juzJa tez witam. Mysle o kawie ale do kawy to ja zawsze cos slodkiego a teraz boje sie, nawet lodow wczoraj nie zjadlam. Deli ty sie popytaj bo mi psyche odbije![]()
No ja wiem ale gdzies mi tam w gardle gula siedzi i zyc nie daje. Spokojna to ja chyba dopiero bede jak zrobie te 75 i wyjdzie dobrze.Kasia a ty dalej z tym cukrem...w ciazy sa inne normy,bedzie dobrze...![]()
Smacznego. Mój do sklepu poszedł i czekam na bułeczki :-)a ja dopiero wode zuber wypiłam,wapno i cytryne
wiec śniadanko za chwilke,a kawka to pewno jak młodszą odstawie bo nie wyrobie teraz
dziękuje,ale ja tylko chlebek z masełkiemSmacznego. Mój do sklepu poszedł i czekam na bułeczki :-)
Mamy dziś kupę roboty...
A zapomniałam powiedzieć znaleźliśmy wczoraj autko :-) dziś idziemy je posprawdzać i kupujemy :-)
tylko pamiętaj przed 75 nie je się wogóle 12 h przed badaniem i nie jedz słodyczy dzień wcześniej, bo moze wyjść źleNo ja wiem ale gdzies mi tam w gardle gula siedzi i zyc nie daje. Spokojna to ja chyba dopiero bede jak zrobie te 75 i wyjdzie dobrze.
Nie Efe ja nie chciałam combika, dopiero sie pozbyłam takiego...Witam i ja się dziś na chwilkę.
ja już sama kawy bez was się nie napije z rana
Kasiu nie nerwuj się!
Deli a jakie autko kupujecie? Kombi?